kilit sorun işte bu canım.
ona ve ilişkiye tam anlamıyla güvenememek.
sabrımı ileride zorlayabilir düşüncesi... ya daha kötüye giderse'' sorusu...
onunla iyice konuş.. enine boyuna anlat. tepkilerini incele.
onun tavırlarına göre karar vermelisin.boshayallersmile
senin için hayırlısı olsun tatlım:)a.s.
Öncelikle çok geçmiş olsun canım.
Kesinlikle katılıyorum kadın olmak zor gercekten..
Evlenmeden önce jinekologa cok fazla gitmişliğim yoktu şimdi binbir cesit rahatsızlık oluyor ılıskıden sonra..
İnsallah mutlu haberi verirsin yakın bir zamanda allahtan kötü birşey degil o kadar canım..
kesinlikle haklısın. kadın olmak çok zormuş. bende evlendikten sonra anladım. allah başka hastalık vermesin ama sürekli kadınsal sıkıntılar yaşadım halada bir parça yaşıyorum. allah şifa versin inşallahhh tüm hastalara.
birkaçgün sonra laporoskopi ameliyatı olacağım.ameliyat günü yaklaştıkça içime sanki hiç uyanamayacakmışım buraya kadarmış gibi bir his gelmeye başladı.bunu yakınlarıma eşime söyleyemiyorum buraya yazarken dahi korkuyorum.acaba ameliyata giren herkes bunu bukadar hissediyormudur.birde benim hislerim çok kuvvetlidir buda korkutuyor beni.
bu konuda bi tecrübem yoktu arkadaşımda vardı ilaç kullandı gitti...çok yagın bişey gerçekten Allah acil şifa versin...çocuk konusuna gelince ben olsam yapardım sen bilirsin
ibrahim saraçoğlunun soğan kürü nü deneyin kistlere birebir..
Canım benim çok çok geçmiş olsun;
bende 3 gündür hastanelerde sürünüyorum
kist ağrılarım fena halde dayanamıyorum artık.
doktor kesin ve acil ameliyat dedi...
3 günde 4 doktor gezdim hepsi aynı fikirde
özel hastanede kesinlikle olma
tıp fakültesinde ol diyorlar
tıp fakültesindede insana hayvan gibi davranıyorlar
süründürüyorlar resmen...
benim tarıhımhenüz belli değil ama bende çok korkuyorum.
eğerki başarılı bir operasyon geçirmezsen yumurtalıkların zarar görürse
ileride bebeğin asla olmaz dediler...
aklımda bir sürü soru işaretleri var.
napıcam ne edicem bende bilmiyorum.
sen nerde olacaksın özeldemi devlettemi?
arkadaşın kisti vardı. sezeryan sırasında kisti almışlar ve dünya tatısı bir kızı var maş. kist olunca ağrımı oluyor yoksa regli dönemi mi ağrılı geçiyor.
Geçmiş olsun. benimde sorunlarım varda. dönem ağrılı geçip geç geliyor (ama hep geç gelirdi). doktora gittiğimdede sadece ilaç verip göndermişti. aman bazen niye erkek değilim diyorum
canım teşekkür edrim ilgin için.
ben ameliyatımı oldum ayın 28 inde.özelde oldum.dün sabah taburcu ettiler.bağırsak zarar görmesin diye gazla şişiriyorlar onuda boşaltamadıkları kısmı kaburga altında kalıyomuş.ondan dolayı omuzlarımda çok ağrı oldu dün bugün biraz daha iyiyim.çok şükür atlattım.hastanemde doktorumda çok iyiyidi istersen özelden veririm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?