- Konu Sahibi kelebeksever
-
19 yaşıma kadar bir kadın olarak başka bir kadını sevebileceğimi bilmiyordum. Hayatımda daha önce erkek arkadaşım oldu ama başka bir kadını sevdim hemde kimseyi sevmediğim kadar.Hep feminist özellikler taşıyan biriydim küçükkende. Belkide kadınlarıda sevebileceğimi bilmediğimden mecburen erkekleri sevdim. Şimdi olduğum şeyi bilmiyorum erkekler ilgilimi çekmiyo saçma bir tabir olsada kadınsı kadınlarda ilgimi çekmiyo. Erkeksi bir kadınla konuştum ilgi duyar gibi olsamda kimseye ona baktığım gibi bakamıyorum. Kaybolmuş bir haldeyim.
Anlıyorum tabi, ama benim bir kadını sevmiş olmam cehennemde yanıcağım anlamınamı gelir ? Erkeği sevip kötü şeyler yaşayanlar sırf erkek sevdiği için mi affedilir. Ben onunla ilgili kötü birşey düşünmedim nede fazla birşey yaşadım en fazla elini tutup sarıldım. Şu an karmaşık durumda olmamın sebebi bilmiyorum işin dini boyutuda etkiliyo beni ama Allah kullarını her şekilde sever.İnsanın basına ne gelıyorsa İnanç eksıklığınden gelıyor. Bakın Kafırler ALLAHA İman edıp,ona İtaat etmedıklerı ıcın,Cehennemde en derın kuyulara,fokurdayan ateşlere atılacaklar (ayetle sabit). Yanı,göruyorsunuz iman eksıklıgınden dolayı başlarına geleceklerı ALLAHu Teala bıldırmış. ALLAH Bızı yakmak ıstemıyor. Her seyı bıldırmış çünkü. Iradeyı kullanmak gerekk. Bız ınsanız en Şereflı varlığız. Böyle tercıhler İnsanın yaradılışına Çook aykırı bır durum. Sıze yardımcı olmayı Çok ısterım. Sızı aşağılamıyorum benı yanlıs anlamayın sakın. Ama desteklememde Çok yanlıs olur. Anlıyor musnuz ?
Evet 11 aylık bir beraberliğimiz oldu ben ankarada o istanbulda 8 ay hiç görüşemedik. Sonra ayrılmak zorunda kaldık hiç bu kadar acı çektiğimi bilmiyorum bide insanlara ters bir durum olunca kimseye anlatamıyorumo kişide sizin ilginizi biliyormu ? yoksa gizlice mi ilgi duyuyorsunuz ? arada bi lişki var mı yani ? bana sorarsanız gelip geçici bi hevestir.. ama bi psikoloğa gitmenizi ve bu durumdan kurtulmanızı öneririm.. herşeyin normal olanı makbuldur çünkü.. kabul edilecek bi durum değil.. inş. kısa zamanda düzelirsiniz.. :26:
İnsanın basına ne gelıyorsa İnanç eksıklığınden gelıyor. Bakın Kafırler ALLAHA İman edıp,ona İtaat etmedıklerı ıcın,Cehennemde en derın kuyulara,fokurdayan ateşlere atılacaklar (ayetle sabit). Yanı,göruyorsunuz iman eksıklıgınden dolayı başlarına geleceklerı ALLAHu Teala bıldırmış. ALLAH Bızı yakmak ıstemıyor. Her seyı bıldırmış çünkü. Iradeyı kullanmak gerekk. Bız ınsanız en Şereflı varlığız. Böyle tercıhler İnsanın yaradılışına Çook aykırı bır durum. Sıze yardımcı olmayı Çok ısterım. Sızı aşağılamıyorum benı yanlıs anlamayın sakın. Ama desteklememde Çok yanlıs olur. Anlıyor musnuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?