- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
eşim annesine gitmişti biraz önce geldi bu akşam için sana güzel bi süprizim var dedim he he tamam tamam ben şileye gidiyorum yarın akşam gelirim tamammı dedi hayır gitme desemde dinlemedi anası olcak nemruta gittiya oda şileye git değişiklik olur falan demiş üvey babasıyla şileye gitti...
evlendiğimizden beri ilk kez gece ayrı kalıcaz gitme dedim ama dinlemedi içim bi buruk garip oldum yaa...
eşim annesine gitmişti biraz önce geldi bu akşam için sana güzel bi süprizim var dedim he he tamam tamam ben şileye gidiyorum yarın akşam gelirim tamammı dedi hayır gitme desemde dinlemedi anası olcak nemruta gittiya oda şileye git değişiklik olur falan demiş üvey babasıyla şileye gitti...
evlendiğimizden beri ilk kez gece ayrı kalıcaz gitme dedim ama dinlemedi içim bi buruk garip oldum yaa...
canlarım benim konuşuyorum ama hep cevap aynı ben sekse düşkün değilim ama sen çok çekici bi kadınsın diyor...
dekolteli kıyafetler mini gecelikler jartiyer hatta bornozla yanında durduğumda bile tv bakıyo ne kadar sinir bozucu bi durum bi kadın için...
nasıl olurda bi erkeğin yanında çıplak durursunuzda tepki vermez anlamıyorumki...
aslında çok utanıyorum bunları anlatırken ama başka çarem yok patlıcam yoksa...
peki niye başka kadınlara bakıyo tv yada dışarda...
ben gerçekten güzel bi bayanım bunu eşim dahil herkes söylüyo ama gerçekten bilmiyorum kafam allak bullak oldu...
evlenmeden önce cinsellik yoktu bizde sadece el tutma öpme flan masum şeyler biraz kuralcıydım çünkü bu konuda zaman zaman ısrarları oldu ama ben sert çıkışınca geri çekiliyodu...
evlendiğimiz ilk 2 hafta tabiri caizse dolu dolu geçti o anlamda hatta balayına bile gitmedik evden sadece akşamları gezmek için çıkardık ama sonra birden kesildi bu ilgisi sadece cinsel anlamda ama...
dün gece bakın ne yaptım ilk evlendiğimiz zaman sadece 1 kere giydiğim bi dekolteli mini geceliğim vardı onu giydim eşim görünce bak evlendiğimizde giymiştin bunu şimdi bile oluyo kilon hiç kalmamış sadece ayva göbeğin var bide kendini beğenmiyosun dedi güldük...
sarıldı oturup film izledik :bbo:
ay yoksa aldatıyormu beni?senağlama
napıcam ben yaaaaaaaasenağlama
ay yoksa aldatıyormu beni?senağlama
napıcam ben yaaaaaaaasenağlama
kadınlara bakma olayından başka hiç şüphelenmedim öyle bi tuhaf hareketide olmadı...
bana ilgiside her zamanki gibi..
ne yapsam acaba..
şimdi beni, dinlmeyip şileye gittiği için küstüm ona yarın gece gelince neyapsam nasıl davransam ama çok kızgınım ona...
evet ve hala bi tlf bile açmadı bende aramıcam hiç yarın geldiğinde de konuşmucam haklısın valla...
pazar günü anneme gidelim diye tuturur o defolsun o lanet karıya tek başına gitsin hep olduğu gibi yine burnumdan getirdi bu günüde ve pazar günüde aynısı olucak herşeyin altından o kaynanam çıkıyo o teşvik etmiş git diye ay ne günahım var benim yaaaa
ama böyle bi düşüncesi yoktu bu zamana kadar annesine gitti geldi ben şileye gidiyorum dedi... onun için onun yüzxünden oldu diyorum ama belkide haklısın kaynanamdan öyle çok nefret etmişimki herşeyin faturasını ona kesiyorum
yarın gece gelicek yine hi,çbişey yok gibi davranıcak 2 gün kenidme ayırdım çok büyütüyosun falan filan diycek yine onun pişman olması için ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?