Kadın kafayı takmış

bence tavrın güzel, kendi çalsın kendi söylesin hasta belli ki. böyle insanlar çok var bazen sebepsiz de gıcık olabiliyorlar. olabilir yani onun tercihi, ona cevap vermek onu önemsediğini gösterir. bişey dediğinde sadece sessiz mi kalıyorsun yoksa sen de fiziksel miziksel bi tepki veriyor musun atıyorum bişey dediğinde dalga geçer gibi gülmek gibi mesela. ben öyle yapıyorum çünkü benimle uğraşanlara. pis pis gülüyorum allahım başıma bişey gelecek yakında bu tavrıma aşırı sinir oluyor bazıları çünkü :KK70:

yalnız makine olayını anlamadım, bozuk bir makinede sen ne iş yapabilirsin de kadına müsadenizle falan dedin. bişey bozuksa bozuktur keşke bıraksaydın o uğraşsaydı yani zaten işini göremeyeceksin müsade etmiş olsa bile.

Zorbalik neresinde ki diyaloğun. Kadin bozulan bir alet ile ugrasirken gelip darlamissiniz kadini. O da bende ugrasiyorum gormuyormusunuz demis.

Sizin gecinmeye gonlunuz yok bence.

bir seyi eksik mi okudum diye baya baktim ama ben bu diyalogda bir terslik goremedim. yani bozuk olan seyi yapmaya calistigini goruyorsunuz, siz benim de isim vardi derseniz o da buyur sen yap der. ben kankama bile boyle derim sahsen.

bu ornek iddianizi temellendirmez. baska seyler varsa bilmiyorum.

Ne demek istediğinizi anladım hanımlar durum şöyle. Kaç saattir makine bundaydı hiçbir şey demeden geçtim. Tüm boş anlarda o makinenin başındaydı. Çıkış saatimiz yaklaştı hala makine bunda, en sonunda bozulmuş. Makinenin çıktı alma özelliği bozulmuştu ama kopyalayabiliyordu. Benim işlemim de kopyalamaydı.

bence tavrın güzel, kendi çalsın kendi söylesin hasta belli ki. böyle insanlar çok var bazen sebepsiz de gıcık olabiliyorlar. olabilir yani onun tercihi, ona cevap vermek onu önemsediğini gösterir. bişey dediğinde sadece sessiz mi kalıyorsun yoksa sen de fiziksel miziksel bi tepki veriyor musun atıyorum bişey dediğinde dalga geçer gibi gülmek gibi mesela. ben öyle yapıyorum çünkü benimle uğraşanlara. pis pis gülüyorum allahım başıma bişey gelecek yakında bu tavrıma aşırı sinir oluyor bazıları çünkü :KK70:

yalnız makine olayını anlamadım, bozuk bir makinede sen ne iş yapabilirsin de kadına müsadenizle falan dedin. bişey bozuksa bozuktur keşke bıraksaydın o uğraşsaydı yani zaten işini göremeyeceksin müsade etmiş olsa bile.
Bazen yandan gülüş yapıyorum bazen tamamen duymamazlıktan geliyorum. Sanırım benim cevapsızlığım onu daha da sinirlendiriyor

Ne demek istediğinizi anladım hanımlar durum şöyle. Kaç saattir makine bundaydı hiçbir şey demeden geçtim. Tüm boş anlarda o makinenin başındaydı. Çıkış saatimiz yaklaştı hala makine bunda, en sonunda bozulmuş. Makinenin çıktı alma özelliği bozulmuştu ama kopyalayabiliyordu. Benim işlemim de kopyalamaydı.
Yani yine bisey yok ki, neticede bozulmus isi var dizeltmeye calisiyor. Gelmişsiniz o da buyrun demis. Eskiden ne yasadiniz bilemem.

Yok sayın onu duvar var gibi yapın onu gorunce sessize alın kendinizi kudurusn dursun

ben olsam muhtemelen x hanim benim kopyalama yapmam lazim, makine galiba cikti almiyor ama kopyalama yapiyor mu derdim herhalde. bilmiyorum yasanan baska seyler de var illaki o yuzden bir sey diyemiyorum. ama bu yasananda bir sey yok, sizin kopyalama yapacaginizi bilmiyor olabilir.

Ve kadın senenin başından beri bana takık. Laf sokmak için zaman kolluyor. Laf soktuğu zaman cevap bile vermiyorum kaale almıyorum kala kalıyor, takılırım çok sıradan biriyim işimi yapar çıkar giderim lafa bile karışmam. Ama kadın takık, görünce bi gözünü kaydırmalar bir şeyler
Yani aleni bir sekilde sizi hedef aliyor..
Laf sokmak derken ; ne diyor mesela ?
Makine olayi senin surekli kendini sartlandirman.Orada yanlis bir durum goremedim ben.Ayrica bozuk makineyi neden calisan bir kadin yapmaya calisiyor..Bilgi teknoloji sorumlusu yok mu ? Yani onu yapmak ne size ne de ona duser.Kisinin gorevi zaten Bts'lik ise ; o halde sizin beklemeniz gerekir arizanin giderilmesi adina.
Bu saaten sonra kadin a... bile dese,bunu bir laf sokma olarak nitelendirecek kivama gelmissiniz.
O yuzden soruyorum..
Nasil laf sokuyor misal..Makine olayindan bagimsiz olarak..
Ne diyor yani..Onu merak ettim bende.

Kadını bilmiyorm ama siz daha cok takıyor gibsiniz?Yani suan sadece kudursun diye görmezden geliyorsunuz,hosunuza gidiyor.Takmadıgınızdan değil.
İyi de kendinize zarar değil mi?
Siz de bi takılmıssınız sanki kadına.
Sizi e yorar böyle .Gercekten takmayın,taktik olarak değil.Gercekten ilgilenmemeye calısın.

Gerçekten ben cevap vermedikçe daha da artırıyor. Normal konuşmaya çalıştığı da oluyor kestirip atıyorum
Kadın belliki sizinle tartışmak için zemin hazırlıyor sizde suyuna gitmedikçe dahada kızışıyor. Eğer ona onun gibi giderseniz büyük bir tartışma çıkarmış gibime geliyor

Back
X