Ama az kaldı 2 ay daha sabredicem.Yılbaşında ayrılıcam diyor.Eğer o ayrılmazsa ben işi bırakıcam.Bakalım ne yapacak.Onada açıkça söyleyeceğim.Sen bırakmazsan bu sefer ben bırakıcam.Nasıl geçindirirse geçindirsin.Ben çalışmak zorunda değilim.İnsan bu kadar düşüncesiz olurmu ya.Erkeksin sen yaşın geliyor 40 a.Bu yaştan sonra aileni kendini düşüneceksin önce.Çok bunaldım çooook.
her zaman için kadının çalışmasından yanayım ancak sömürülmesinden yana değil!!
eşiniz çok rahat bir tip belli,size iş bulacağına keşke kendi için birşeyler yapsa..paşa torunu galiba,armut piş ağzıma düş istiyor..
ilk defa böyle bir yorum yapacağım ama eşiniz sizin çalışmanızın rahatlığını sürüyor ve taşın altına elini koymuyorsa siz de çalışmayıverin..ya da beklentilerinizi çok net konuşun.başka bir iş imkanı varken daha az gelirli bir işte diretmesi çok saçma.
biraz cesarete ve motivasyona ihtiyacı var bence..yapabilirsin i duymak istiyor gibi..
karısını bi şekilde çalışmaya mecbur eden erkeklerden nefret ediyorum.bi kadın çalışmak zorunda değildir. bu erkeğin görevidir. kimse bana eşitlik, modernlik cart curt yapmasın. eğer bi erkek tek başına evini idare edemeyeceğini düşünüyorsa hiç evlenmcek, elin kızınında başını yakmıcak. şimdiki erkeklere erkek demeye bin şahit lazım. daha evlenirken, kız ararken bile mesleğine göre seçiyolar. özellikle ailesi oğullarına kız bakıyorsa memur olsun, öğretmen olsun vs. diye arıyorlar. yani ilk şartları bu, dini bütün olsun, efendim ahlaklı olsun, hanım olsun, şöyle olsun böyle olsun yoook. ilk bakılıcak şey mesleği. bide özellikle memur öğretmen istiyorlar ki hem çalışsın eve kocası olacak beş para etmez sünepeye para yetiştirsin, hemde kalan vaktinde ev işi yapsın çocuğuna baksın. bu zihniyetteki ailelerden utanıyorum. o oğluna böylesi bi hizmetçi arıyan anne acaba kendinden utanmıyormu. acaba eşide zamanında onun için böyle düşünşeydi tepkisi ne olurdu. o baba kendinden erkekliğinden hiç utanmıyormu? gerçekten genel olarak söylüyorum -istisnalar var tabi- şimdiki erkekler erkek değil. onlar başka bişey.
konu sahibi, kararlı ol. yılbaşına kadar işinden ayrılmassa sen ayrıl. bakalım o zmn ne yapacak. tabi bulmuş senin gibi kadını. gerçekten dediğin gibi hiç utanmıyomu karısından para alırken. erkekler ne zaman nasıl böyle erkekliklerinden, onurlarından oldular gerçekten anlayamıyorum
Çevremde gördüğüm o kadar çok erkek varki böyle.Artık ben onlara erkek demiyorum.Asıl erkek benim ben.Hanımı ev hanımı durduk yere iş bulup çalıştırıyor.Neden çünkü maaşları yetmiyor.Hiçte utanmıyorlar övünerek anlatıyorlarkarısını bi şekilde çalışmaya mecbur eden erkeklerden nefret ediyorum.bi kadın çalışmak zorunda değildir. bu erkeğin görevidir. kimse bana eşitlik, modernlik cart curt yapmasın. eğer bi erkek tek başına evini idare edemeyeceğini düşünüyorsa hiç evlenmcek, elin kızınında başını yakmıcak. şimdiki erkeklere erkek demeye bin şahit lazım. daha evlenirken, kız ararken bile mesleğine göre seçiyolar. özellikle ailesi oğullarına kız bakıyorsa memur olsun, öğretmen olsun vs. diye arıyorlar. yani ilk şartları bu, dini bütün olsun, efendim ahlaklı olsun, hanım olsun, şöyle olsun böyle olsun yoook. ilk bakılıcak şey mesleği. bide özellikle memur öğretmen istiyorlar ki hem çalışsın eve kocası olacak beş para etmez sünepeye para yetiştirsin, hemde kalan vaktinde ev işi yapsın çocuğuna baksın. bu zihniyetteki ailelerden utanıyorum. o oğluna böylesi bi hizmetçi arıyan anne acaba kendinden utanmıyormu. acaba eşide zamanında onun için böyle düşünşeydi tepkisi ne olurdu. o baba kendinden erkekliğinden hiç utanmıyormu? gerçekten genel olarak söylüyorum -istisnalar var tabi- şimdiki erkekler erkek değil. onlar başka bişey.
konu sahibi, kararlı ol. yılbaşına kadar işinden ayrılmassa sen ayrıl. bakalım o zmn ne yapacak. tabi bulmuş senin gibi kadını. gerçekten dediğin gibi hiç utanmıyomu karısından para alırken. erkekler ne zaman nasıl böyle erkekliklerinden, onurlarından oldular gerçekten anlayamıyorum
Bana bir akıl verin bayanlar ben nasıl nereden artırayımda para biriktireyim biraz.Madem bu kadar sıkıntı çekiyorum bir köşede 3 kuruş param biriksin.Tabi ondan habersiz.Altınlarım vardı onlarda gitti.Güya ödeyecek nerdee hiç ümidim yok.
Dün maaş aldım.Bu sabah 700 eline uzattım.Vermesem ne olacak araba kredisi yatacak kredi kartı gelmiş..Tabi suratım çok asıktı.Gönülsüz verdiğimi hissettirdim özellikle.Utansın dedim içimden.Geri vermek istedi tabi almayacağımı biliyor.Almadım.Al yatır dedim borçları.indim arabadan işe geldim.Biribana böyle davransa valla aynı gün işi bırakır başımın çaresine bakmaya çalışırım.
Hiç mi hiç katılmıyorum. Erkek tabii ki çalışmalı ama kadın çalışmak zorunda değildir de ne demek? Erkek kadının sponsoru mu? Erkek evlenmek için bir kadının hayatını finanse etmek zorunda mı? Kendi oğlun olduğunu düşün mesela, yan gelip yatmamalıysa eğer kadın da yan gelip yatmamalı. Senin oğlun sabahın köründen akşama kadar stres içinde çalışıp yaşlanırken eşi gezmelerde olsa, gününü gün etse nasıl hissedersin? Oğlunun paraziti gibi hissetmez misin? Bence kadın da çalışmalı ama yarım gün işlerde, belki fiziken daha az yorularak. Nasıl ki kadın erkeğin hizmetçisi değilse erkek de kadının finansörü değil.
karısını bi şekilde çalışmaya mecbur eden erkeklerden nefret ediyorum.bi kadın çalışmak zorunda değildir. bu erkeğin görevidir. kimse bana eşitlik, modernlik cart curt yapmasın. eğer bi erkek tek başına evini idare edemeyeceğini düşünüyorsa hiç evlenmcek, elin kızınında başını yakmıcak. şimdiki erkeklere erkek demeye bin şahit lazım. daha evlenirken, kız ararken bile mesleğine göre seçiyolar. özellikle ailesi oğullarına kız bakıyorsa memur olsun, öğretmen olsun vs. diye arıyorlar. yani ilk şartları bu, dini bütün olsun, efendim ahlaklı olsun, hanım olsun, şöyle olsun böyle olsun yoook. ilk bakılıcak şey mesleği. bide özellikle memur öğretmen istiyorlar ki hem çalışsın eve kocası olacak beş para etmez sünepeye para yetiştirsin, hemde kalan vaktinde ev işi yapsın çocuğuna baksın. bu zihniyetteki ailelerden utanıyorum. o oğluna böylesi bi hizmetçi arıyan anne acaba kendinden utanmıyormu. acaba eşide zamanında onun için böyle düşünşeydi tepkisi ne olurdu. o baba kendinden erkekliğinden hiç utanmıyormu? gerçekten genel olarak söylüyorum -istisnalar var tabi- şimdiki erkekler erkek değil. onlar başka bişey.
Hiç mi hiç katılmıyorum. Erkek tabii ki çalışmalı ama kadın çalışmak zorunda değildir de ne demek? Erkek kadının sponsoru mu? Erkek evlenmek için bir kadının hayatını finanse etmek zorunda mı? Kendi oğlun olduğunu düşün mesela, yan gelip yatmamalıysa eğer kadın da yan gelip yatmamalı. Senin oğlun sabahın köründen akşama kadar stres içinde çalışıp yaşlanırken eşi gezmelerde olsa, gününü gün etse nasıl hissedersin? Oğlunun paraziti gibi hissetmez misin? Bence kadın da çalışmalı ama yarım gün işlerde, belki fiziken daha az yorularak. Nasıl ki kadın erkeğin hizmetçisi değilse erkek de kadının finansörü değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?