Kadin neden diger kadinin canini acitmak ister

Zehraa23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
75
Puanlar
28
3 yıldır evliyim, henüz gebe kalamadım. Çevremde bunu bilen insanlar bile her gördüklerinde “Artık çocuk düşünün” deyip duruyor. Ben de her seferinde “Nasip, düşünüyoruz” deyip geçiyorum ama aynı konunun sürekli açılması gerçekten canımı acıtıyor. İnsanların bunu bildikleri hâlde neden ısrar ettiğini anlamıyorum. Benzer durum yaşayanlar, siz nasıl tepki veriyorsunuz?

Bende 5 senelik evliyim normalde çocuk mevzusunu pek kafaya takan biri değildim ama özellikle şu bir senedir ‘senden sonra evlenenler hamile kaldı sen neden kalamadın’ ‘gidip tedavi olun’ tarzındaki konuşmalar gerçekten canımı sıkmaya başladı… Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur bu insanın elinde olmayan bir şey vakti saati vardır zamanı gelince olur… bunu bile anlayacak beyinleri olmayan insanların saçma sapan sorularına maruz kalıyoruz

Canlar, çalışıyor musunuz bilmiyorum ama kariyer izlenimi yaratın. Böyle nasip falan deyip geçmeyin. Net olarak şu an istemiyoruz deyin ( isteseniz bile). Dışarı net ve güçlü olun kimse üstünüze gelemez. Kayınvalidem evlilikte 3 senemiz dolduğunda ona bu tavrımı sergiledim bir daha ima dahi edemedi. Bebek haberini verdiğimizde eşimin halası hayırlı olsun demek yerine “ geç bile kaldınız” dedi. İnsanın bu süreçte ne çektiğini ne yaşadığını bilmeden ağzı olanların konuşması hem sinir ediyor hem de üzüyor. Kendisine hiç çekinmeden sana mı soracaktım diye bağırdım. O balkondaydı ben mutfakta. O kadar sinir oldum ki kendimi durduramadım. Bazılarına hakkettiği cevabı vermek gerekiyor. Biz üzüleceğimize onlar üzülsün.

3 yıldır evliyim, henüz gebe kalamadım. Çevremde bunu bilen insanlar bile her gördüklerinde “Artık çocuk düşünün” deyip duruyor. Ben de her seferinde “Nasip, düşünüyoruz” deyip geçiyorum ama aynı konunun sürekli açılması gerçekten canımı acıtıyor. İnsanların bunu bildikleri hâlde neden ısrar ettiğini anlamıyorum. Benzer durum yaşayanlar, siz nasıl tepki veriyorsunuz?
olmuyor bizim maalesef tüp bebeğimi karşılar mısınız diyorum bir daha sormuyorlar 😅

Bende 5 senelik evliyim normalde çocuk mevzusunu pek kafaya takan biri değildim ama özellikle şu bir senedir ‘senden sonra evlenenler hamile kaldı sen neden kalamadın’ ‘gidip tedavi olun’ tarzındaki konuşmalar gerçekten canımı sıkmaya başladı… Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur bu insanın elinde olmayan bir şey vakti saati vardır zamanı gelince olur… bunu bile anlayacak beyinleri olmayan insanların saçma sapan sorularına maruz kalıyoruz
Yanlış anlaşılmazsam bunu diyen insanların %90 ı cinselliği sadece bebek yapmaktan ibaret sananlar. Yani bebek yoksa cinsel hayatta yok ya da cinsel hayatı bebek için yaşıyoruz gibi düşünüyorlar. 5 senedir çocuk olmasın diye korunan insanlar var mesela yani çok üzerine düşmeyin konunun hamile kalınca da konuşacaklar zaten doğurunca da. Takıldığınızı da belli etmeyin daha çok üzerinize oynarlar

Peki nasil cevap vereyim nasip diyorum insallah olur nasip bakalim diyprum yine ayni seyler

Calisiyorum ya istemiyorum desem hic susmayacaklar bunu cok iyi biliyorum

Ben sunu anladim canimi acitmaktan zevk alan kadinlar var

Yanlış anlaşılmazsam bunu diyen insanların %90 ı cinselliği sadece bebek yapmaktan ibaret sananlar. Yani bebek yoksa cinsel hayatta yok ya da cinsel hayatı bebek için yaşıyoruz gibi düşünüyorlar. 5 senedir çocuk olmasın diye korunan insanlar var mesela yani çok üzerine düşmeyin konunun hamile kalınca da konuşacaklar zaten doğurunca da. Takıldığınızı da belli etmeyin daha çok üzerinize oynarlar
Haklisiniz ama zaten uzuluuorum cocuk olmadigi icin ama bunlar da boyle yapinca sinir oluyorum

Düşmanı düşmanın silahıyla vur. Diyelim ki oturdukları evi biliyorsun ne zaman daha iyi bir eve gececeksin de. Ya da ailede bir olumsuzluk oldu onu yüzüne vur. Acımasız ama başka türlü ıslah olmuyorlar
Ah yapabilsem bunu

Ben 7 senede yaptım bi kere babaanneme erken menapoza girdim biliyo musun olmuyo ben de çok istiyorum dedim diye tansiyonu fırladı burnu çeşme gibi kanadı hastalandı bazen plmuyo dedim bazen de istemiyorum

Bende insanların cocuklarını ona Allahın verdiklerine unuttuklarına sinir oluyorum. Bana karşı konusulan bişey yok zaten cok kişiyle muhattap olan biri değilim. Ama bazen toplulukta genel konuşmalara şahit oluyorum üst perdeden filan sanki kendi yapmış olmuş. Biz yapamamışız da olmuo sanki 😅
Ayrıca mutlaka biliyorsundur ama artık tüp bebek şart. Geç bile kalmışsın. Birde rahim filmi çektir ilk iş mutlaka ve eşin bakılmıştır diye tahmin ediyorum.

Ben de böyle çok zorbalamdım ama hep istemiyoruz dedim kim bakacak şimdi ona flan dedim 🙈Ama artık susturamadığım noktada bir daha bu konuyu açarsanız yüzümü zor görürsünüz istemiyorum anlamıyor musunuz diyip sert çıkmayı düşünüyordum 🤷‍♀️
Ama mesela benim de canımı biraz acıtan bişey oldu tüp bebek sürecinde olduğumu sadece 2 arkadaşım biliyordu.Aynı yaştayız onlarla da sonra bir şekilde konu nereden geldiyse yaşlandık artık gibi bişeye geldi ve arkadaşım sen de daha çocuk doğuracan da büyüyecek de kaç yaş fark olacak çocuğunla aranda dedi.Mesela herkes desin ama sen deme dimi.Sen zaten biliyorsun süreci keyfimden mi yapmıyorum.Ben de dedimki çocuğumla aramda kaç yaş fark olacağı umrumda bile değil yeter ki olsun da.🥹Bunu diyen arkadaşımın da 2 yaşında bebeği var yani düşünün.Bazen insanlar bilseler de boş boğaz olabiliyorlar.Çok takılmadım kötü niyetli olmadığını biliyordum çünkü ama sonraki süreçlerden artık onlara bahsetmemeye başladım.

Bende insanların cocuklarını ona Allahın verdiklerine unuttuklarına sinir oluyorum. Bana karşı konusulan bişey yok zaten cok kişiyle muhattap olan biri değilim. Ama bazen toplulukta genel konuşmalara şahit oluyorum üst perdeden filan sanki kendi yapmış olmuş. Biz yapamamışız da olmuo sanki 😅
Ayrıca mutlaka biliyorsundur ama artık tüp bebek şart. Geç bile kalmışsın. Birde rahim filmi çektir ilk iş mutlaka ve eşin bakılmıştır diye tahmin ediyorum.
Tedavi oluyoruz tup bebekte yaptirfik ama olmadi

Bacim benim boyum kadar cocugum olmasına rağmen
Adımı bunun çocuğu olmuyor diye çıkardılar
Tedavi kür onerenler bile oldu
henuz zamani gelmemis diyin anlayışsız insan cok tabi
En hassas konuda bile zorbalayabilirler

Canlar gerçekten çok üzülüyorum böyle şeyler okuduğumda. Neden tepkinizi sert koyamıyorsunuz? Yargılamak için değil gerçekten anlamaya calısıyorum. Sizin canınızı bu kadar acıtan birine bile tepki gösteremeyecekseniz kime göstereceksiniz? Böyle bir şeyi asla haketmiyorsunuz. Çünkü bu insanlar bildikleri halde bunu yapıyorlarsa gerçekten kötüler:) hepsini allaha havale ediyorum. Lütfen tepkisel olun, sert çıkışın bırakın dedikonuzu yapsınlar ama bir daha yüzünüze konuşamazlar en azından yemez. Yapamıyorsanız da uzak durun yahu ne kaybedeceksiniz

Benim kayınvalidem yaptı 1 kez ona da söyle dedim “ e madem tezimi işlerimi sen yap ben bebek yapayım” o günden sonra ben torun istiyorum cart curt demedi.

Back
X