- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
Eniştemin annesi geçen gün çocuğun annesine demiş ki 'Ellief benim oğlumla konuştu, yanına yanına falan gitti' .
Çocuk beni aradı böyle bi şey var mı diye? Yok dedim.Sinirden ölcem çünkü gitmedim hiç bi yere.
Sonra aldım babamı karşıma her şeyi anlattım.Babam eniştemi aradı bize gel diye.Eniştem bize geldi.Ben olayı anlattım.İnkar ediyo eniştem.Ben konuştu dedim, o konuşuyo anlamış diyo.Ara dedim çocuğu, aradı sesi hoparlöre aldı.çocuk diyo konuşuyo dedin, eniştem diyo konuştu dedin.Öyle havada kaldı.
Eniştem annesini aradı.X teyzeye böyle böyle demişsin doğru mu diye.Demedim der miyim diyda öyle havada kaldı.
Çocukla konuştuğumu bilmedikleri için, ben de bunun bilinmesini istemediğim için tam dik duramadık karşılarında dolayısıyla suçluya suçunu itiraf ettiremedik.
Sonra dedik en azından babam öğrendi, artık ileri gidemezler, bize bu da yeter şimdilik.Olay böyle seyretti kızlar
Çocukla görüşüyosun madem söyle annesiyle konuşsun durum böyle böyleymiş, eniştenin annesiyle konuşmasınlar senin hakkında. Bu ne ya milletin dedikodusuna, iftirasına malzeme olmuşsun hergün.
Sen ablanın evliliğini düşünene kadar kendini düşün. Bırak yansın ortalık. İftira atılıyo sana farkında mısın? Bugün oğlumun yanıma gitmiş diyen kadının yarın oğlumla beraber olmuşlar demeyeceği ne malum? Aile muhafazakar diyosun bi şüphe düşer akıllarına bedelini sen ödersin.. bunca yaşanan olaya göre çok fazla sakinsin söyleyim..