Kadın olarak bir kadına aşık olmak

Bunu da dini yorumlar getirebilen arkadaşlar olmuş ya diyecek bir şey bulamıyorum.. Valla canım şeytana fırsat ver derim ben(!)
Kendini kötü hissetmen için bir neden yok, bence bu büyük farklılığınla da çok güzelsin. İnşallah çok mutlu olacağın bir bayanla geçirirsin ömrünü.
Dünyaya 1 defa geliyoruz, toplum baskısıymış falanmış filanmışş umursama derim..
Erkek arkadaşın da olmuş, sanırım biseksüelsin.. Bunun bi hastalık, küçüklük vs. olduğunu asla düşünmüyorum, bu bir varoluş biçimi..
Etrafında senin tercihlerine saygı duyacak ve kabullenecek kişiler 1 elin 5 parmağını geçeceğni malesef düşünemiyorum ama sen ne yardan ne serden vazgeçme :)

Son düzenleme:

ben bu duruma normal bende yaşadım diyenlere hayret ettim biyaşıma daha girdim allah şaşırtmasın diyoru başjka bişey diyemiyorum size bu konu beni aşıyo sanırım topuklayım

Bende bunu bi hastalık, psikolojik bozukluk olarak görmüyorum. Hormonlarla alakalı bi durum seninde tercihin bu. Türkiye şartlarında kabullenmesi zor bi durum. Ama asla yargılamak düşmez bizlere. Ne yapman gerektiği konusunda fikrim yok

Bu duruma "hastalık" olarak bakanları anlayamıyorum cidden.

Lezbiyenlik,gaylik,biseksüellik ya da transeksüellik bir var oluş biçimidir.

Kimse durup dururken heyecan aramaz.Yani normalde heteroseksüel olan biri gidip de zorla lezbiyen,gay,biseksüel ya da transeksüel olamaz.Buna "tercih" demek "hastalık" demek son derece yanlış bir şey.

Türkiye'de her yıl bilmediğimiz kaç bin lgbt kimlik (lezbiyen,gay,biseksüel,transeksüel) öldürülüyor biliyor musunuz ?

Şimdi soruyorum size kim bile isteye sırf heyecan olsun diye farklı bir kimlik olmak ister ? Kim ölüm riskini göze alabilir sırf heyecan için ?

Eş cinsellik elde olan,düzeltilebilecek bir şey değildir.Lütfen eş cinsel bireylere bozuk,düzeltilmesi gereken bireyler gibi yaklaşmayın.

Allah ve Kur'an-ı Kerim'den bahseden arkadaşlara da sormak istiyorum :

Madem bunlar tamamen şeytan işi,imanın zayıflığının belirtisi o halde Allah neden hermafrodit bireyler de yaratıyor ?

Nasıl ki hermafrodit olarak dünyaya gelmek elde olmayan bir durumsa,eş cinsel olmak da tamamen elde olmayan,düzeltilemeyecek bir durumdur.

Son düzenleme:
başta belırteyım...kimseyle bu konuda dıyaloga gırmeyecegım..sedece sıze ve ortaya cevap yazacagım..

oncelıkle.. tabıkı dını boyutu duşunulecek..

herkes her şeyi ıstedıgı gıbı yaşarsa ne hal alırız bız..

yazarken bıraz mantıklı olalım..

duygu ayrı bırşey.. mantık hayat ayrı bırşey

herkese herşeye rağmen ılan ettınız berabersınız..

pekı ya sonra..

hıc cekınmeden dr gıdın derım...

belkı bıraz soğuk kanlılığımla yazdım..fakat bu konu cok cıddı..

bız ınsanlar herşeyı duşunur ısterız belkı ama..

gelış amacımızı unutmamamız...

bızı nelerın bekledıgını cıddı anlamda araştırmamız gerekiyor...

noktalayayım..ters goruş cok:)

Yorumlara inanamiyorum...

Escinsellik ne sapkinlik ne sapiklik nede hastaliktir.

Escinsellik Milyonlarca insanda Milyonlarca Hayvanda vardir. Doganin icindedir.

Aksini savunacak biri varsa buyursun bilgi alis verisine benimle ama lütfen aksini bana kutsal kitaplardan vermeyin bilimle verin

Ben kendimi bildim bileli Escinsel bir Kadinim. Ailem arkadaslarim cevrem patrronum herkez ama herkez biliyor

Ne dislaniyorum ne sorun yasiyorum nede sapik diye etiketleniyorum...

Gayet normal birsey Hemcinsine ilgi duymak asik olmak... Askin ilginin kalibi cinsiyeti dini kitabi rengi yasi yoktur. Bunu o kaliplasmis beyninize nasil

sokarsiniz bilemiyorum. Ama bu böyle. Asin artik bazi seyleri.

Hatun kafayi yemis kacin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben sızı tebrık etmek ıstıyorum :) gercekten tuhaf hurafelerle aklı bulanmamıs mantıklı akıllı ınsanları gormek bana gurur verıyor nedense :) ınsanlar cok tuhaf ve urkutucu...sureklı bır dın bır ıslam konusuna getırmek herseyı bana cok sevımsız gelıyor...ben de ınanan bırıyım muslumanım ama olmayadabılırdım...yada bır musevıyle de evlenebılırdın...kıme ne bana ne ona ne buna ne...hersey gunah gunah ...eger varsa bır gunah ılerde ceker ınsanlar cezalarını...hersey mı dıne balanır bu ulkede pes ki oes...vallahı artık dınden konusanı gorunce ındaaat dıye bagırmak ıstıyorum...ınsanları ıslamdan soguttular farkında deıller...

esraesraesra

bu konu cok karısık ve sonu nereye varacagı bellı olmayan bır konu..yasın daha buyuk olsa cınsel tercıhın hemcınslerınden yana derdım ama tam bulug cagının en cafcaflı donemındesın o yuzden suankı dusuncelerın 180 derece degısebılir...ama degısmeyedebılır...kı genelde de hep degısır...suan sen emınım kı "ya sız benı anlamıyosunuz" dıyorsundur ...cunku o yasta hep oyle hıssedılır...ama bıraz zamana bırak...sonucta eger kı 5 yıl ıcınde sureklı bu hısler ıcınde olursan o zaman kıme asıksan o sekılde yasarsın...ama tabı kı zorlu bır surec olur... mutlu olmanı dılıyorum tum kalbımle...ama henuz kendınle ılgılı kesın bır yargıya varmanı ıstemem...hele hele kesın bır yargıya varıp sakın kımseyle paylasma bu hıslerını...bırgun erkeklerden hoslanmaya baslasan bıle bu etıket uzerıne yapısır ve ıste o zaman olmadıgın halde kendını ıspat cabasına gırmek zorunda kalırsın...bızımle paylas ama en onemlısı bu konu devam ederse kesınlıkle bır psıkologa anlatmanı tavsıye ederım...yanlıs anlama sen yarıma muhtacın anlamında soylemıyorum ama bunun altında yatan hormonal bır faktor mu yoksa psıkolojık bır neden mı? bunu ogrenmen gerek bence...

esraesraesra

Homofobik düşünceler içindesiniz.bu dünya tarafından kanıtlanmış birşeydir.ne demek kadın kadına aşık olamaz diye.bir gün başınıza gelirse anlarsınız.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

femınıst özellıkler bende de var aklımı çelmeye çalışan cok hatun cıktı karsıma
ama ben asla bır karmasa yasamadım

içten gelecek yani, senınkı de o durum. hatuna ılgı duyuyorum dıyorsun, yaşa ve gör
zamanla anlayacaksın hangı tarafta oldugunu

Son düzenleme:
Bazıları aşırı homofobik davranışlar sergilemektedir.bunlar normal şeylerdir.bunun islamla da alakası yok.benim daha 6 yaşındayken arkadaşım vardı.erkek.ve babası aşırı dindardı.ama çocuk daha ALTI yaşındayken farklı duygular hissettiğini açıkladı. Şimdi 20 yaşında ve erkek sevgilisi var.ki hala dindar namazını kılar.kurbanını keser vs vs. Bu konuyu açan arkadaşa da gelince nasıl rahat hissediyorsan öyle davran insanlara kulak asma.kiminle mutluysan onunla ol.bu günah değil.suç değil. !!!!!!

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşım beddua eder gibi başına gelirse anlarsın ne demek ya
bu ne kadar zor, sıkıntılı bir durum; senin söylediğin şeye bak
ayıp ya ayıp, biraz utanma vicdan olur, ancak beddua eder gibi konuş, aman yapıcı olma yıkmaya çalış

Canim bunun günah olmadigini tam olarak neye dayanarak söylüyorsun. Homofobik dediğin hatta bedduasi söylemde bulunduğun arkadaşın mesajında ben bi absürt lük bulamadım. Bunlar hormonal şeylerdir. Dr ye gider estrodiol verirler muhtemelen düzelir.
Evet bunlar var yok sayamayiz. Ama sirf boyle hissediyor diye sence lezbiyen mi?
Azicik arastiralim. Bu arada lut kavminin akibetini bi okuyun derim. Kafaniza gore sevap günah uydurmazsiniz belki

Sizde neye göre bir ilaçla çözüm üretiyorsunuz? Bir hastalık gibi gösteriyorsunuz.yaşamadan bilemeZsiniz. Psikolojik bir sorun değil herkesin basına gelebilecek birşey. Lütfen böyle hassas konuları çok rahat çözüme kavuşturmayın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beddua kötü olan şeydir. Ben beddua ettiğimi sanmıyorum ben destekliyorum ve insanın başına gelmediği sürece anlaşılmayacağını söyledim. Ayrıca siz beddua olarak görerek birçok eşcinseli aşağılıyorsunuz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence sen insanları kışkırtmaya çalışıyorsun
bahsettiğin durumu yaşayanlar acı çekiyor görmüyor musun
konu sahibinin ne kadar bunaldığını anlamıyor musun yazdıklarından, Allah hayırlı kapılar açsın ona inşallah
lütfen konuyu başka tarafa çekip kötü şeyler yazarak beni de üzme, insanları da birbirine düşürme

Ben de onu diyorum zaten. Psikolojik değil hormonel bi durum. Ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…