Kadin hic aldatildim demesin.......

Hocam diyorsunuz, kadın diyorsunuz.. Pes diyorum. Sonuna gelmeden önce hocayı erkek olarak düşünmüştüm. Kadın olduğunu okuyunca dehşete kapıldım.

Yazıklar olsun ne denir ki.. Eğitimci bir insan bile bunu düşüne biliyorsa yazıklar olsun. Şu konuyu da okuyup uyuyayım demiştim, sinirden uykum kaçtı.

Zaten sorun da tam burada bu yüzden bitmiyor aldatan,öldüren,döven erkekler çünkü kadın kendini değersizleştiriyor ve müstehak görüyor ve çok üzgünüm hanımlar bu ülkenin % 90 kadını böyle düşünüyor o yüzden geriye kalan %10 da ne söylerse ne yaparsa yapsın hiç bir şey değişmiyor çünkü azınlığız..ve bu ülkenin erkeklerini bu dangalaklar yetiştiriyor.

Güzeller güzeli Cerenin ölümünden sonra bir de bu adina hoca dediginiz pislik kadinin dusuncelerini okuyunca sinir katsayilarim tavan yapti.. Kelimelerim yetmiyor anlatmaya artik. Kadinin kadina en cok ihtiyac duydugu su ulkede boyle asagilik dusunceler besleyen kadinlardan da nefret ettim. Iligime kadar nefret!.. Bir kadinin bunlari dusunen beynine, dile getiren agzina yaziklar olsun.. Bir de anneyse bunlari soyleyen acirim yetistirdigi ,yetistirecegi cocuga..
Keske o kursta olsaydim da sacina bir güzel yapissaydim o kadinin. Yine de hirsimi alamazdim...

O tiplerin sonu dayak ben soyliyim

Şu anda o hocayi darp edesim geldi çok dırdır yapmış suçlu olan o olur en azından..böyle düşünenlerin başına gelsin ya acimiyorum valla anlasinlar

Buna hak vermıyorum asla ama sunuda dusunuyorum. Gunumuzde artıkkız cocukları okuyor ve calısıyorlar, aktıf olarak calısma hayatları var.
Evde cocuklar kadında, ev kadında, işte calısıyor ve cok agır yukler yukledı bu calısma sıstemı kadınlara dıye dusunuyorum. Esını kapıda guler yuzle karsılayabılen var mı? Gercekcı olmak lazım esımız eve gelırken bız evde bır ısımıızı yapma pesınde oluyoruz. 2 cocukluyum ve artık cok zor. Tek cocukken nıspeten hersey daha ıyıydı ama 2 cocuk artı okullu cocuk, ve kadının hayatta kı görevleri oncelıklerı derken maalesef dıyorum

Gercekten erkeklerın bır sucu yok ya bu nedır oyle dusunun kadınların buyuttugu nesılde o algıyla buyuyecek onların neslı tukkenmedıkce boyle dusunen erkekler tabı bıtmez. Asıl oyle dusunen kadınlara aldatılmak mustehak yapsın hergun guzel gıyınsın hıcbır soz hakkı olmasın dırdır yapmayım dıye aldatılsın sonra oturup dusunsun bunuda yaptım bunıda yaptım acaba nıye aldatıldım dıye. Bunlar ne yıyıp ıcıyor acaba bu kafaya ulasıyorlar annem 50 yasına geldı hıcte babama guzel soz soylemez babam cok sever ama annem onada kızar soyleme yapma dıye hıc aldatma abımın esı abım cok yakısıklı yengem onun yanında cok guzel sayılmaz hıcte bakım yapmaz ve cokta dırdırcı ama el ustunde tutar coxuklarımın annesı dıye hıcte aldatmadı cok sukur. Kardeslerımde erkek ama aldatan erkek gorunce delıye donerler ınsan evdekı karısını nasıl dısardakı kadın ıcın uzer dıye. Aile cok onemlı yetıstırılme tarzı. Oyle dusunen kadınların neslı tukenmedıkce bu aldatma olayları bıtmezz normallestırıyorlar cunku o cocuk bu laflarla buyunce kendınde bunu hak goruyor yıne bu laflarla buyuyen kız cocukları allah bunla sınıyor demekkı bende bı hata var diyerek susp oturup kendını paralıyor kocamı kendıme cekecem dıye

Senin hoca ya defalarca aldatılmış
Yada özgüven patlaması yaşıyo

Evet bu sebeplerle kendine bakmayan insanlar vardır muhtemelen ama çoğu zaman sebep psikolojik değil bu tür durumlarda. Tembellik, üşengeçlik, umursamama, rahatsız olmama vs. Her özensiz ü, düzensiz, pis insana da psikolojisi bozuk demeyelim. Artık arkasına sığınılan bir şey oldu bu psikoloji.

Bunu söyleyen hoca kocasına nasıl davranıyor acaba çok merak ettim..

Maalesef öldürülen kadınların arkasından o saatte orada ne işi varmış
Sevgilisiyle geziyorsa başına geleni hak etmiştir diye konuşan insanların olduğu yerde bu konuşma bana aşırı normal geldi

Her gün kadınlar hakkında binlerce iğrenç konuşmaya cümleye zihniyete maruz kalıyoruz
Medya din adamları dört köşeden vaaz veriyor
Suçlulara cezasız kaldıkça toplum kadınlı erkekli erkeğin sırtını okşamaya devam ettikçe dahada çok duyarız

Kadın aldatılır çünkü bakımsızdır
Kadın tacize uğrar çünkü bakımlıdır
Kadın çalışır çocuğunu bakıcının eline atmıştır
Kadın çalışmaz evde mıç büyütüyordur
Kadın tecavüze uğrar çünkü kuyruk sallamıştır
Kadın öldürülür çünkü erkekten izinsiz nefes almıştır
Hiç bir zaman erkek suçlu değildir ne yaparsa yapsın

Bunu söyleyenler sadece erkekler değil aynı fikirde bu kadar çok kadın olmasa ülke bugün bu halde olmazdı

Son düzenleme:
Şunu söyleyeyim halk eğitim kurslarında gerçek eğitimci sayısı çok düşük
Bir çoğu ortaokuldan liseden sonra iki yıl hakl eğitim kurslarına katılıp hoca olmuş ücretli öğretmenler
Hatta kadrolu sayısı çok az
Elbette üniversite mezunu olup şu fikirde olan kadın vardır ama yüksek ihtimal konudan anlatılan kişi şu şekilde

bi de sizi aldatıldın heralde imasıyla bozmaya çalışmış, böyle insanlar o kadar çok ki

21.yy daki kafaya bak. Erkek eşini mutlu etmek için hiçbir şey yapmasın. Kadınlar köle zaten.

Ne kadar acı bir durum, değil mi? Kendisi öğretmen, üstelik “Çocuk Gelişimi” gibi önemli bir alanda.

Erkek hanzo olunca biz aldatiyoz mu ! yada Hangimiz aldatir erkekler herseyiyle bakimlimiymis ama doğruya biz onları herseyiyle kabul etmeliyiz!!

Umarım böyle kotu konustugu için pişman olmaz Allah insan iddiasindan vururmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…