Kadın Flört Döneminde Nasıl Olmalı?

neslihan34

Umarım Hamile Kalırım
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
174
6
26
39
İstanbul
Kadın Flört Döneminde Nasıl Olmalı?:44:

Ciddi bir ilişki düşünüyorsanız Ftileriniz ne olur? Flört sizce nasıl olmalı? Mesela ailesiyle tanışırmısınız,kendinizden ve sevgilinizden beklentileriniz ne olur? Hadi kızlar

Son düzenleme:
sanırım... asla erkege ılgı duyudugnu hıssettırmemelı aksı takdırde heveslı gorunuluo..sonra erkek de serıo....durumu...çok hassaa oldu mu kız kacıo erkekler bunu anladım dogru mu

haddinden fazla değer vermeye gerek yok :) kimse vazgeçilmez değildir sonuçta :) akışına bırakmalı bence

bence biraz mesafeli olunmalı. daha kıymetli olunuyor. olabildiğince güzel anılar biriktirmek lazım.

Flört döneminde bence herkes iyice birbirini tanımalı.Güven ve ciddiyet varsa annesiyle vb. tanışılabilir ben sorun görmüyorum.Uzun süreli olması ilişkinin ömrünü de kısaltabiliyor çok hassas bi konu.

Ya Allah aşkına neysek öyle olalım,neyi hesaplıyorsunuz,
Sonra duymadığımız kalmıyor çok değiştin,böylemiydin sen,,diye...

Bayan hayalindeki erkeği bulur veee ....
Ne yapsam ne etsemde şu evlenmek isteyen kişiyi kaçırmasam gibi olmuş :))))))))

Herkesin hayatı,seçimleri,tercihleri kendinedir.
Bunun çetelesini tutmak gereksiz, kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın.
Hayatları başkasına göre mi yaşayacağız...

tatlım nasılsan öyle davranmalısın.. ama flört döneminde yakınlaşmaya karşıyım ben :)

herkes durust ve samımı olmalı karsısındakını ıyıce tanımalı ve gordugu olumsuzlukları evlenınce duzelır dıye yorumlamamalıdır asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…