- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 6.899
- Puanlar
- 248
Duygusal olman çok normal, ama ezik büzük duramazsın böyle insanların karşısında. Ağzını mühürleyeceksin sözlerinle özellikle de hep aynı kişiler yapıyorsa biraz daha açık konuşup çizgiyi aşmakta hiç sakınca yok. Kocamla sevişmiyoruz siz sevişsenize kocanızla yapın bitane desen mesela ne diyebilirki donup kalır tavşan gibiAsiri duygusalim bu konuda modum cok dusuyor boyle yaptiklarinda ve cevap verirken bile aglamamak icin zor tutuyorum kendimi
Kaldı ki doktor sana senin çocuğun asla olmayacak diye bir tehşis de koymamış neden kendini bu moda sokuyorsun? Bunları kafana takma asıl ilgilenmen gereken alan sağlığın. Tedavilerinin peşini bırakma tedavilerinizi eşli olarak yaptırın. Şuan kadın ve erkek üreme sorunu okadar çok arttı ki kadından çok erkekte sorun var. Banada yaptılar en büyük problem eşimde çıktı. Şaşırdıkmı hayır. Toplumun hep kadını b*klamasından kaynaklanan bir durum. İzin vermeyeceksin ama kendinle ilgileneceksin.
Ser ver sır verme. Sessiz güzel ilerlesin herşey bak nasıl mucizen gelivericek
Birde çok önemli bir konuya daha değinicem bunu yapmadan duramicam çok özür dileyerek, toplumun baskısıyla çocuk yapma olurmu? Bu iş aceleye gelecek hevesle yapacak bişey değil. Eşinle yatak odanızın heycanını doyasıya yaşayın çocuk yapcaksınız diye zehir etmeyin. Stresslenmeyin. Gezin dolaşın biraz farklı yerler görün , flörtleşin birbrinizin tadını çıkarın. Toplum baskısıyla çocuk olcak iş değil. Ama doğal yolla ama tedaviyle. Bu olacak iş gerçekten değil. Bu seferde olunca acaba çokmu erken davrandım rahatlığıyla birlikte pişman bile olabilirsin. Benim çevremde çok var böyle arkadaşlarım. Çocuk diye bitiriyolardı kendilerini şimdi keşke yapmasaydım diyenler var. Ben hamile olarak sana bunu söylüyosam inan bana bir bildiğim vardır. Herşeyin vakti zamanı var