- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
Kocan sana kıyamıyor da cinsellik istemiyor..
Ne alaka?
Valla erkek olan erkek öyle bir kıyar ki, kimse tutamaz..Öyle de olmalı..
Altunhan canım;
Bence ya psikolojik sorunları var kocanın ya da cinsel anlamda ona çekici gelmediğin için ihtiyacını farklı şekilde karşılıyor..
Güzel olman bakımlı olman, kocana çok seksi gelmen anlamına gelmez.
Kocanla açııııııııııııııııık olarak konuş.
Buna bende güldüm canım kaydirigubbakcemile3
Yatak,kadın ve kıyamamak :1shok:
Tabi tabi diyorum başkada bişey demiyorum.kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar konuyu dağıtmayalım isterseniz...
üyenin çaresine bakıldı...
güzel paylaşımlar diliyorum...
sevgiler...
bir erkeğin cinsellikten uzak olması hemde daha tazecik evliyken bide üstüne 9 ayı da geçtiyse hiç normal değil...bence mutlaka destek alnmalı yani..basit gibi görünüyor ama hiçte değil....ya benim eşime hergün versem hiç hayır demez...2 günde bir başımda....geneldede böyledir erkekler...yani aldatma olacağını sanmıyorum..yani çünkü ne biliyim daha sana bile doyamamış başkasını napsın...
bir erkeğin cinsellikten uzak olması hemde daha tazecik evliyken bide üstüne 9 ayı da geçtiyse hiç normal değil...bence mutlaka destek alnmalı yani..basit gibi görünüyor ama hiçte değil....ya benim eşime hergün versem hiç hayır demez...2 günde bir başımda....geneldede böyledir erkekler...yani aldatma olacağını sanmıyorum..yani çünkü ne biliyim daha sana bile doyamamış başkasını napsın...
mesaj yorumumu sanırım çok açık buldunuz...ben bu sitede eski olduğum için artık herşeyimizi paylaşıyoruz....sizin yeni olduğunuzu düşünememişim....siteyi daha ayrıntılı gezerseniz herkesin ne kadar içten açıkça ve dahada çarpıcı yorumlarla kaşılaşırsınız...tşkler...
canım yazdığın yazı çok içten ve doğru bunda sorun yok yani..
benim kocamda sorun var laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?