Kadın Nişanlıyken Nasıl Olmalı?

neslihan34

Umarım Hamile Kalırım
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
174
6
26
39
İstanbul
Kadın Nişanlıyken Nasıl Olmalı?

Cinsellik olsun,aile ilişkileri ve aklınıza gelen her konuda nasıl davranmalı?:44:

Nişanlı bir kadın iki taraf arasında köprü olmalı tıpkı nişanlı bir erkek gibi , sorunlarını nişanlısını kışkırtmadan nişanlısıyla konuşup halletmeli aileleri devreye sokmamaya özen göstererek problemlerini nişanlısıyla çözmeli, zaten iki insan arasındaki en önemli şey diyalogtur bir insanla oturup konuşabiliyosan derdini anlatabiliyorsan o da tepkisizce dinleyip empati kurmayı biliyorsa gerekeni yapacaktır.Nişanlı bir kadın cinsel olarak güvendigi adamla herşeyini paylaşabilir, ama önemli olan bu adamın size o güveni vermesi.

Teşekkürler canım güzel yorumunuz için:)

nişanlılar gözünüzü dört açın kafanıza yatmayan konuları ertelemeyin geri dönüş yok diye düşünmeyin

tek önerebileceğim nişanlıyken ortaya çıkan sorunları aman evlenince düzelir deyip gözardı etmememk, düzeltmek şöyle dursun 5 katı artıyor veyahut sürekli tekrarlanınca göze 5 katı büyük gözüküyor, ya oturup çözülmeli veyahut çözülemiorsa bitirilmeli...

dikkatli olmalı,sezgilerini, algılarını açmalı,
sevdiği adamla nişanlanmanın vermiş olduğu mutlulukla herşeyi göz ardı etmemeli.
eğer gözüne çarpan,rahatsızlık veren bir sorun oluştuğunda bunu çözmeden evliliğe gitmemeli.

sorunları büyütmemeye özen gösterilmesi gerektiğine inanıyorum. problemi çözmeye yönelik adımlar atılmalı. bir de bir arkadaşım nişanlılık süresinin uzatılmaması gerektiğini söylüyor. ne kadar kısa o kadar iyi...

Ben de nışanlıyım. Nışanlım Türkiye vatandaşı, ben Azerbaycan vatandaşıyım :) 6 ay sonra düğünümüz var. Ama mesafeler bitiriyor bizi. Gerçekten nışanlılığın uzatılması bişey değil. Uzak mesafeler arasında hiçç hiçç gerekmez

saftırık olmamalı:)...işin sakası bır yana eş alırken aılesınıde aldıgınıızı unutmayın..
ayrıda olsanız hep olacaklar..
olmak ıstedıgımız yerı bız belırlerız..farkına varsakta varmasakta ..
ıstedıgımız aynayı enınde sonunda bız secerız..zaman en ıyı gostergesı olur bızlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…