Kadın olarak koyulduğunuz sıfat..

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
26
Merhaba kızlar konuşabileceğim kimse yok etrafımda. erkek arkadaşımla ayrıldık ben çok çabaladım sonucunda da gururum incindi. Ne yapacağım bilmiyorum.Kaldıramıyorum bu yaşanılanları..Çok umutsuzum her şeye inancım gitti...kaçış yolu arıyorum ama yok bulamıyorum..

Son düzenleme:
Bilmem neden seneler önce ki beni gösterdin bu hikayede cok sevdiğim ve sevildiğimi sandgm iki senelik bı aşkı hatırlattı evt ayrılık değil düştüğün durum insanı üzüyor cok zor oldu ama cok dua ettim kurtuldum öyle dua etmişim ki beni benden cok düşünen biri çıktı karskma şükür diyorum şimdi o kişi ile evliyim herşey körü körüne aşk değil biraz saygı da olmalı ben mesela senin ilişkin gibi yasadgm iliskide saygı olmadığını ve sürekli kendimden yedigimk sonra sonra farkettim tabi kaç sene oldu şimdi okuyunca Allah kolaylık versin üzülme eden buluyo hiç umursama demek kolay ama yaşamadan anlayamassn buda sana abla tavsiyesi....

Canım ama fark edemediğin bir nokta var kendine bu sıfatı sen kendin yakıştırmışsın.Gerçekten.
Yanlış anlama senin yaptığın hataları ben de yaptım. Her zaman aradım mesajlar yazdım ,mücadele ettim emek verdim ,hiçbir zaman arkamı dönüp gitmedim.Gitsem, gitsek inan çok kıymetli olurduk.
Ben çok uzak olmamıza rağmen bekledim, mesafeleri sorun etmedim.O hep görüşeceğiz dedi inandım.Kim aylarca görüşmeden bekler ki.
Ama kıymet bilmiyorlar işte.
Lütfen sen bir daha ona mesaj yazma
Sen çok hata yapmışsın gerçekten
Seni bu kadar üzmeye hakkı yok.
Artık sessizliğe bürün.
Benim hayatımdaki insan ben onu aradım diye telefonunu kapattı.Bu da çok büyük bir hakarettir.Ben de bunu affetmeyeceğim
Bizim en büyük sorunumuz çok ilgi göstermemiz.
Eğer benim düşüncelerime önem verirsen ona bir daha asla yazma.Peşinde koşmadığını görsün. Sen kendi değerini bil.
İnan yazmaya devam edersen her şey düzelmeyecek daha çok bozulacak.
Benim bu konuda çok canım yandığından seni uyarmak istedim.Yazdığın cümlelerden nasıl acı çektiğini anlayabiliyorum.Çok zor çok acı bir durum.
Ama kendini bir kere tutarsan kendine hakim olursan gerisi gelir
Unutma sen bunu yapabilecek güçtesin.
Sen ona muhtaç olamazsın ,sendeki güç karşısında o bile şaşırır kalır.
Yeter ki kendine güven bir kere cesaret et ,dene.

Aynı anda yazmışız
Ben de aynı acıları yaşadığım için duyarsız kalamadım.
O ' ne olur kurtulayım' cümlesini ben de söyledim çok acı,çok acı verici,tükenme noktası.
Fakat siz şanslıymışsınız Allah daim etsin mutluluğunuzu.İnşallah bizim karşımıza da kıymet bilen, değer veren insan çıkar bu kadar acıdan sonra.

Ben de olsam sana dönmezdim , net ! Adamın gırtlağını sıksan daha kolay ölür, niye can cekistiriyorsun? Önceki ilişkilerinin de bitme sebebi budur muhtemelen ,ısrar ! Kocam ısrar etse boşarım, o kadar tahammülüm yok . Adam senin hiçbişeyin ama sürekli tepesindesin ..nefes alacak alan bırakmadığın için kaçmayı tercih ediyor .

Israr etme , uzun mesaj yazma , tekrar etme , cevap gelmiyorsa zorlama ..

Evt bende söyledim o cümleyi Allah'ım nolur ona ait tüm anıları unuttur dedim gerçekten öyle cok acı çektim ki Rabbim buyuk unuttum hatırlamak istediğim zaman bile hatırlayamıyorum ama sizin dediğiniz gibi yildigim zaman o geri dondi bu kez ben ona guvenmedm evt acı çektim çoksa sevdim yalan değil ama cok sevmek yetmiyor biraz insan saygı ve kendini düşünen biri olsun istiyo ben o kangren ilişkiden tamamen dört senede kurtuldum ama iyiki olmamis dedim sonra şimdi seneler sonra bakınca yaptığım düştüğüm hallere gülüyorm üzülüyorum kdndimeyazik etmism ondan bende yazmak istedim inşallah mutlu olursuniz

Cevap yazdiginiz icin once tesekkur ederim..Allah ın adaletine o kadar sığinıyorum ki.Sadece cok uzluyorum zaten sevseydi bu derece kaybetmeyi goze alamazdi

Cevap yazdiginiz icin once tesekkur ederim..Allah ın adaletine o kadar sığinıyorum ki.Sadece cok uzluyorum zaten sevseydi bu derece kaybetmeyi goze alamazdi
Rica ederim çektiğim için ilgisiz kalamadm konuya.. ama inan sen usteledigin için böyle geliyor acısı ustelemedign an iş tersine döner tam unuttum dersin yine çıkar gelir bu kez sen kapı orda dersin zor evt ama yapabilirsin ileriki yaşamın için sağlıklı bı ilişki için umarım mutlu olursn

Cevap yazdiginiz icin once tesekkur ederim.Allah razi olsun hepinizden.Evet ben kendi kendimi getirdim bu yere.Belki o saniyor ki gitmesini istemiyorum halbuki 1 senedir bana oyle guven vermisti ki kafamda herkes gider bir o gitmez algisi olustu ve bir anda gidisi bana kaziklarin en buyugu oldu.Bir insan cok sevse kaybetmeyo goze alabilir mi.. Cok yorulduysa bile en azindan bir ara verebilirdi.Gercekten dusunuyprum 1 yilim surekli onun inatciliklariyla ugrasmakla gecti.O kadar inatci gururlu bir insan ki.Bas etmek gercekten zor.Kavga ederdik inatciligindan yazmazdi bana ya ilk yazan ben olurdum of insanin aklina geldikce varya..Olanlar bir anda oldu ve ben olayi hazmedemedim.surekli kazik kazik kazik.. yapi geregi asiri duygusalim ve cok zor hayatima birisini alan biri oldugum icin belki de ondan kaldiramiyorum.Boyle bir noktaya gelmek insani cok uzuyor ayrilsan bile insan kotu hatirlamak istemiyor ama kafamda o kadar kotu biri olarak kaldi ki 1 sene her seyini paylas sonra hayatindan kotu biri olarak ciksin

Be
Benim pek inancim kalmadi Allah daim etsin olanlarinkini ama ben beni gercekten sevecek birini bulacagimi sanmiyorum.Heralde cekiyorum ben boyle erkekleri.Surekli ben ugrasuyorum ben cabaliyorum.

Haklısın duygusal olan insanlar için daha zor ben de aşırı duygusalım neler yaşadığını, acılarını tahmin edebiliyorum.O da seni seviyordur elbet sevmese bir kere ayrılır ve bir daha dönmezdi.
Şuan senin geri planda durman bence her şeyi değiştirebilir canım.
Zor olsa da mesaj yazma. Bir şey yazmak istersen gel buraya içini dök. Fakat ona asla uzun uzun mesajlar yazma. O şimdi hiçbir şeyin farkında değil, sessizlik her şeyi net olarak anlatacaktır ona

Insan her seye goz yumarda telefonlarimi yuzime kapatisini,mektubu kac bn kmden gonderip de almayisini, engelleyisi..ortada ne bir aldatma ne bir ihanet ne bir guvensizlik de yokken hemde.Bunlara nasil goz yumulur bilemiyorum.O kadar guveniyordu ki basini bir gun olsun erkek mevzulariyla agritmadim.yazik ya..

Be

Benim pek inancim kalmadi Allah daim etsin olanlarinkini ama ben beni gercekten sevecek birini bulacagimi sanmiyorum.Heralde cekiyorum ben boyle erkekleri.Surekli ben ugrasuyorum ben cabaliyorum.
Benim de hep öyle oldu.İncelik yapan, hediyeler hazırlayan, sürekli ilgili olan arayan yazan bendim. Ama kimse kıymet bilmedi ki.Öğrendim ki asla bir erkeğe bu kadar değer verilmemeli.Yerini bilecek ,bilmedi mi kötü oluyor.
Çok şımarıyorlar.Benim de bundan sonra hayatımda doğru insan olacak diye bir umudum yok açıkçası.Ama en azından kimse için kılımı kıpırdatmamanın gerekliliğini öğrendim.

Cok dogru ben bu iliskiden tek bir seyi ogrendim ki bir sınır çizginiz olacak ve kim olursa olsun esiniz dostunuz aileniz sevgiliniz hic kimse o siniri gecemicek ve hic kimseye zayif noktanizi belli etmiceksiniz zaten en sevdiklerimiz bizi en zayif nokltlarimizdan yaralamadilar mi..

Acı ama gerçek bunlar hep çok değer vermekten canım.
Sen ne kadar değer verirsen kendi değerin o kadar düşüyor.
Artık eski hatalarına son ver bakalım, o bu defa peşinde pervane olur kimbilir.Bu kadar çok seven birini bulmuş ,kaybetmez.Şuan o, bu kız benden kopamaz havasındadır eminim

O havada zaten.Bir erkegin gozunde yani kucuk dusmemisimdir degil mi of ya vallahi varya cok kiziyorum kendime ama iste insan gitmemesi icin yapmiyorki hazmedemediginden.Onu unutmak icin her seyi yapicam.Instagramimi da dondurdum bilmiyorum dogru mu yaptim

Olsun ,öyle sansın bunu kafana takıp üzülme,yıpranma. Bu düşünceyi değiştirmek senin elinde ne de olsa.
Bundan sonra senden tek kelime dahi duymadığında,tek kelimene hasret kaldığında anlayacak ki vazgeçilmez değilmiş

Ay valla Allah razi olsun sizden ya icini rahatlattiniz.Artik oyle yapacagim.Hesabimida kapattim surekli profiline girip girip bakiyordum

Ay valla Allah razi olsun sizden ya icini rahatlattiniz.Artik oyle yapacagim.Hesabimida kapattim surekli profiline girip girip bakiyordum
En iyisini yapmışsın canım.İstikrarlı olursan göreceksin ki onda da değişim olacak.
Yeter ki sen güçlü dur .

O algısını yık.
İnat et sen de.
Yapacağım ,başaracağım diye düşün.
Kendi gelsin bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…