Kadin hic aldatildim demesin.......

Niye herkes ülke'ye bağlıyor olayı ya? Ülke kimlerden oluşuyor? Madem hepimiz harikayiz bu ülkede kötülüğü kim yapıyor? Guzel insanlar olacağız güzel insanlar yetiştireceğiz. Guzel olacak. Bu kadar karamsar olmayın. Ben bizim jenerasyona güveniyorum. Çocuklarımızı daha bilinçli yetiştiriyoruz. Bir sonraki nesil kimsenin hakkına tecavüz etmemeyi, sokaklara çöp atlamayı, doğayı korumayı, kadını yüceltmeyi, eşitlikçi ve demokratik davranmayı, hakkını savunmayı bilecek.

Allah akıl fikir versin böyle düşünenlere ne diyelim. Bir gün ortada hiçbir sebep yokken eşleri kendilerini aldatırsa o zaman düşünceleri değişir belki.

kokusmus ortadogu zihniyeti igrenc! ne demek kadin itiyor ya, ilgilenmeyen kocalar olunca biz de aldatalim suc adamda mi olsun?aldatma bir kisilik meselesidir bu kadar basit!

kadin ne yaparsa yapsin erkek aldatmamali icinden varsa yapacak olan zaten sen dünya güzeli de olsan yine yapar allah tüm yuva yikanlara hidayet versin böyle düsünmek elbeteki yanlis tamam süslenecek edecekte güler yüzlü olacakta bu zaten dinimizdede var erkeklerinde aldatmasi gerekmiyor sacmalik öyle düsünmeleri gercekten

Canım istediğinde tüm gün pijamayla dolanıp yataktan çıkmama hatta saçımı taramama hakkım var arkadaş, tahammül edemeyene aha kapı orada. Koşarak gidebilir (20 yıllık evli ve mutlu). Kıçlarını kaldırmayın şu erkeklerin ki 2 yıl ağır depresyon tedavisi görmüş biri olarak yaşattım bunları eşime. Türk erkeklerinde mi is yok ne? Adam işten gelip bana ilaç icirip yine işe gidiyordu yahu

Ne egitimi aceba?her uni okuyan insan olabilseydi keske.universite okuyan bir Ton geri düsünceli,böyle kafasi geri kalmislar oldukca daha kadinlar cok aldatilir.bunu erkekler duyuyor bir kadin böyle düsünürse erkeklerde kendinde o hakki görüyor.
Pardon Ama niye Ben sürekli Adam icin fedalarliklar yapacakmisim?evt insan güzel giyinir,vs Ama bunu ilk kendi icin yapar.kocasina yaranacak aksamda koynuna girecek diye degil! Üf migdem bulaniyor resmen insan utaniyor böyle kadinlardan.

Valla adamlar da güler yüzlü bakımlı olmuyorsa biz de aldatalim hakkımız mi bu mantığa göre? İnsanlar kendilerine cariye muamelesi yaptırıyorlar ya sinir oluyorum.
Kendim için bakımlı olurum, tabi ki eşim tarafından beğenilmek de hoşuma gider ama bunu kendimi iyi hissetmek için yaparim. Ha moralim bozuksa, kafam dumanlıysa da hiç güler yüz maskesi takamam. Samimi olmayan davranışların sağlıklı bir evlilikte yeri yok diye dusunuyorum.

Öyk midem bulandi, yerinde olsam öyle konusurken carpar kapiyi cikardim
tamam o zaman esim göbek yapti, dislerini fircalamiyor ve benimle muhabbet etmiyor diye ben de cikiyorum aldatmaya, hadi bakalim nasilmis
Beyni kullanmayinca böyle oluyormus demek
Cidden icim almiyor böyle seyleri

Benim anlamadigim, çoçuk gelisiminden, nasil konu aldatilmaya geliyor? Bu neyin kursu? Bu nasil bir bakis açisidir? Orda egitim mi veriliyor, kisirmi yeniliyor belli degil.

Yerinde olsam öyle birinden ögrencek birseyim olmadigini düsünüp, o les ortamdan kurtulurdum bir an önce.

Eğitim cehaleti alır, eşeğe altın semer vursan vb birçok güzel söz, tam da bu kıt fikirliler içindir.
Tükettikleri oksijen, doğaya naylon atmak gibi zararlıdır.
Çünkü o oksijeni kullanıp sarfettikleri cümleler, betimlediği savları toplumdan çürütmek, naylonun erimesinden çok daha uzun süre alır.
Seni çöpe atacağım poşete yazık diyen ünlü düşünür Serdar Ortaç gibi; verdiğiniz cevaba, gösterdiğiniz enerjiye yazık.

Neden o an "ben sizin gibi bi zihniyetten ders almak istemiyorum çok yazık" diyip çıkıp gitseydin ya hatta ben olsam şikayet bile ederdim öyle hocayı

Tabiki ve bunun çaresi bir psikologtur. O kadin kim bilir ne sorunu varda böyle davraniyor. Beraber iyi bir psikologa gidip, terapi alinabilir. Ne bilim beraber bir tatile gidilebilir,.. Bu konularda ciddi bir sohbet yapilabilir,..

Yani aldatmadan önce o kadar çok yapilacak seyler var ki. Aldatma cidden karaktersizliktir. Saygisizliktir. Sonuçta güya haytini paylastigin birine yalan söylüyorsun. Kalbini kiriyorsun. Yani diyelim mutsuzlugun en dibindesin, yine onca sey paylastigin partnerin bunu cidden hak etmiyor. Bare yaptigin seyin arkasinda dur ve bunu dürüstçe açikla esine ve bosan. Oda yok.

Cogu aldatiyor sonra es fark edince "yok seytana uyudum" "yok iste arkadasim/kuzenim/ is arkadasim yapti",.. Yaptiklarini bile kabul etmiyorlar. Hiç o kadinin durumu düsünmezler. Erkek aterkil ve evde hiçbir sorumlulugu almiyor. Kadin çalisip çoçuga bakiyor. Hangi zamanda bide bakimli olacak? Iste liste böyle uzayip gidiyor.

Soyledigi, hayirdir sen aldatildin galiba cumlesi de cok hadsizce.
Aldatilmak bir kusur mu yani
Insanin elinde olan birsey mi
Herkesin icinde hemen ne hakla boyle birsey soyler ki
Belki icinizde gercekten aldatilan vardir.
Kadin alttan alta bunun bir kusur oldugunu vurguluyor.
Hayirdir sen ne yaptin da biricik kocan tarafindan aldatildin der gibi
Cok terbiyesiz biriymis. Sikayet edin bence. Guzel fikirlerini kendine saklasin bazen.

Eşten mi bahsediliyor cariyeden mi? Kadınlar erkekleri memnun etmek için mi evleniyor. O zaman aynı görevlerden erkekler de mesul. Aynı şekilde bakımlı olmalı, temiz olmalı, kibar olmalı, eşine iyi davranmalı, özel hissettirmeli. Aksi halde kadının aldatması da mübah mıdır?

Şahsi fikrim evet kadın bakımlı olmalı evde huzuru sağlamalı güler yüzlü davranmalı ve ihtiyaçlarını karşılamalı eşinin fakat bunlardan biri eksikti o yüzden aldattım diye bir şey söz konusu da olmamalı.Ayrıca kadının bakımlı olduğu kadar erkekte bakımlı olmalı ve eşinin ihtiyaçlarını karşılamalı. Sonuç olarak bence aldatmak karakter meselesidir karakterinde noksanlık varsa bir erkeğin veya kadının aldatır. Aldatmaya hiç bir bahane bulunmamalı...

Herşeyi psikolojiye bağlamasak mı? Bakımsızlığın, paspallığın, kişisel hijyene dikkat etmemenin çoğu zaman psikolojiyle alakası yok.

Tekrar ediyorum bunlar aldatılma sebebi değildir, haklı çıkarmaz.

Kişi kendinden bilir derler. Demek ki kendisi kocasini aldatmis ki; kendisine böyle bir kılıf uyduruyor. Sinifta boyle bir muhabbet acarak onun lafini destekleyenlerle kendisini (belki de vicdanini!) rahatlatiyor. Kendisine karsit goruste olani da "hayirdir sen aldatildin heralde"diyerek ezmeye baskilamaya calisiyor. Bu hocanin tezine göre kendisinin kocasini aldatmis olmasi lazim zaten. Bu goruse karsi olan kisi aldatilmis olmaliysa madem bu gorusu destekleyen kisinin de aldatmis olmasi gerekiyor (hocanin bakis acisina gore yorumladigimizda ortaya boyle sacma bir sey cikmis oluyor)

Bak sen yaa.... E boşasın erkek karısını o zaman, hemen niye aldatmak gibi bir çözüm geliyor akıllarına? İnsanın zikri neyse fikri de olurmuş, demek ki kendisi de artık kocada aradığı kıstas neyse o olmadığı zaman hemen aldatacak.

Niye psikolojik olmasin? Yani depresyonda olan biri en basiti bu üstteki yazdigin seylerde zorlanir. Bakimsiz insan bu arada ille kisisel hijiyenine önem vermeyen insan degildir. Yani banyosunu düzenli yapar, deo sikar fakat hep ayni kiyafet ile dolasir (pyjama) yada kuaföre gitmez,..

Ve bunun birsürü nedeni var. Depresyon olabilir, esinden deger görmemek olabilir (zaman ile saldim çayira.. modu). Tek basina ev ve çoçuk sorumlulugu bunaltmis olabilir. Cocuk onu çok zorluyor olabilir. Hem ev hem is sorumlulugunu zor götürebilir. Geçmiste travma yasamis olabilir. Kendi ailesinde farkli seyler görmüs olabilir,...

Yani olabilirde olabilir.

Insan evliligini kurtarmak istiyorsa, ilk basta dedigim gibi bunu esi ile ciddi konusmasi lazim. Sorun nerede? Nasil yardimci olunabilir? Neyden rahatsiz olunuyor?.. Ve evet gerekirse çift terapisi ve bireysel terap birçokseye fayda ediyor.

Baktin hiç olmuyor, partner mutsuz evet bosanma davasi açilabilir.

Aldatma hiçbirzaman olamaz. Olmamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…