Kadin olmak cokkk zorrr!!!

Evet ama her erkek de duzenli ev isi yapmiyor malesef ayda 2 kez yardim etse anca ev islerine
İşte bu yüzden diyorum ya her erkek de her kadın da birbirine maksimum oranda yardım etmeli. Toplumumuzun dayatması işte, erkek ev silmez, erkek bulaşık yıkamaz, erkek yemek yapmaz. Ama bu durumlar aşıldı artık çoğu erkek yardımcı oluyor eşine. Çalışan kadın olmak zor, hem evle hem işle imkansız tek başına ilgilenmesi. Ev hanımı olmak da çok zor. Dediğiniz durumlar gerçekten baya ağır, ben de hep ev hanımı olmayı dışarda çalışmaktan daha zor gorurum.

evet anlattıklarınız tam beni anlatmış gibi aynı şeyleri yaşıyoruz.ev,iş,cocuk ve eş telaşı yorucu bir dörtlü gerçekten ALLAH TÜM KADINLARIMIZIN YARDIMCISI OLSUN....

Allah kolaylık versin hepimize.
Kadın olmak gerçekden zor ama herşeyide çok becermemek lazım.
Nasıl alıştırısak öyle gidiyor çünkü,bazı şeyleride eşe paslamak lazım .

canım ya rabbım yar ve yardımcınız olsun çok guzel yazmışşsın kadın olmak çok zor

arkadaş nasıl bi yazı bu.. Harfi harfine doğru vallah, erkek olmak vardı pufff..

Offf yani saga donsem is sola donsem is soyle bi ayagimi uzatip tum gun ama tum gun kesintisiz aylak aylak yatamadim kac yildir cocuklar oldugundan beri.
Birde cocuklardaki enerji aman allahim uyanir uyanmaz anne bugun napcaz nereye gitcez anne anneannemize gidelim anne teyzeme gidelim anne o bana vurdu anne bana oyuncak al anneeeee

Allahim sana geliyorum yani hanimlar tuvalet bile luks bazen kapiyi yumrukluyolar anne orda bu kadar uzun napiyosun falan tekmeliyolar allahini seversen napcam tuvalette oglum define cikariyorum tobe tobe . Banyomuz 1 tane ben nezaman banyo yapsam cisleri gelir keratalarin yani nasil bi tesadufse

Sonra bu sabah kocam ise gitcek ben de gozlerimi dinlendiriyorum uyumak ne mumkun bagrisan birbirlerine dalasan 2 tur atip gelip yatagimda ziplayan bebelerden. He gelmis benim herif diyo corabimin teki nerde hay ben senin corabina yane surda 2 satir uzandik benimi buldun dedim cekmecede yok baktim orda degil ya allasen orda iste diptedir iyi bak olmadi baska corap giy dedim yok adam dedi bu olcak bunu giycem niye yaa niye ille o corap sanki defileye cikip ayak gosterisi yapcak otekini giy iste yok giymem giy giymem derken kavga basladi bi coraba sahip cikamiyon daha corabin teki nerde bilmiyon bende basladim dedim ben bekcisimiyim cok biliyosan kendin duzelt bundan boyle bir hasmet bir sinir cekip gitti.

Bugunde rutin islerim bitti ama mutfak dolaplari ocak firin buzdolabi falan derin temizlik var yane. Bide cocuklarin sesi cikmiyo 10 dk dir bakalim yine nereyi talan ettiler

Allahim sana geliyorum yarebbimm

Son düzenleyen: Moderatör:
ne mutlu ki sana evlatların var..

ne mutlu ki sana ziyaret edebileceğin davet edebileceğin akrabaların var

ne mutlu ki sana aksırsa da tıksırsa da iyi kötü bir eşin var...

ne mutlu ki sana sağlığın yerinde çalışabilme gücün var...

son olarak eşine sürekli ters gidersen o da sana bi gün tam gaz gider haberin olsun..

herşeyden önce bayansın önce kendine özen göster önce kendini sev...sonra gerisi gelir.

kendine de biraz zaman ayırmalısın tatlım sırf erkekler ne istiyorsa o yapılmaz ki, dediğin gibi hayat sırf dert olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…