Sen de buldugunu seversin canim hic bi sey icin gec degil.Ya yaşları genç başka birini sevmeye vakitleri bile var ne güzel.Yaslarinizin kıymetini bilin..Benim yok yaş çok ilerledi.Erken menapoz belirtileri dahi var.Benim vaktim yok.Baska birini sevemeyeceğim yerine.
Olabilir bir araştırayım.Cok pahalıysa evlenemezsem bosa gitmesi de var..Sen de buldugunu seversin canim hic bi sey icin gec degil.
Menopoz belirtin varsa yumurta dondur. 40li yaslarda anne olan dolu. Tabii cocuk istedigini varsayiyorum
Ask bu belli mi olur 15 yil gelmez 15 gunde gelir. :)Olabilir bir araştırayım.Cok pahalıysa evlenemezsem bosa gitmesi de var..
Katılmıyorum. Gerçekten istediğim günlerce unutmak için dua ettiğim kişiyi 8 aydır hala tam anlamıyla unutmadım.Kadın (insan) canı istediği zaman unutur.
Canı isterse 1 dk sonra unutur, canı isterse oturup üzülür/melankolik olur.
Kontrolü sende olan beynin, duyguların
Senin isteğinle değişmesi kadar doğal bir durum olamaz
Başka biri olmadı mi hayatınızda?3 yili gecti hala aklima geliyor ask anlaminda degil ama aklima geliyor Allah kolaylik versin :)
Katılmıyorum. Gerçekten istediğim günlerce unutmak için dua ettiğim kişiyi 8 aydır hala tam anlamıyla unutmadım.
şu bi gerçek hayatımıza biri girerse muhtemelen unutacağız. ama hayatımıza giren kişide onu arayacağız. bn umudumu kestim gibi bişey yani. artık hayatıma iyi dürüst bi insan çıkmaz diye düşünüyorum. kocaman şehir bana dar geliyor. hiç olmaz diyorum evlenemem ben diyorum. bakıp görcez
Size inanmak istiyorum :) Kendimi zorluyorum aklıma geldikçe bir balonu patlatir gibi düşüncemi patlatiyorum, tam stalklayacagim yapma etme diyorum durduruyorum kendimi8 ay boyunca her dua edisinizde onu hatirlamissiniz, unutmaniz imkansiz zaten
Size inanmak istiyorum :) Kendimi zorluyorum aklıma geldikçe bir balonu patlatir gibi düşüncemi patlatiyorum, tam stalklayacagim yapma etme diyorum durduruyorum kendimi
Her yıl için 1 ay geçmeli derler ... ama yaşananlarla alakalı maalesef, belki iki hafta sonra belki hiç...kızlar ne zaman unutucam, ne zaman aklımdan çıkacak. 3 bucuk ay oldu sanki her sabah onunla uyanıp onunla kalkıyorum hala. bu ne zamana kadar böyle devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?