Kadin hic aldatildim demesin.......

Diplomasını yırtıp çöpe atsın. Ayrıca güzellik bakımlılıkla ılgılı olsaydı bunca guzel ve unlu kadın neden aldatıldı?

Bunu diyen erkek mi kadın mı ?
Ay ne desem bilemedim.
Ben olsam gitmezdim daha o kursa
O adamın vereceği dersten ben ne fayda görürüm.

Ben fazla egitimli oldugunu düşünemedim açıkcası.Usta ogretici falan olmasin o.Hoş öyle bile olsa düşünceleri facia.Bir de katılim bekliyor fikrine.Pes.

Aldatma erkekle alakalı yüzde 99.
Uçkuruna düşkünse bahane edecek bir şey bulur illa. Kimisi bahane dahi aramaz. Tiyniyet meselesi.

Ben bu cümleleri Tv'de bir kadından duymuştum. Hem de sunucu gibi birşeydi. Çıldırmış insanlar. Bunu söylemek aldatmak kadar ahlaksızlık.

Bir de aldatmak kendine bakmakla alakalı ise kadinlarin aldatması en doğal hak. Çoğu evlilikte kadınlar erkeklerden daha çok kendine bakıyor.

Bu mantığa göre biz sex kölesiyiz. Bizim tek ve asli görevimiz "erkeğimize" hizmet. Neden her sey kadinlar uzerinden konusuluyo. Neden hic erkek dedigin bakimli olucak karisina iyi davranıcak evde beyaz atletle gezmicek parfumlu olucak ki kadin onu aldatmasin denmiyo. Anca kadınların kıçı kadınların başı yeter vallahi yeter

Bu insanlara laf anlatamazsınız. Her yerde bangır bangır kadın erkek eşitliğinden bahsedilirken hala böyle düşünüyorlarsa yapacak bir şey yok. Onlar bir gün aldatılırsa ağlamazlar hiç. Ettikleri kötülüğü kendilerine yapıyorlar.

bu erkekten erkeğe değişir hatta kadından kadına kimisi altatır her türlü. kimisi eşinden beklentilerini karşılayamıyorsa aldatır kimisi aldatmaz boşanmak ister sorun varsa. tabi bu karşılıklı

Böyle eş değil cariye olunur. Cariyelik ile hasekiği karıştırmış hocanız.
Zihniyet iğrenç de sorsaydınız adamlar işi işte bırakıp eve gelince güler yüz göstermezse eli dolu gelmezse istediğimizi almazsa akşam telefonu bırakıp bizim yüzümüze bakmazsa iki kelam etmezse aldatmak bizim içinde hak mı diye. Bakalım ne diyecekti okumuş cahil.

Fazla polemiğe girmedim ama o an içimden kadın kadına böyle zulmederse erkek ne yapmaz diye geçti.

Hem de bunları söyleyen bir kadın mı?
Çok haklısınız, üzerine söyleyecek tek şey bulamıyorum. Apışıp kaldım.
Allah bildiği gibi yapsın...
Yazık bu ülkeme...

Aldatılma ile ilgili farklı bir konuda yazmıştım yine yazıyorum.Aldatilmak sadece bakimla ilgili olabilirmi?Kadın çalışsa yada çalışmasa evdeki isi yapacak temiz olacak ama çamaşır suyu da kokmayacak,yemek yapacak Ama sogan değil parfüm kokacak.Çünkü evde sürekli takım elbise ile püri pak dolaşan kocası onu aldatmasın?
Ya allah aşkına kadına dogursun zayıf olsun,her isi yapsın bakımlı olsun fikrini dayatan adamlar göbeğini salip evde don atlet dolaşıyor.Üstune evdeki kadının yıkayıp ütüledigiyle de ışte kendi fitratindaki birisi ile dısarida karısını aldatıyor.
Kim hayatının her döneminde aynı şekilde kalıyor ki değişiyoruz herkesin hayatta inişi çıkışı var.Evlilik hayatı paylaşmak aldatmak bir karakter sorunu kadında yapsa erkekte yapsa bir karaktersizliktir.ne bakımı güzelliği sadece kadından beklemek nede aldatani sadece erkeklermis gibi görememek lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…