- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
- Konu Sahibi Olakimefta
Mine koşan seni uzaktan çok seviyorum. Hem işveli cilveli hem de zeki olmak tabi ki mümkün ama Sıdıka'yı o halde düşünemiyorum :)Hem isveli,cilveli hemde zeki olmak mumkun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mine koşan seni uzaktan çok seviyorum. Hem işveli cilveli hem de zeki olmak tabi ki mümkün ama Sıdıka'yı o halde düşünemiyorum :)Hem isveli,cilveli hemde zeki olmak mumkun![]()
Neden uzaktan? Gel yamacimaMine koşan seni uzaktan çok seviyorum. Hem işveli cilveli hem de zeki olmak tabi ki mümkün ama Sıdıka'yı o halde düşünemiyorum :)
Bende öyleyim, Sizin gibi düşünüyorum da eş kişisi şikayetçiSevgili Sıdıka,
Sıdıka'yı bi hayat felsefesi haline getirmiş biri olarak sana kendimi yakın hissettim. Hatta seni tanıyor gibiyim o derece. Bence sen olduğun halinle iyisin. Ne kadın gibi kadınlar var 3 gram beyinleri yok. Alımlı cazibeli süslü püslü gıptayla bakılan ama elektrik idaresine gidip fatura ödemekten aciz biri olmaktansa bıyıklı kıllı basenli işvesiz cilvesiz bakımsız ama kitap okuyan araştıran öğrenen ve beyaz saraya aşure yollayan bi Sıdıka olmayı yeğlerim.
Sevgiler![]()
Yok canım insanın içinden gelecek, gelmiyorsa rol yapamıyorsun, eğreti duruyorHem isveli,cilveli hemde zeki olmak mumkun![]()
Bu sorunu aşmalısın. Senin elinde olan birşey. Psikologla falan görüşmen daha iyi.Ya soyle soyleyeyim erkeklerin yaptigi ufak tefek seylerden ziyade meswle konuda verdigim ornekteki gibi erkeklerin oldugu ortamda daha agirlari benim tasimam yada mesela ben cok cesurumdur bigun arkadaslarla beraberdik aksam saat gec oldu bi arkadasim arkadasina beni evime birakmasini soyledi yok hayir ben giderim falan giderim deyince arkadasimin arkadasi siz gidersinizde bir kadini aksam bu saatte bi basina yollamak bize yakisir mi falan dedi o zaman arkadalaeimda aklima geldi kimse goturmeyi teklif etmese bile o saatte kendileri yalniz donmezdi eve bunun gibi seyler hani bi laf vardir tirnahi kirilsa kiyametleri koparam kafinlar vardir kesinlikle onlardan olmak istemiyorum ama hayata karsi sanki fazla guclu duruyormusum gibi hissetttim
Hiç olur mu,ben sizi çok tatlı ve zarif buluyorum ve izliyorum,teşekkür ederim güzel sözleriniz için :)Ben seni çok iyi anlıyorum, aynı hissediyorum çünkü. Erkek gibi de değilim ama etraftaki kadınlara bakıyorum da onlar gibi kadın gibi de değilim. Birde anneyim üstelik, çocuklarım küçük ama onlarla da kanka gibiyim. Çok erkek gibi de büyümedik aslında, ama çekiniyorum gösterişli bişey giymeye, sacıma fön çektirince açık bırakmaya, makyaj yapmaya. Yani kimsenin bişey dediği de Yok, koca meslek sahibi kadınım -ama azıcık doğallıktan uzaklaşsam kötü hissediyorum. En son eşim uyarınca ve burda da kadınları okudukça iyice farkettim senin anlattığın durumu. Eşimde diğer kadınlar gibi olayım istiyor ama öyle ben gibi olmuyorum sanki ne bileyim. Bi dünya makyaj malzemem var, hadi fondöten sürmem bb krem filan aldım , her sabah yapacağım diyorum yine unutuyorum. Annemde çok süslüdür halbuki , 60 yaşında hala rujsuz çıkmaz. Ben utanıyorum ruj sürmeye . Bilmiyorum östrojenimiz mi eksik, içimden mi gelmiyor. Düzelir mi , hiç fikrim Yok.
Sizin bu benzetmelerinize , özlü sözlerinize hayranım valla, hayalimde olmak istediğim kadın tipisiniz ama ben tam bir odunum![]()
Hiç olur mu,ben sizi çok tatlı ve zarif buluyorum ve izliyorum,teşekkür ederim güzel sözleriniz için :)Ben seni çok iyi anlıyorum, aynı hissediyorum çünkü. Erkek gibi de değilim ama etraftaki kadınlara bakıyorum da onlar gibi kadın gibi de değilim. Birde anneyim üstelik, çocuklarım küçük ama onlarla da kanka gibiyim. Çok erkek gibi de büyümedik aslında, ama çekiniyorum gösterişli bişey giymeye, sacıma fön çektirince açık bırakmaya, makyaj yapmaya. Yani kimsenin bişey dediği de Yok, koca meslek sahibi kadınım -ama azıcık doğallıktan uzaklaşsam kötü hissediyorum. En son eşim uyarınca ve burda da kadınları okudukça iyice farkettim senin anlattığın durumu. Eşimde diğer kadınlar gibi olayım istiyor ama öyle ben gibi olmuyorum sanki ne bileyim. Bi dünya makyaj malzemem var, hadi fondöten sürmem bb krem filan aldım , her sabah yapacağım diyorum yine unutuyorum. Annemde çok süslüdür halbuki , 60 yaşında hala rujsuz çıkmaz. Ben utanıyorum ruj sürmeye . Bilmiyorum östrojenimiz mi eksik, içimden mi gelmiyor. Düzelir mi , hiç fikrim Yok.
Sizin bu benzetmelerinize , özlü sözlerinize hayranım valla, hayalimde olmak istediğim kadın tipisiniz ama ben tam bir odunum![]()
Niye olmasin arkadasim biz bayaniz daha nariniz.mesela bayan mis gibi kokar kendi hafif bir deodorant al.ise giderken hafif makyaj yap.topuklu giy.
Ortalik erkek kayniyor zaten bird ebizler erkek gibi olmayalim
Merhaba hanimlar konu okuyacaklar icin bir dert gibi gelmeyebilir belkide dert degil ama zaman zamsn beni uzen bi mesele mumkun oldugu kadar kısa tutmaya calisicam uzun oldu sıkildim vs diyecdkler okumamakta yorum yapmamakta sonuna kadar özgürdürler
Gelelim konuya kiz cocugunun ikonci plana dahi atılmadigi onemsenmedigi hatta kadinsal suslenme giyinme aşık olma vs gibi seylerin kadina ayip oldugu bir yerde buyudum ne yazik ki
Misal 12-14 yaslarinda sacimizi biraz farkli tarayip toplasak araniyo ev isi yapsak yemek yapsak evlenmelik kiz olmus gibi cirkin yakistirmalar yapilirdi bende sirf bu cirkin cumleleri duymamak icin 18-19 yasima kadar sanki cinsiyetimden kactim erkek gibi davranmadim ama hep cocuk gibiydim sanki
Birde problemli baba faktoru vardi ki herseye kizip bagiran cagiran cocuk yaslarda babam kizmasin diye musluk kapi kolu elekrrik prizi vs tarzi kucuk seylerin tamirini yapabiliyordum
Yada soyle soyleyeyim erkekler gibi cok agir seyler tasidim evin erkeginin hatta bir babanin yapmasi gereken seyleri yaptim tasidim falan
Bu sekilde buyudugumu anlattim cunku gecmisimin bu halimle baglantili oldugunu disunuyorum
Evet bugunume geliyorum 19-20 yaslaribda artik cocuk olmadigimi kabul ettim aslinda biraz daha kadina yakisir seyler yapmaya calistim maddi durumum el verdikce calistigim donemler kuafore gittim ustume basima birseyler aldim sacimi taradim ama iki gun sonra yine tekrar eski hal takmak icin kupe alirdim iki gun kulagikda sonra kutusunda falan hatta param olmadigi donemlerde salardim kendimi ki o bicim zaten cogu zamanda param olmazdi
Hatta soyle soyleyeyim bunlari yaparken bile cok utana sıkıla yapardim
Birde sunu fark ettim erkek gibi her isimi kendim yaparim belki bu kotu bissy degil ama gecen fark ettim arkadaslarla bir yere gitmistik herkesin elinde biseyler var en agirlarini ben yuklenmisim hatta aramizda erkekler olmasina ragmen bir kac defa bir erkek arkadas neden kendine o kadar yukleniyorsun ver birazini dediginde tuhaf oluyordum hatta erkeklerden daha cok sey tasiyordum o gun o arkadadin tavirlari karsinda kendimi tuhaf hissettim sanki kendimi hic kadin gibi gormemisim
Bazı kizlara bakiyorumda benim o en guzel yaslarim kimliginden cocuk gibi gecmis hatta cok defa baktiginda acaba onlaron yadinda bende boyle giyinip suslensem guzel bir kiz olurmuydum diye dusunurum gozlerim dolar soyle guzel cekilmis bir fotografim bile yok
Birde mesela erkek arkadaslarla oturup konusurken (yanlis anlasilmasin erkeksi tavirlarim hareketlerim yok)ama sanki aralarinda karsi cins degilimde onlardan biri gibi hissediyorum onlar kadin oldugumu hissettiren ince hareketlerde bulundugunda kendimi tuhaf hissediyorum
Sanki hicbir erkek benden hoslanamaz gibi geliyor bazilarinin ilgi gosterdigi falan oluyor ben hic anlamiyorum arkadaslarimin su cocuk sana asik dediklerinde bile ben onlarin yanildigini dusunuyorum ama sonra bazi parcalari birlestirdigikde arkadaslarimin hakli oldugunu dusunuyorum
Ama o anda gormedigim icin ya karsi tarafi gormediginden yada fark etsem bile nasil adim atilacagini bilmedigimden o insanlardanda acilma falan gormedim
Sindi kadinlar kulubunun binlerce hanimi siz soyleyin bu saatten sonra benim gibi birinin ruhundan bir kadin cikar mi acabs bir erkek benim gibi biri icin cok guzel diyebilir mi
Aslinda yazacak o kadar cok asyimnvar ki bu konuyla ilgili uzar diye yazmadim
Yada kadinliga dair bir kac tuyo verebilirmisiniz
Bu anlattiklariniz, yasadiginiz bolgenin "sen kadinsin, senin bu ozelliklerin olacak", "sen erkeksin sen bunlari yapacaksin" demesinden kaynakli. Kadin dedigin once babasina kardesine, sonra kocasina bakar. Ev isi yapar. Elinin hamuruyla erkek isine karismaz. Sizde tam bu dusuncelerin esiri olmamak icin bu kaliplardan erkek olanini secmissiniz. Haliyle sizin gozunuzde kadin figuru dizilerde, filmlerde olan kadinlar olmus.
Bende makyaj yapmiyorum. Aci esigimde yuksektir, pek cok seye erkeklerden daha cok dayanabilirim. Tasli tuslu seyleri sevmem. 10 metre uzaktan alinacak parfum kokularin yoktur. Ve bi kalip olmadigim icin pisman degilim. Bir seyler izleyerek, baskalarina benzeyerek kadin olunmuyor.
Bence once spor yapmaya baslayin. Kendiniz icin bi seyler yapin. Kadin olmaya degil, insanligin degerini anlamaya calisin. Bu sizin cinsiyetiniz. Icguduleriniz disari cikmak icin bir yerlerde bekliyor. Kilonuz rahatsiz ediyorsa, verin. Sacinizi nasil rahatsaniz oyle yapin. Once kendiniz icin sonra basklari icin giyinin. Guzellik gecer gider, karakter bakidir.
benden 2 yaş büyük bir abim var,
çocukluğum onun küçülen giysileriyle geçti, bana yenisi alınmadığından da değil, ben öyle tercih ettiğimden,
üniversiteye kadar abimin tişörtleri, gömlekleriyle gezdim,
5 yaşından 18 yaşına kadar profesyonel olarak yüzdüm, yaşıtlarım bale yaparken ben abimle kick box a gittim, ağırlık çalıştım.
ama giyimimden duruşuma son derece feminen bir kadınım.
yani bence doğuştan gelen bir şey o feminenlik, ve şu an bakımsız olmanızın temel nedeni de çocukluğunuz falan değil, kilolarınız, defalarca kez kendinize yakıştıramadığınızı vurgulamışsınız çünkü... bence işe kilo vermekle başlayın hem özgüveninizi kazanmanız için hem de bu kadar büyük bir değişimden sonra diğer değişiklikler sizi rahatsız etmeyeceği için.
Kendi işinizi yapmanız kadın gibi hissetmenize engel değil ki. Bence tüm kadınlar sizin gibi olmalı, erkeklere bağımlı kalmamalı. Bu yetilerinizi kaybetmeden de kadınsı özelliklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz.
Giyim tarzınızda ufak değişiklikler, hafif bir makyaj, teninize uygun koku, yeri geldiğinde mütebessim bir ifade..
Çok şeyi değiştirir
En sevdiğim pembe dizidir, Vahşi Güzel...![]()
Tabii ki olur insan istedikten sonra ne olmuyor ki?
Siz bir kadinsiniz sadece kucuklukten gelen baskici bir aile faktorunuz var. Zaman iceridinde sizin de gayretinizle istediginiz gerceklesir. Tabii ki sizi de begenecekler sizde begenecek asik olacaksiniz. Lutfen en basta kendinizi sevmekle baslayin. :)
Bence kendi işini kendin yapman çok güzel bir şey, erkek işi olarak görsen de :)
Onun haricinde neler yapabilirsin? Fazla kilon varsa verebilirsin, spor yaparak vücudunu sıkılaştırabilirsin.
Kaşına şekil verebilirsin, biraz aldırabilirsin. Hafif bir makyaj yapabilirsin, güzel bir renkte ruj sürebilirsin. Hiç makyaj yapmasan da bir rimel bir ruj bile yetiyor. Giyim tarzını bilmiyorum, çok spor ya da koyu renkli şeyler giyiyorsan renkli şeylere yönelebilirsin, hem zaten yaz mevsimi :) Bluz, güzel bir gömlek, elbise, etek tercih edebilirsin.
Gündelik hayatta topuklu giyilmez, babet ya da sandalet giyebilirsin. Spor ayakkabıyı renkli ya da beyaz tercih edebilirsin.
Takı takmayı sever misin bilmem ama küpe, bileklik takabilirsin. Renkli renkli bileklikler çok güzel durur. :)
Rengarenk ojeler al onları sür giysine uygun olarak. Tırnağın çok kısaysa biraz uzat ve şekil ver, el bakımı önemlidir...
Saçın nasıl bilmiyorum :) farklı tarzda kestirebilirsin, dalgalı ya da düz kullanabilirsin.
Ve koku çok önemli :) deodorant haricinde parfüm kullan mutlaka. Hava sıcak olduğu için meyve ya da çiçek kokuları çok güzel olur. Yanında hep olsun parfüm, ruj. Bir yere gittin diyelim, tuvalete gittiğinde tazelersin :)
Vallahi 27 yaşındayım her işimi kendim yaparım ağırda olsa zor da olsa yaparım doğrusu kimseye minnetim yok kocam dalga geçer arada ensem kalınmış vay be ne ense var sende der bende hep kendi işimi gördüm ondandır derim ama kadınlık başka birşey bence sizin duygular bastırılmış merak etme geçer hatta hoşlandığın biri çıkarsa karşına nasıl değiştiğine sen bile şaşırırsın
Erkek fatma olmayin. Cok yorucuuu. Her isini kendin hallediyorsun.
Ama bazi kadinlar var ki butun erkekler agzinin icine bakiyor. Ornek Mairlyn Monroe gibi. Bu tamamen bastan cikarma ile ilgili.
Sevgili Sıdıka,
Sıdıka'yı bi hayat felsefesi haline getirmiş biri olarak sana kendimi yakın hissettim. Hatta seni tanıyor gibiyim o derece. Bence sen olduğun halinle iyisin. Ne kadın gibi kadınlar var 3 gram beyinleri yok. Alımlı cazibeli süslü püslü gıptayla bakılan ama elektrik idaresine gidip fatura ödemekten aciz biri olmaktansa bıyıklı kıllı basenli işvesiz cilvesiz bakımsız ama kitap okuyan araştıran öğrenen ve beyaz saraya aşure yollayan bi Sıdıka olmayı yeğlerim.
Sevgiler![]()
Sizin yaşadıklarınızı yaşamadım ama karakter olarak kadınsı biri değilim...
örneğin kuaför beni basar...
Günlük makyaj rutinim vardır, ama no makeup makeup derler ya belli belirsiz sadece kusur kapatacak kadar...
fazlasını yakıştırmam.
Daimi spor ayakkabı kullanırım. Babette bile rahat hissetmiyorum. Elbise/etek giysem beyaz sneakers hayatımı kurtarır :)
Genelde sırt çantası kullanıyorum, deri olanlarının moda olmasına bünüzden çok sevinenlerdenim :))
Açıkken düzleştirici ile 10-15 dk da saçıma şekil verirdim olduğu kadar... genelde örgü yada at kuyruğu kullanıyordum. Şimdi de evde aynı alışkanlığım devam ediyor, kendimi öyle daha çok beğeniyorum :)
hala cilt bakım rutini oturtmuş değilim.
Tırnak bakımı konusunda da sınıfta kalanlardanım. Kuaför de manikür yaptırmaktan hoşlanmadığım için tırnaklarım daimi kısadır. Oje falan kullanmam. Temizliğine özen gösteririm o kadar..
Ama asıl şikayet ettiğiniz şeylerin çözümü biraz bunlar...
Yani atıyorum topuklu ayakkabı kullanan biri olursanız o ağır şeyleri taşıma ihtimaliniz kalmaz :)
Yada etek/elbise giyseniz daha usturuplu oturup kalkmak ve daha dikkatli davranmak zorunda kalırsınız.
Tırnaklarınız biraz uzun olsa, manikür falan yaptırsanız ellerinizi her işe sokmak istemezsiniz...
Bunlar için de biraz kendinizi zorlamaya bakın :)
Ahahahaha beyaz sarayaa aşure bu şahaneydi![]()
Ben seni çok iyi anlıyorum, aynı hissediyorum çünkü. Erkek gibi de değilim ama etraftaki kadınlara bakıyorum da onlar gibi kadın gibi de değilim. Birde anneyim üstelik, çocuklarım küçük ama onlarla da kanka gibiyim. Çok erkek gibi de büyümedik aslında, ama çekiniyorum gösterişli bişey giymeye, sacıma fön çektirince açık bırakmaya, makyaj yapmaya. Yani kimsenin bişey dediği de Yok, koca meslek sahibi kadınım -ama azıcık doğallıktan uzaklaşsam kötü hissediyorum. En son eşim uyarınca ve burda da kadınları okudukça iyice farkettim senin anlattığın durumu. Eşimde diğer kadınlar gibi olayım istiyor ama öyle ben gibi olmuyorum sanki ne bileyim. Bi dünya makyaj malzemem var, hadi fondöten sürmem bb krem filan aldım , her sabah yapacağım diyorum yine unutuyorum. Annemde çok süslüdür halbuki , 60 yaşında hala rujsuz çıkmaz. Ben utanıyorum ruj sürmeye . Bilmiyorum östrojenimiz mi eksik, içimden mi gelmiyor. Düzelir mi , hiç fikrim Yok.
Doktora gittiniz mi kromozom analizi falan yapabilirler
Hem isveli,cilveli hemde zeki olmak mumkun![]()
Mine koşan seni uzaktan çok seviyorum. Hem işveli cilveli hem de zeki olmak tabi ki mümkün ama Sıdıka'yı o halde düşünemiyorum :)
Neden uzaktan? Gel yamacima
Sidikali olur sabikaliAfeti
Devran sidika![]()
Mahalle kavgaları, kısacık saçlar, futbol maçları...
Yoldan geçenlerin "aaa bu kızmış!" nidaları...
Erkek fatma...
İşte beni 20 yıl özetleyen kelimeler.
Sonrası sen bayansın makyaj yapman lazım, erkek çocuğu değilsin saçını taraman lazım...
Bu da yaklaşık 2-3 yılın özeti.
Bütün bu dönemlerin sonunda yeni bir ben...
Birilerinin seni sevmesi beğenmesi için önce kendine güvenmen gerekiyor.
Benimle her dönem ilgilenenler oldu ilk başlarda öz güvenim yoktu. Kimse beni beğenmez diye düşündüğüm için benimle ilgilenen insanları kaçırıyordum. Sonra gel zaman git zaman öz güven patlaması oldu. Hey gidi günler hey :)
Bende öyleyim, Sizin gibi düşünüyorum da eş kişisi şikayetçi
Yok canım insanın içinden gelecek, gelmiyorsa rol yapamıyorsun, eğreti duruyor
Bu sorunu aşmalısın. Senin elinde olan birşey. Psikologla falan görüşmen daha iyi.
Hiç olur mu,ben sizi çok tatlı ve zarif buluyorum ve izliyorum,teşekkür ederim güzel sözleriniz için :)
Tıpkı beni anlatmışsın. Topuklu ayakkabı sevmem mesela mümkün oldukça giymem de. Makyaj ihtiyacım yok, fiziğim düzgün. Ekstra şeyler yapma ihtiyacı hissetmiyorum bu yüzden. Makyaj zaten eziyet ve yük Geliyor bana. Doğallık seviyorum. Zorlamaya gerek yok. Ama şu kadın gibi hissetmek yaşla, özgüvenin artmasıyla, iş hayatına atılmakla, evlenmek yada boşanmakla; bir şekilde gelişiyor. Her kadın birebir aynı değil, olamaz da. Ve sanılanın aksine kadın olmak sadece çıtkırıldım olmak demek değil..
Su saydiginiz "erkek isi" dediginiz herseyi brn fazlasiyla yapiyorum , bizim evde islerin cinsiyeti yok mesela , ben damacanalari tasirim esim yemegi yapar gibi..
Esimin eli rahatsiz oldugu icin alisveris donusu arabadan bi poset alir iner ben kucagimda bebekle 10 poset tasirim
Hicbir zaman da bunlari erkek isi olarak gormedim
Oncelikle aklinizdan bu dusunceyi atin , anliyorum cocukken cok baski gormussunuz ama artik bu durumun farkindasiniz , psikolojinizi degistirebilirsiniz
Bu arada cok da cekici ve alimli hatunumdur , bi mekana girince cogu insan doner bakar , bunun icin ipucu isterseniz , bal rengi sacin modasi hic gecmez hem dogal durur hem de cok guzeldir , kirik fön cektirin kabartin saclarinizi , hafif makyaj yapin ama gozleri one cikarin , kirmizi tonlarinda oje surun ve bol bol gulumseyin
Bir kadinin en onemli silahi gulumsemesidir , o zaman istediginiz kadinsiligi yakalamis olursunuz
KENDIN GIBI OL !
Asla baskalari icin degil, kendin icin yasa.
Asla kimsenin dediklerine kulak asma. Eger giysilerini begenmiyorsan onlari sen tasarla, mumkunse diktir. Istedigin gibi giyin, nasil rahat ediyorsan oyle davran.
Kendinizi %100 kadınsı hissediyor musunuz? Herkes aynı oranda kadın hissetmeyebilir kendinizi. Eğer %100 kadın hissediyorsanız, bastırılmışlıktan dolayı bu sorunlarınız varsa hemen harekete geçin bence ama her şey adım adım.
Öncelikle kilo probleminizi çözmeye çalışın. Sağlıklı ve dengeli beslenin, spor yapın. Bunları evde kolayca uygulayabilirsiniz. İnternette yemek tarifleri, spor videolatı her şey mevcut.
Makyajı adım adım yapın. Mesela ben önceden sadece gözümün altına siyah kalem çekerdim. Baya bir süre sadece onu yaptım. Sonra rimel de ekleyin buna. Sonra dudağa mat bir ruj. Sonra eyeliner. Zaten bu kadarı yeter de artar bile.
Şöyle güzel çiçek kokulu bir parfüm alın. Kişisel bakımınızı ihmal etmeyin. Kaşınızı bıyığınızı evde kendiniz bile alabilirsiniz.
Saçlarınızı modern bir biçime sokun. Pek uğraşmanız gerekmesin. Saç kremi, düzleştirici vs. yeterli.
Kıyafet konusunda da kombin yapamıyorsanız bir mağazadan komple mankenin üstündekileri alın. Pahalı bir mağaza olmasına gerek yok, uygun fiyata da çok güzel şeyler var. Ya da hiç değilse minik bir küpe, sade bir kolye alın. Onları takın hep. Aksesuarla başlayın.
Zaten dış görünüş değişmeye başladıktan sonra bu davranışlara da etki edecektir bence. Çekingenliğiniz azalır.
Şu anki halinizle de eminim ki sizi olduğunuz gibi seven birçok erkek olacaktır. Siz önce kendinizi sevmelisiniz.
Neden illa kadinsj olmak istiyorsunjuz ki ?Gelen cevaplar hep bir fabrikadan cikma otomasyon tipi yaratmak icin bak..Hafif topuklu,parfum,makyaj,alimli bir elbise...Birak prototip olmayi.Bu zaten insanin ruhunda olan birsey.Ben olamam misal.Kadin dedigin narin olurmus.Hauir efendim neden narin olsun? Erkeklerin arasinda seni karsi cins gibi goremiyolar diyorsun tam tersi olsa daha mi iyi..O yuzden bence cok ta iyi birsey degil o kadin gibi kadin olmak kalibi ve bunun karsi cinsle duygusal olarak iliski kurmakla zerre kadar da alakasi yok.Disiligin ekmegibi bir yere kadar yersin sonra ihtiyacin olan naturellik,ictenlik,birazda zekadir.Gerisi fasafiso
Bahsettiğiniz gibi baskıcı bi aileyle büyümedim çok şükür şeker gibi bi ailem var fakat ben de kendi işini kendi halleden çoğu zaman ürkek narin davranmayan bi kadınım.Bunun kadınsı olmadığını da düşünmüyorum açıkçası ayakları yere basan kendi işini kendi halleden kadınlar bana çok daha çekici gelir,elbette bu durumdan hoşlanan erkeklerde var ayrıca.Herkes şişeyi bile kendi açamayan ürkek kadınlardan hoşlanmıyor merak etmeyin.
Ben böyle sevilmem demekten vazgeçin. Kilo probleminiz var sanırım kilo verin biraz bakım yapın kendinizi iyi hissedersiniz eminim.Ama kendinizi değiştirmeye ürkek narin davranmaya çalışmayın.Kendiniz olun
Okurken sanki kendim yazmisim gibi okudum... Birebir ayni şeyleri yaşamışız diyebilirim. Ayni şekilde bana da okul ve diğer ortamlarda olsun hicbir şekilde yaklaşan erkek görmedim. Çok çirkin değildim ama sıradandım. Diğer kızlara gore bakımsız ve basittim.evin büyük kiziydim, babamda marangozdu ama elinden her is gelirdi ve bende ona benzedim. Evin tamirat isleri şuan 27 yasında ve evli olmama rağmen alışkanlık geregi bendedir. Agir is yapma dürtümü kaybetmedim. Düşün 7 aylık hamileyken ev içinde değişim yapar vitrin falan tasirdim. Herkesin gözünde marifetli gozuksemde mutfakta hic el lezzetim ve sipsakligim yoktur mesela. Kizkardesim erkek gibi büyüdü ama şuan hem disiligi var hem kadinsal becerileri. Bi sure sonra herşeye erkek gibi kosturmaktan yoruluyor insan. Hemde çok...
Diger konuyu sorarsan, karşına çıkarmasını bilen bir adam çıkarsa dişilik değil neler neler çıkmaz.
Esim hayatımda gördüğüm en nazik ve bana guzelligimi tarif edemediğini bakışlarıyla anlatan tek kişi. Özel anlarimizda çok afedersin Victoria secret mankenlerine donusuyorum, Grinin elli tonu modunda fırtına esiyor bizde ama sonraki gunler bi bakıyorum 16 yasında cinsiyetsiz bi ergene dönüşmüşüm...
Yinede destek almayı düşünüyorum ve tavsiye ederim..
Sana ne akıl versek ne tavsiye etsek hep aynısın hep aynı olacaksın hep aynı şeylerden şikayet edeceksin ama hiçbir zaman değişmeyeceksin. Sen eskiden de böyleydin şimdi de bu üyeliğinde de böylesin değişen hiçbir şey yok. Bari akıl alıp uygulamayacaksan her seferinde aynı konuları açarak burdaki üyeleri oyalama onlar da yardımcı olmak için yazıp duruyorlar.