- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
bazen eşim alttan alır bazen ben.ama eşim benden daha çok alttan alır bu da bir gerçek.ama biz dengeliyoruz bunu. :))
şanslısın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen eşim alttan alır bazen ben.ama eşim benden daha çok alttan alır bu da bir gerçek.ama biz dengeliyoruz bunu. :))
Belki ortam yumusuyor, belki huzursuzluk cikmiyor, belki idareci kralicesi seciliyoruz ama icimizi kemiren mutsuzluktan huzursuzluktan kimsenin haberi olmuyor,
Gece basimiza yastiga koydugmuz zaman kafamizdan gecenleri sadece biz biliyoruz...:çok üzgünüm:
insanoğlu iki uç da mı yaşamı idame ettirmek zorunda...
orta yolun bulunamaz yani..
kadın ne idare etmeli ne de kapris yapıp erkeği bezdirmeli...
erkekte ne yönetmeli ne de naz, kapris çekmeli...
kimsenin kimseyi canından bezdirmeye hakkı yok...
yunus emre'nin
"sesini değil sözünü yükselt, yağmurlardır büyüten zambakları gök gürültüleri değil" sözünü çok severim.
sanırım bir çok şeyi de açıklıyor...
evet canım, zaten o alttan almanında belırlı bı lımıtı var daha fazlasını ıstesende alamıyorsun...bende ustune gtmem o anda konunun
zaten kaprıslı bırı degılım
ama sakınlesınce yada sınırler yatısınca kırmıcagımızı anladıgımda bırbırımızı baslarım konusmay
zaten acmazsam o konu hep aklımda kalır rahat edemem muhakkak sonuclanmalı
hepte alttan alamam almam gerektıgı kadar alırım
ayırımı ıyı yapmak lazım ama bazen kırmaktan korktugumuzdan yada oan sorum olmasın dıye alltatn alıp ıdare etıgımız seyler olmuyo degıl
boyle olmasa bıle yazdıgın cok dogru canımBence her iki tarafda idareci olmalı, tek taraflı olmaz bana göre. Ben sinirliyken eşim beni , o sinirliykende ben onu idare ediyorum. Ayrıca bir söz vardır aklıma geldi ;
Sözlüyken kız söyler erkek susar
Nişanlıyken erkek söyler kız susar
Evlendikden sonra ikiside söyler, komşular duyar kaydirigubbakcemile3
( bu söz tam böylemiydi :uhm: )
Hayir iliskilerde, evlilikte kadinin idareci olmasi gerektigi fikrine katilmiyorum,
gerek evlilik oncesi iliskide gerekse evliliklerde kadin kadar erkek de sorumlulugunu bilmeli,
gereken yuku omuzlamalidir...:tomato:
Tek basina nereye kadar...:ecrin_bebek:
burası cok dogru
tam gulsum sultan tam demek ıstedıgım yere parmak basmıssın:1hug:
bızım ıcımızde yasadıgımız belkı olayı durumu kurtarıyoruz
ama ıcımızdekı seyler , bunun bır alıskanlıga donmesını ıstemıyorum ben bu yuzden actım bu konuyu , önünü almak ıstıyorum bazı seylerın, yanı daha sımdıden kucuk seylerde olsa herseyı ıdare etmeye gucumun yetmeyecegını anladım, bazı seylerı ıdare etmeye bıle yetmeyecek...
tavır degıstırmem gerekıyor sanırım
Hayatim bir evliligi bir beraberligi sürdürmek digerinin her nazini, her kusurunu, her lafini cekmek yutmak degildir, kisi bilecek nereye kadar gidebilecegini...karsindakinin sabrini zorlamamasini anlayacak, buda nasil olur anlatarak konusarak!!
O an birsey söylemeyip susmak belki kavganin tartismanin cikmasina mani oluyor, ortam yumusuyor dedigim gibi fakat problem cözülüyormu, iste nokta budur!!
Bir laf vardir: Söyleyecegin kelimenin anlami o anda anlamli olur, o an gectikten sonra anlamini yitirir...herseyi idare etmek zorunda degilsin canim, yerinde ve zamanina tavrini ve tepkini koy, cünkü egerki simdiden böyle devam edersen ilerde sürekli altan alan taraf idare etmek zorunda olan taraf sen olursun....buda bir zaman sonra kabak tadi vermeye baslar...benneyaptımki