Kadın olduğumu hissetmek istiyorum

eşim annesine gitmişti biraz önce geldi bu akşam için sana güzel bi süprizim var dedim he he tamam tamam ben şileye gidiyorum yarın akşam gelirim tamammı dedi hayır gitme desemde dinlemedi anası olcak nemruta gittiya oda şileye git değişiklik olur falan demiş üvey babasıyla şileye gitti...
evlendiğimizden beri ilk kez gece ayrı kalıcaz gitme dedim ama dinlemedi içim bi buruk garip oldum yaa...

nasıl ya,tek başına seni evde bırakıp şileye mi gidiyo:1shok:

Şimdi bişey dicem olmıycak..Benim kocamda dahil hepsini yakmak lazım..

Sen süprizim var diosun o geçiştirio..

Hey Allahım ya..
klava:

evet süprizim var dedim ama umursamadı...
2.5 aylık kızım var hiç sormadı bile gidicem ama korkmazsın dimi yada acil bişey olursa şöyle yap falan diye korkmam ben ama nebilim insanın aklı kalmazmı ya küçücük bebekle eşini bırakıp keyif yapmaya gidiyosun :çok üzgünüm:

Üzme kendini canım..benimde var 2.5 aylık bebeğim..Eşim iş için şehir dışına çıkınca ben ailemle kalıyorum...

Annenlere gitsen geldiğindede ' korkmasan bile ' ewde korktum falan desen belki bi daha bırakmaz..

cidden çok ilginç ya cinsel bi problemi var ya da aklıma baska kötü şeyler geliyor bi erkek bu kadar kayıtsız kalamaz bence:1shok:

valla ağzım açık kaldım benimkide mi böle olcek yoksam evlenince :uhm:

ama şunu diyim sanırım gerçekten eşin cinselliğe çok düşkün değil.
ayrıca biraz ayrı kalsanız özler mi ki seni. ya da acaba sen üzerine düştüğün istediğin için şımarıklık mı yapıyor ki :uhm:
ne bilim aklıma bi sürü şey geldi

espri yapıyor güya seni övüyor gecelik yakışmış diyor ama nedense film izliyor sadece ben gercekten normal bulmadım inş.geçicidir ama yerinde olsam bu konuda caktırmadan araştırmalar yapardım ihtiyacını baskasıyla gideriyor olmasın ne bileyim evden bi gece gidiyor bak şileye...yani bunlar aklıma gelenler siz eşinizi benden cok iyi tanıyorsunuz şüpheli davranışları var mı acaba?kadınlara bakması da ilginç geldi bana...

ay yoksa aldatıyormu beni?senağlama
napıcam ben yaaaaaaaasenağlama

Vallaha ben ne diyecegmi sasirdim...böyle gecelikle karsisina gecen güzel bir hatuna duyarsiz kalabilecek erkek bence cok cok azinliktadir....benneyaptımki

Aldatma olayini bilemeyiz güzelim..esini sen tanir bilirsin...hic süphelendinmi bu zamana kadar...hic tuhaf davranislari oldumu esinin?CADIARZU

kadınlara bakma olayından başka hiç şüphelenmedim öyle bi tuhaf hareketide olmadı...
bana ilgiside her zamanki gibi..
ne yapsam acaba..
şimdi beni, dinlmeyip şileye gittiği için küstüm ona yarın gece gelince neyapsam nasıl davransam ama çok kızgınım ona...

Bence kesinlikle tepkini göster...yaptigi cidden cok ayip...insan önce karsinla konusur, gitmek istiyorum sen ne dersin der ondan sonra karar verir...ama esin kararini vermis sanada sadece bildiriyor....

Ben olsam cok soguk davranirdim..hatta suratina bile bakmazdim...

Hic demiyor 2.5 aylik bebekle bu kadin tek basina ne olur ne olmaz...bu ne düsüncesizlik canim...:1closedeyes:

evet ve hala bi tlf bile açmadı bende aramıcam hiç yarın geldiğinde de konuşmucam haklısın valla...
pazar günü anneme gidelim diye tuturur o defolsun o lanet karıya tek başına gitsin hep olduğu gibi yine burnumdan getirdi bu günüde ve pazar günüde aynısı olucak herşeyin altından o kaynanam çıkıyo o teşvik etmiş git diye ay ne günahım var benim yaaaa

Hayir...bak burda cok haksizsin...

Varsayalimki kayanan dedi git...allah her insana akil vermis mantik vermis beyin vermis...özgür irade vermis...esinin akli beyni yokmu?:1closedeyes:
Annesi öyle dese bile Hayir ben karimi 2,5 aylik bebekle gece tek birakmak istemiyorum diyemezmi??

Sakin güzelim sakin baskalarini esinin yaptiklarindan sorumlu tutma...annesi git balkondan atla dese yapacakmi? Kesinlikle hayir.. o yüzden bakma esinde dünden raziydi demekki de gitti...klava:

ama böyle bi düşüncesi yoktu bu zamana kadar annesine gitti geldi ben şileye gidiyorum dedi... onun için onun yüzxünden oldu diyorum ama belkide haklısın kaynanamdan öyle çok nefret etmişimki herşeyin faturasını ona kesiyorum
yarın gece gelicek yine hi,çbişey yok gibi davranıcak 2 gün kenidme ayırdım çok büyütüyosun falan filan diycek yine onun pişman olması için ne yapabilirim?

Aksama al kizini yap sana kücük bir canta...hafta sonunu git ailende veya bir akrabanda kal...evi terk etmek icin degil...gezmek tozmak icin...

Yarin gelirde seni evde bulamazsa arar...nerdesin dediginde...geziyorum ne olmus de..
Geleyim seni alayim falan derse... gerek yok ben evi terk etmedim..keyfim gelince gelirim dersin....mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…