- Konu Sahibi kelebeksever
-
19 yaşıma kadar bir kadın olarak başka bir kadını sevebileceğimi bilmiyordum. Hayatımda daha önce erkek arkadaşım oldu ama başka bir kadını sevdim hemde kimseyi sevmediğim kadar.Hep feminist özellikler taşıyan biriydim küçükkende. Belkide kadınlarıda sevebileceğimi bilmediğimden mecburen erkekleri sevdim. Şimdi olduğum şeyi bilmiyorum erkekler ilgilimi çekmiyo saçma bir tabir olsada kadınsı kadınlarda ilgimi çekmiyo. Erkeksi bir kadınla konuştum ilgi duyar gibi olsamda kimseye ona baktığım gibi bakamıyorum. Kaybolmuş bir haldeyim.
Yorumlara inanamiyorum...
Escinsellik ne sapkinlik ne sapiklik nede hastaliktir.
Escinsellik Milyonlarca insanda Milyonlarca Hayvanda vardir. Doganin icindedir.
Aksini savunacak biri varsa buyursun bilgi alis verisine benimle ama lütfen aksini bana kutsal kitaplardan vermeyin bilimle verin
Ben kendimi bildim bileli Escinsel bir Kadinim. Ailem arkadaslarim cevrem patrronum herkez ama herkez biliyor
Ne dislaniyorum ne sorun yasiyorum nede sapik diye etiketleniyorum...
Gayet normal birsey Hemcinsine ilgi duymak asik olmak... Askin ilginin kalibi cinsiyeti dini kitabi rengi yasi yoktur. Bunu o kaliplasmis beyninize nasil
sokarsiniz bilemiyorum. Ama bu böyle. Asin artik bazi seyleri.
Hatun kafayi yemis kacin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eger mutluluk senin icin buysa korkmadan bu yolda yuru derim ben. Bir insanin baska bir insana asik olmasinin nesi yanlis. Hislerinden eminsen ne mutlu ki aski bulmussun. Ama cok dikkatli olman gerekir yasadigin cevre nasil, ailen nasil insanlar. Sirf yonelimlerinden dolayi mutsuz edilen oyle cok insan var ki dunyada. Bu cahillige uzulmek mi gerekir sinirlenmek mi inan bilmiyorum. Ama yasadigin sey yanlis birsey degil. Kimsenin seni eksik, hatali hissettirmesine izin verme.
Kendini ozgurce yasayabilmenin tek yolu maddi ozgurlugunu kazanman kimseye muhtac olmaman, yasin kucuk universitedeysen derslerine asil, degilsen kendine bur kariyer plani yap. Kendi parani kazanamiyorsan kendi hayatini yasayamiyorsun maalesef. Toplum icin normal kabul edilen hayatlar biciliyor sormadan etmeden. Bu hayatin tekrari yok, hicbir anin tekrari yok insanin mutluluktan baska amaci olmamali bence.
kafan karışmış canım
böyle şeyler üzerine çok yoğunlaşma çünkü kendini yanlış anlamlandırırsın
sonuçları kötü olur
kadın kadına erkek erkeğe aşık olmaz, o başka bir duygu
hemcinsini seversin, bağlanırsın ama o aşk ya da hoşlanma değildir
hemcinse duyulan cinsel ilgi ise çok ayrı bir şey ki o da sapıklıktır ve hz Lut peygamberin kavmi de bu yüzden helak edilmiştir
çok kafanı takma buna, zamanla kafanın sakinleşeceğini düşünüyorum inşallah
Homofobik düşünceler içindesiniz.bu dünya tarafından kanıtlanmış birşeydir.ne demek kadın kadına aşık olamaz diye.bir gün başınıza gelirse anlarsınız.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bazıları aşırı homofobik davranışlar sergilemektedir.bunlar normal şeylerdir.bunun islamla da alakası yok.benim daha 6 yaşındayken arkadaşım vardı.erkek.ve babası aşırı dindardı.ama çocuk daha ALTI yaşındayken farklı duygular hissettiğini açıkladı. Şimdi 20 yaşında ve erkek sevgilisi var.ki hala dindar namazını kılar.kurbanını keser vs vs. Bu konuyu açan arkadaşa da gelince nasıl rahat hissediyorsan öyle davran insanlara kulak asma.kiminle mutluysan onunla ol.bu günah değil.suç değil. !!!!!!
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşım beddua eder gibi başına gelirse anlarsın ne demek ya
bu ne kadar zor, sıkıntılı bir durum; senin söylediğin şeye bak
ayıp ya ayıp, biraz utanma vicdan olur, ancak beddua eder gibi konuş, aman yapıcı olma yıkmaya çalış
Beddua kötü olan şeydir. Ben beddua ettiğimi sanmıyorum ben destekliyorum ve insanın başına gelmediği sürece anlaşılmayacağını söyledim. Ayrıca siz beddua olarak görerek birçok eşcinseli aşağılıyorsunuz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizde neye göre bir ilaçla çözüm üretiyorsunuz? Bir hastalık gibi gösteriyorsunuz.yaşamadan bilemeZsiniz. Psikolojik bir sorun değil herkesin basına gelebilecek birşey. Lütfen böyle hassas konuları çok rahat çözüme kavuşturmayın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?