- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 32
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Bi süredir bakısıyoruz bana bakarken yakaladıgımda gözlerin kaçırıyr hemen sanırım utanıyor.bakmaya utanan nasıl gelip tanışacak?ben de atmak istemiyorum. Bu sekilde adım atıp sonuca ulastıran var mı:)))
Tanışmaya cesareti olmayan erkeğin,sevmeye de yüreği olmaz.Bi süredir bakısıyoruz bana bakarken yakaladıgımda gözlerin kaçırıyr hemen sanırım utanıyor.bakmaya utanan nasıl gelip tanışacak?ben de atmak istemiyorum. Bu sekilde adım atıp sonuca ulastıran var mı:)))
Bi süredir bakısıyoruz bana bakarken yakaladıgımda gözlerin kaçırıyr hemen sanırım utanıyor.bakmaya utanan nasıl gelip tanışacak?ben de atmak istemiyorum. Bu sekilde adım atıp sonuca ulastıran var mı:)))
Ben varım :) Her erkeğe adım atılmaz ama. Ben bunu sadece bir kere yaptım. Benim eşim aşırı utangaçtı ve ben ilk sevgilisi, sonunda da eşi oldum. Adam bana bakmaya utanıyordu. Hoşlandığını da arkadaşlarımız söylemişti. Baktım bizimki herhangi bir adım atmıyor. Hep havadan sudan gidiyor. Dedim bu ne böyle ya neyiz biz dedim :) Ben sormasam söyleyeceği yoktu yani. Gayet de mutluyuz. Hiç konuşmuyorsanız arkadaşlık kur, selam vererek başla mesela. Tabi şöyle bir durum var. Sen bu çocuğu tanımıyorsan sakın gidip de hoşlanıyorum falan deyim deme. Ben eşimi tanıyordum. Yapısını biliyordum yani. Boğazını kessen gelip seni seviyorum da bir ilişkiye başlayalım falan demezdi. Çok da temiz bir insandı. Hala da der, sen sormasan ben söyleyemezdim diye :) Bir araştır bakalım nasıl biri. Rahat biriyse hiç konuşma. O gelsin.Bi süredir bakısıyoruz bana bakarken yakaladıgımda gözlerin kaçırıyr hemen sanırım utanıyor.bakmaya utanan nasıl gelip tanışacak?ben de atmak istemiyorum. Bu sekilde adım atıp sonuca ulastıran var mı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?