evet sevgilisi yanında olan erkekelre asılmak gibi hobisi olan kızlar var evet. kesin yani. çünkü esrpi yapmış filan. hhıhım.
Hahaha o yamuk agizla konustuysa belli etmis kiz kendiniii :) bak canim bu gibi durumlarda yaşa falan bakmaz kimse once bunu bil, diğeri ise belli ki kiz asilmaya calismis bir nevi yani ben olsam oyle anlardim ki anlattiklarindan buna varilirr.. zamanla tahammül etmemeye baslarsin boylelerine, sana saygisi yoksa sende saygi duyma bu tarz kişilere ve ortami birak git. İnan sen degerli olursun. Haaa erkek tabii ki sacmalama diyecek cunku hosuna gider paylasilamayan insan olmak, sana yapilsa sen kuyruk salladin olur ama ...neyse konu dagilmasin. En iyisi sen bi daha o kizla ayni ortamda bulunma ve bu konuda sevgilini uyar bakalim ne tepki verecek
ohooo çok var bu tiplerden. Sevgilinin davranışına bak sadece. Önemli olan o. Yoksa bu kız gitse başka kız olacak..Adamı darlama başkasının edepsizliği yuzunden
evet sevgilisi yanında olan erkekelre asılmak gibi hobisi olan kızlar var evet. kesin yani. çünkü esrpi yapmış filan. hhıhım.
Ben espri yaptı kıskandım mı dedim? Yazdıklarımı okuduğunuza emin misiniz?
Seni kıskandırmak için bilerek yapmıştır böyle tipler malesef mevcutt
eminim.
Ha demeyi unuttum hisseder misal ben daha önce nişanlıyken nişanlımın kuzeninin sevgilisine ayar olmuştum sevgilisi yanındayken bile sanki nişanlım sevgilisiymiş gibi davranıyordu ve ben görüşmeyi kestirmiştim gerçi geçmişte kaldı ama olsun
Siz de sanırım sevgilisi olan erkeklerle hiç kasmadan gayet el kol şakalaşan birisisiniz o zaman
Bana çok garip geliyor ama. Yani hiç mi düşünmüyor yanında sevgilisi var rahatsız olur vs diye
Allahtan sürekli görüşmek zorunda kalacağımız bir kız değil. Yakın çevreden biri olsa kafayı yerdim muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?