- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
iyi fikir...,
aradı biraz önce yarın 11 12 gibi gelirim gece dedi.. bi daha gitmicem çok özledim seni falan filan...sonrada pazar günü anneme gidcez dimi dedi.. bende beni ilgilendirmez bendeki bütün kredilerini bitirdin artık ne yapmak istiyosan onu yap dedim kapattım tlf.. sonra msj atmış çok büyütüyosun niye uzatıyosun bukadar diye.
ay sinir oldum yaa
canlarım benim konuşuyorum ama hep cevap aynı ben sekse düşkün değilim ama sen çok çekici bi kadınsın diyor...
dekolteli kıyafetler mini gecelikler jartiyer hatta bornozla yanında durduğumda bile tv bakıyo ne kadar sinir bozucu bi durum bi kadın için...
nasıl olurda bi erkeğin yanında çıplak durursunuzda tepki vermez anlamıyorumki...
aslında çok utanıyorum bunları anlatırken ama başka çarem yok patlıcam yoksa...
peki niye başka kadınlara bakıyo tv yada dışarda...
ben gerçekten güzel bi bayanım bunu eşim dahil herkes söylüyo ama gerçekten bilmiyorum kafam allak bullak oldu...
canım olayı büyütme. hiçbirşey olmamış gibi davran.belki bir işi vardı ve sana gelince anlayacaktı. üveybabasıyla çapkınlık yapacak hali yokyayasakkelime
sen bugün için değil geleceğin için önlem almalısın.
eşine çok fazla cinsellikten bahsetme. çünkü senle birlikte olmak istediği için değilde zorunluluk gibi görürse daha da çıkmaza girersin.
eşin gecelikten sexy likten anlamıyor. cinsellikten nedense soğumuş. aslında sebebini bulmak lazım ama çoğu erkeğin yanaşmayacağı birşey bu.
sende internetten biraz araştır ve erkeklerde cinselliği arttıran bitkisel kürlerden filan yap. ama eşinin haberi olmasın. sakinleştirici çay yaptım hayatım hadi içelim filan diyerek akşamları içir ona etkisini görürsün sanırım.
tabi o seni istemeye başlayıncada sende nazlanarak karşılık vereceksin. birazda farklı şeyler deneyeceksin. çok ateşil olmasan da ateşli gibi davransırnaşık şey eşin seninle yaşadığı güzel anlar aklına gelince bile artık hemen ister olsun.
birde eşinden bekleme hep canım. arada beklemediği anlarda gecelik giyip te onun yaklaşmasını bekleme. sen yaklaş. sen onu ayart. gecelik bir simge sadece.
bebişini uyut ve siz otururken bir anda ona yaklaşmaya başla. illede yatak odasını beklemesırnaşık şey
Sen ona sadece sunu söyle bence arkadasım. tv de yada dısarda birine baktıgı zamannn
hoooooppp..Önünden yeeeeeeeee!!! Daha tabagındakini bitirmedin!klava:
Hiçte takma. bence dediği gibi cinselliğe düşkün değildir.Gözleriyle olup bitiyodur hücrelerindeki tüm erotizm. kendinide hiç komplekse sokma.
asık olan her kadının ayrı bi seksiliği ve cazibesi vardır.bence sen hoş bi kadınsındır
ahh be guzelım konu baslıgını okuyunca ınan senın yazacagın hıc aklıma gelmemıstı canım ya.cok uzucu bı durum bu.kadın olarak mutlaka sevdıgın deger verdıgın adamı ısteyeceksın bu cok normal ama onun senı ıstemıo veya arzulamıo olması ıste bu anormal.yazdıklarından ben bunu cıkardım.ama su da bı gercek kı bunun bellı krıterlerı yok kı yanı hafta da su kadar ayda sukadar olacak dıe.bırde esının bı muddet ıssız oldugunu yazmıssın bu da onu muhakkak etkılemıstır.sonra dıger konunda kayınvalıdenle yasadıgınız sorunlar fılan onu psıkolojık yonden etkılemısse bunlarda neden olabılır dıyorum ben.
Biz kadınlar olarak daha hassas daha duyarlı olmamıza ragmen erkekler daha cok buyutuolar bazı seylerı konu cınsellık oldugunda da kafalarını luzumlu luzumsuz seylerle doldurdukları ıcın yeterı kadar ılgı gostermıolar.sen genede ısın ucunu bırakma canım elbette duzelecektır.esıne de kendıne de zaman tanı.bu surede de konusmayı dene dıorum.
ah be canım benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi zaten kaynanam yüzünden evliliğim her an tehdit altında bide eşimin cinsel yönden beni uzun aralıklarla istemesi bi yanda kriz.. ve 2.5 aylık bi bebeğe iyi bakmak zorunda kalmak...
tek tesellim kızım valla hain eşim beni bırakıp şileye gitmişti ya geldiğinde bi pişman olmuşki ağladı ağlıcaktbenneyaptımkiı benimle konuşurken sonra gece kızımı uyuttuktan sonra bana yaklaşmaya çalıştı ama uyuzluk ya ben kaçtım bu sefer...
ah be canım benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi zaten kaynanam yüzünden evliliğim her an tehdit altında bide eşimin cinsel yönden beni uzun aralıklarla istemesi bi yanda kriz.. ve 2.5 aylık bi bebeğe iyi bakmak zorunda kalmak...
tek tesellim kızım valla hain eşim beni bırakıp şileye gitmişti ya geldiğinde bi pişman olmuşki ağladı ağlıcaktbenneyaptımkiı benimle konuşurken sonra gece kızımı uyuttuktan sonra bana yaklaşmaya çalıştı ama uyuzluk ya ben kaçtım bu sefer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?