kızlar ben çok aşık olmuştum ama küçüktüm hiçbişeyi hatırlamıyorum agladığımı unutamadığımı hatırlıyorum ama acımı hatırlamıyorum. o ilk aşkımdı ama ona dair hiçbişey yok aklımda. hatta 7 sene üzerine görüştük içim bile kıpırdamadı. ama bu son ilişkim farklı galiba. yada yaşım gereği bu kadar acı cekiyorum. evlilik planları yapıyorduk. hayallerim vardı umutlarım vardı. bana mükemmel bir aşk yaşattı. nasıl olurda bu kadar çabuk unutur anlamıyorum nasıl bu kadar çabuk olur hersey. bana olan aşkını tüm herkes biliyordu ama şimdi ise gayet keyfindedir. bi kızla bile gördüm onu. bunlara ragmen içimden soğumuyor uzaklaşmıyor. dualar ediyorum artık bitsin başka biri olsun diye. ama kimseye de sans vermek istemiyorum. kendimi çok ama çok yalnız hissediyorum. sadece uyumak istiyorum uyuyunca geçicekmiş gibi geliyor. ama bana çok buyuk yalnışlar yaptı. allahımdan tek dileğim bana muhtac olsun bir gün allahım iki yakaasını bir araya getirmesin. canımdan can gitti hayallerim gitti hiçbirzaman mutlu olamasın inşallah