Kadın erkek ilişkileti

Sen iyi biri filan değilsin. Dibine kadar kiskancsin, cekemiyorsun.
Bilmem kim bilmem kimi doldurmuş, bilmem kime oyun çevirmiş diye kanser olacak olsa saglam adam kalmazdı ortalıkta sen de dahil. :) Herkes kötü bir sizin kanatlarınız eksik...

Bazı şeyleri beceremiyorsunuz, değer görmüyorsunuz diye etrafa saldırıp durmayın. Senin gibi bikaç tane daha vardı buralarda devamli "kötü kadinlar" temalı konu açıp duran.
Yalnızlığının sebebi gökten inme melek olman değil kendini kandirip durma boşuna.
Evlenen herkes zebani değil.

Bunun kesin bir cevabı olduğunu sanmıyorum, çünkü insan ilişkileri böyle bir şey değil. Kesin kurallarla yaşayamazsın hayatı, insanları bir matematik denklemiymiş gibi kesin formüllerle sınırlayamazsın çünkü her insan tektir ve çok özeldir. Taktiksiz ilişkiler var, ben hiçbir ilişkimde taktik uygulamam çünkü dediğim gibi her insan bambaşka bir dünyadır.

AA siz mutlu evliliğin var deyip tüm gün burada takılan kadınsınız demi arkadaşlarım çok garipsemişti. Genelde mutlu evliliği olanlar forumda takılmıyor ondan sizi görmezden gel butonuyla uğurluyorum. Puccanın kadınlar kulübüyle ilgili bir yazısı var size yazmış :)

Valla Zengin değil de denk olsun yeter ama bilmiyorum taktk uygulamayınca gidiyorlar sanırım birkaç ay sonrada arayıp özür diliyorlar anlamadım gitt

Özel değilse kaç yaşında evlendiniz ? Yengelerim film geç kalıyorsun diye baskı yapıyor .

Bu mesajdan çok taş yersin.

Çok saygısızca ve aşağılayıcı bir mesaj.

Bu mesajdan çok taş yersin.

Çok saygısızca ve aşağılayıcı bir mesaj.
Valla doğruya doğru öyle. Arkadaşlarım söylemişti de oradan anımsadım hatta mutlu evliliği olan buraya girer mi tüm gün diye söylemişlerdi sonra tak anladım :)

Mesaj yazan tüm hanımlar çok teşekkürler ! Yarın yine bakarım yazdıklarınıza iyi geceler :)

Valla doğruya doğru öyle. Arkadaşlarım söylemişti de oradan anımsadım hatta mutlu evliliği olan buraya girer mi tüm gün diye söylemişlerdi sonra tak anladım :)

Burası bir forum.

BDV'den ibaret değil. Birçok başlık, alan var.

Niye mutlu olunca foruma girilmiyor? adam calisiyorken ve uyuyorken evde döne döne mutluluk danslari mi yapmaliyim? Sen öyle yap bulursan.

Niye mutlu olunca foruma girilmiyor? adam calisiyorken ve uyuyorken evde döne döne mutluluk danslari mi yapmaliyim? Sen öyle yap bulursan.
Evet evde döne döne dans etmelisiniz çünkü bu platformu sadece evli, mutsuz kadınlar kullaniyor evli ve mutlu olmadığım için ben de bugünden itibaren bırakıyorum...

Evet evde döne döne dans etmelisiniz çünkü bu platformu sadece evli, mutsuz kadınlar kullaniyor evli ve mutlu olmadığım için ben de bugünden itibaren bırakıyorum...

Tabiki zaten evliysek ya para yiyici kotu kadinlarizdir ya da cooooook mutsuz. Bence evlenme sen konu sahibi..

Ekşi sözlük, pucca... Ben erkeklerin senden neden kaçtığını buldum ama söylemem

Ekşi sözlük, pucca... Ben erkeklerin senden neden kaçtığını buldum ama söylemem
Konu sahibi sosyal platformlara göre hayatını yönlendirip, buradaki insanlar hakkında kisilik analizi yapmaktan ve çevresini kıskanmaktan mutlu olamıyor bence...

Konu sahibi sosyal platformlara göre hayatını yönlendirip, buradaki insanlar hakkında kisilik analizi yapmaktan ve çevresini kıskanmaktan mutlu olamıyor bence...

Mutlu olması kalbini temizlemesine ve düşüncelerini arındırmasına bağlı ama zor görünüyor. Pucca ve ekşiye devam.

Mutlu olmadigi icin, mutlu olununca hayattan kopuluyor saniyor galiba. Napayim koca gun boyunca yoga yapa yapa fitik olcaktim az kaldi.

Kocam koltukta devrilmiş horlarken mutluluktan sehpanın üzerinde bale yapan halimi düşündüm bi an.

Hayattan kopmuyorsan mutlu sayılmazsın şekerim annen sana öğretmedi mi?

Şu Pucca kitaplarında ne anlatıyor Allah aşkına, biri bana anlatsın.

İsmi gibi günlük mü gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…