benimde kistim var bir hafta sonra alınacak hatta jinekoloji bölümüne de yazdım pek cevap alabildiğim söylenemez ama doktor ve hastane ismi sormuştum gerçi kararımı verdim dün.geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım.
bebek konusun da sanırım kararsızlık senin canını sıkan. aynı konudan bende müzdaribim. hatta sabaha karşı da gebelik bölümüne konu açtımbenim şimdilik kistim yok. yada varsada henüz bilmiyoruz.
bebek konusunda sıkıntılı olmanı anlayabiliyorum. bu durumun üstesinden eşinle elele vererek aşacaksınız.
yeni evlisin diyedir bu endişeler sanırım. zamanla geçecektir inşallah.:Saruboceq:
benimde kistim var bir hafta sonra alınacak hatta jinekoloji bölümüne de yazdım pek cevap alabildiğim söylenemez ama doktor ve hastane ismi sormuştum gerçi kararımı verdim dün.geçmiş olsun
Sevgili er_ca;
evet asıl canımı sıkan bebek konusundaki kararsızlığım
doktor hamile kalmamı öneriyor ama bende o cesaret yok
bütün planlarım alt üst oldu 2-3 yıl düşünmezken
böyle bir durumla karşılaşmak beni derinden etkiledi...
bugun yerdemiydim göktemiydim bilemedim
akşam olsun eve gideyim diye dualar ettim
eşimle ince detay konuşup ameliyat ya da hamile kalmak
arasında bir seçim yapıp kendimi rahatlatmayı
eşimden destek görmeyi beklerken.
eşim eve geldi yemek yedik ben mutfağı toplarken
kendisi çoktan rüya alemine geçiş yapmış
bir güzel uyuyordu...kaldırdım odaya gitti şuan uyuyor.
bu durum beni dahada üzdü çünkü bugün ona çok ihtiyacım vardı
ben işyerimdeyken aradıgında sonucları sormustu yoğun olduğumdan
dolayı evde uzun uzun konusuruz dedim kapattım...
eve geldik tek kelime bile etmedi...
sanırım umurunda bile değilim.
bu tür davranışlarını gördükçe
bebek fikri bana hiç iyi gelmiyor..[/COLOR]
Brownieciğim başka bir doktorla görüşmeyi düşündün mü bence birine daha görün bana da bir doktor illa ki ameliyat diyip duruyordu ben de başka bir doktora göründüm artık ona gidiyorum kadın Ankara Üniversitesi proflarından bana ben yaşlıyım belki ölür kalrım sakın ameliyat olma yumurtalığa her müdahale yumurta rezervini azaltır ne kadar iyi yapıldığı fark etmez dedi
bu arada anneme de zamanında aynı şeyi söylemişler kistin var çocuğun olmaz diye ama üç çocuğu var
her kist illa kısırlık yapacak diye bir şey yok polikistik olup hamile kalan arkadaşım bile var benim üstelik de farkında olmadan yaşın da küçük bence hazır değilsen çocuk falan düşünmeden başka doktor ve başka tedavi yöntemi araştır eğer göründüğün ikinci doktor da aynını söylerse o zmaan düşünürsün
browni benimde seninkine benzer sorunlarim var.
doktorlar bebek icin cok gec kalma dediler, ben 6-7 yil sonra dusunuyorum ancak suan mumkun degil dedim ama o kadar gecikme dediler :gitme:
ama yine de doktorlarin dedigine bakip yakin zamanda cocuk yapamam cunku maddi-anevi hazir degilim.
daha yasim kucuk senin gibi ve bir cok planim var.
bana kalirsa hazir oldugun zaman bebek sahibi olmalisin, olsun diye yapmak cok mantikli degil acikcasi.
insallah bizim de bebislerimiz olur canim :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?