Sabırla bu tip insanlara laf anlatmaya çalışmanızı takdir ediyorum ama ne yazık ki bunları muhatap almanın, insan yerine koymanın fayda ettiğini hiç göremedim. Bu tip saygısız, dar kafalı ve homofobi hastalığından muzdarip insanlar yüzünden bir sürü lgbt insanın psikolojisi bozuluyor, intihar ediyorlar, taciz ediliyorlar, tecavüze uğruyorlar, öldürülüyorlar, böyle başlıkların altında dayanamayıp yazmamın tek sebebi budur, yoksa bunlara laf anlatmanın mümkün olmadığı çok açık.
Acı olan şu ki,
bu gibi tipler, eşcinsellere, "saygı duymam, hastasın, tedavi ol, yanacaksın, Allah belanı versin, Allah ıslah etsin" diye saldırma CÜRETİNİ kendilerinde bulabiliyorlar. Literatürde bu durum, cahil özgüveni olarak adlandırılıyor. Buna haklarının olmadığını, buna cüret ederlerse gani gani ağızlarının payını alacaklarını ve en önemlisi bir kadına aşık olmuş bir kadına kendini bir gıdım dahi kötü hissettirmeye hakları olmadığını bilmeleri gerekiyor.
Hele bir de, arada gözüme takıldı, belli ki beyin fonksiyonları emekliye ayrılmış bir tip, sadece eşcinsel eğilimleri olduğu için bir kadına, "vücudunda kusur mu var" yazmış

Ablalarım yontma taş devrinden günümüze gelseniz artık. Gelirken de hadlerinizi yanınızda getirseniz.
Bu kadar saçmasapan insanlar hiçbir şekilde saygıyı haketmiyorlar.
Üstelik o kadar da kendilerini bilmezler ki, kendileri 78 sayfa boyunca bu kadına "hastasın, tedavi ol" dedikten sonra, "sizler homofobiksiniz ama bu tedavi edilebilir bir hastalık" sözünü hakaret olarak algılayıp zırlamaya başlıyorlar.