Ama gerçekten kötüler... Bir tanesi meme kanseri olmuş beni arıyor hakkını helal et diyor geçen gün bende ne halin varsa gör deyip kapattım. Üniversitede filan düzgün kızlarla ilgilenen adamları dolduruşa getiren bir kadındı bu anlattığım mesela hasta olunca da üzülmedim açıkçası. Kanser olunca da bizi arıyorlarbir tanesi daha vardı o da aynı şekilde rahatsızlanmış ben ve bir kız arkadaş vardı bizi aramış, yani zamanında oyun çevirdiler şimdi de helallik istiyorlar şaka gibi ama ilahi adalet dönmüş bi şekilde onlara.
İşte herkes taktiksiz diyor da ek.. sözlükte olsun başka forumlarda olsun ilişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen başlığı var ona baktınız mı ? Herkes strateji yapıp ben yapmıyorum diyormuş hayret ediyoru .
AA siz mutlu evliliğin var deyip tüm gün burada takılan kadınsınız demi arkadaşlarım çok garipsemişti. Genelde mutlu evliliği olanlar forumda takılmıyor ondan sizi görmezden gel butonuyla uğurluyorum. Puccanın kadınlar kulübüyle ilgili bir yazısı var size yazmış :)Sen iyi biri filan değilsin. Dibine kadar kiskancsin, cekemiyorsun.
Bilmem kim bilmem kimi doldurmuş, bilmem kime oyun çevirmiş diye kanser olacak olsa saglam adam kalmazdı ortalıkta sen de dahil. :) Herkes kötü bir sizin kanatlarınız eksik...
Bazı şeyleri beceremiyorsunuz, değer görmüyorsunuz diye etrafa saldırıp durmayın. Senin gibi bikaç tane daha vardı buralarda devamli "kötü kadinlar" temalı konu açıp duran.
Yalnızlığının sebebi gökten inme melek olman değil kendini kandirip durma boşuna.
Evlenen herkes zebani değil.
Valla Zengin değil de denk olsun yeter ama bilmiyorum taktk uygulamayınca gidiyorlar sanırım birkaç ay sonrada arayıp özür diliyorlar anlamadım gittValla zengin koca bulmak icin bu yola başkoyanlar amacina ulasiyor ben daha ulasamayanini gormedim
Ha mutlular mi bilemem benim cevremdekilerden sadece bir tanesi mutlu gozukuyor
İkisi zengin koca diye diretti diretti birine dugun bile yapilmadi digerinin hayalinde ustu acik bmwsi olacakti ama malesef dolmuşlarda geziyor
Özel değilse kaç yaşında evlendiniz ? Yengelerim film geç kalıyorsun diye baskı yapıyor .40 yasindayim , 2 kere evlendim , 1 kere nisanlandim , onlarca evlilik teklifi aldim reddettim ve bunlarin hicbirinde taktik falan uygulamadim
Hep dogaldim , kendim gibiydim , cok seciciyimdir , belki sans belki kendim dogrulari sectigim icin karsima hep dogru erkekler cikti
O yuzden fazla takilmayin taktik maktik konularina , dogal olun , bir erkek sizi sevecekse siz oldugunuz icin sevsin
Bu mesajdan çok taş yersin.AA siz mutlu evliliğin var deyip tüm gün burada takılan kadınsınız demi arkadaşlarım çok garipsemişti. Genelde mutlu evliliği olanlar forumda takılmıyor ondan sizi görmezden gel butonuyla uğurluyorum. Puccanın kadınlar kulübüyle ilgili bir yazısı var size yazmış :)
Benzer konudan vardır ya herkes aynı şeyden yakınıyor sorumsuz erkek çok maalesef , denk geliyor kaçsak daYok buna benzer konular açan bir üye vardı sizi o zannettim ama değilmişsiniz :)
Valla doğruya doğru öyle. Arkadaşlarım söylemişti de oradan anımsadım hatta mutlu evliliği olan buraya girer mi tüm gün diye söylemişlerdi sonra tak anladım :)Bu mesajdan çok taş yersin.
Çok saygısızca ve aşağılayıcı bir mesaj.
Valla doğruya doğru öyle. Arkadaşlarım söylemişti de oradan anımsadım hatta mutlu evliliği olan buraya girer mi tüm gün diye söylemişlerdi sonra tak anladım :)
AA siz mutlu evliliğin var deyip tüm gün burada takılan kadınsınız demi arkadaşlarım çok garipsemişti. Genelde mutlu evliliği olanlar forumda takılmıyor ondan sizi görmezden gel butonuyla uğurluyorum. Puccanın kadınlar kulübüyle ilgili bir yazısı var size yazmış :)
Evet evde döne döne dans etmelisiniz çünkü bu platformu sadece evli, mutsuz kadınlar kullaniyorNiye mutlu olunca foruma girilmiyor?adam calisiyorken ve uyuyorken evde döne döne mutluluk danslari mi yapmaliyim? Sen öyle yap bulursan.
Evet evde döne döne dans etmelisiniz çünkü bu platformu sadece evli, mutsuz kadınlar kullaniyorevli ve mutlu olmadığım için ben de bugünden itibaren bırakıyorum...
AA siz mutlu evliliğin var deyip tüm gün burada takılan kadınsınız demi arkadaşlarım çok garipsemişti. Genelde mutlu evliliği olanlar forumda takılmıyor ondan sizi görmezden gel butonuyla uğurluyorum. Puccanın kadınlar kulübüyle ilgili bir yazısı var size yazmış :)
Niye mutlu olunca foruma girilmiyor?adam calisiyorken ve uyuyorken evde döne döne mutluluk danslari mi yapmaliyim? Sen öyle yap bulursan.
Konu sahibi sosyal platformlara göre hayatını yönlendirip, buradaki insanlar hakkında kisilik analizi yapmaktan ve çevresini kıskanmaktan mutlu olamıyor bence...Ekşi sözlük, pucca... Ben erkeklerin senden neden kaçtığını buldum ama söylemem
Ay allah iyiliğini versin, çok güldüm buna
Konu sahibi sosyal platformlara göre hayatını yönlendirip, buradaki insanlar hakkında kisilik analizi yapmaktan ve çevresini kıskanmaktan mutlu olamıyor bence...
Mutlu olmadigi icin, mutlu olununca hayattan kopuluyor saniyor galiba. Napayim koca gun boyunca yoga yapa yapa fitik olcaktim az kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?