kadın ne zaman unutur. ne zaman hatırlamaz. illa yıllar mı geçmesi lazım

beddua etmek istemiyorum ama dilimden düşenler bunlar malesef. artık çıkıp gitsin aklımdan ya sinir oluyorum. butun kızlar etrafında pervanedir şimdi. o bni çok kolay unutmuştur bile. haspam çok yakısıklı malesef

Bir insan için acı çekmek demek ondan yana olmak demektir. Ondan yana olmayın, kendi tarafınıza geçin kendinizi kucaklayın. Olanları ve olacakları değiştiremeyiz sadece onlarla başedebilmeyi öğreniriz. Bu durumla başetmek için ve en önemlisi kendiniz için ne yapabilirsiniz buna odaklanın.

Ya yaşları genç başka birini sevmeye vakitleri bile var ne güzel.Yaslarinizin kıymetini bilin..Benim yok yaş çok ilerledi.Erken menapoz belirtileri dahi var.Benim vaktim yok.Baska birini sevemeyeceğim yerine.
Sen de buldugunu seversin canim hic bi sey icin gec degil.
Menopoz belirtin varsa yumurta dondur. 40li yaslarda anne olan dolu. Tabii cocuk istedigini varsayiyorum

Sen de buldugunu seversin canim hic bi sey icin gec degil.
Menopoz belirtin varsa yumurta dondur. 40li yaslarda anne olan dolu. Tabii cocuk istedigini varsayiyorum
Olabilir bir araştırayım.Cok pahalıysa evlenemezsem bosa gitmesi de var..

NİYE EVLENEMİCEKSİN Kİ UMUDU KESME BENİM HALAM 41 YAŞINDA ANNE OLDU SONUÇTA.

Katılmıyorum. Gerçekten istediğim günlerce unutmak için dua ettiğim kişiyi 8 aydır hala tam anlamıyla unutmadım.

şu bi gerçek hayatımıza biri girerse muhtemelen unutacağız. ama hayatımıza giren kişide onu arayacağız. bn umudumu kestim gibi bişey yani. artık hayatıma iyi dürüst bi insan çıkmaz diye düşünüyorum. kocaman şehir bana dar geliyor. hiç olmaz diyorum evlenemem ben diyorum. bakıp görcez

Su an da inanmak zor gelebilir, ama gercekten bir gün bakmissin ki gecmis gitmis. Aklina gelse bile, bir hatira gibi geliyor.
Odaklandikca, unutucam yok yok unutamam dedikce, unutmazsin. Beynini oyala

Size inanmak istiyorum :) Kendimi zorluyorum aklıma geldikçe bir balonu patlatir gibi düşüncemi patlatiyorum, tam stalklayacagim yapma etme diyorum durduruyorum kendimi

Inanin :)

Insallah unuturum ile nasil olsa unutacam arasinda ince bir cizgi var.
Önemli olan beynine kabullendirmek.
Yapicam dersen yaparsin, unutucam dersen unutursun.
Illa ki karakter de meselesi ama is beyinde bitiyor

Uzmanlar ask acisinin 6 ay surdugunu soyler. Bundan fazlasi takintiymis.

Ama ben de yaklasik 2 sene unutamadim. Hoş takintili insan olmam tetikledi bazi seyleri. Akisina birak.

aşkın ömrü de zaten 6 ay değil mi ? unutması da 6 ay sürüyor demekki. neyse çoğu gitti azı kaldı :) kızlar toparlanıp yeni aşk bulmamız lazım

Ne zaman unutursun bilmiyorum ama tekrar dönerse şans vermemeni öneririm. Genelde yine bitiyor ilişki.
Ve unutma sürecini katlarsın ikiye üçe.

yok zaten ben şans vermeyi düşünmüyorum aradan kaç ay geçti. allahım bnden uzak tutsun yarabbim. ve bu mübarek günlerde allahım onu perişan etsin inşallah

kızlar ne zaman unutucam, ne zaman aklımdan çıkacak. 3 bucuk ay oldu sanki her sabah onunla uyanıp onunla kalkıyorum hala. bu ne zamana kadar böyle devam edecek
Her yıl için 1 ay geçmeli derler ... ama yaşananlarla alakalı maalesef, belki iki hafta sonra belki hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…