Kadın ortalığı karıştırmış olabilir mi?

Eniştemin annesi geçen gün çocuğun annesine demiş ki 'Ellief benim oğlumla konuştu, yanına yanına falan gitti' .
Çocuk beni aradı böyle bi şey var mı diye? Yok dedim.Sinirden ölcem çünkü gitmedim hiç bi yere.
Sonra aldım babamı karşıma her şeyi anlattım.Babam eniştemi aradı bize gel diye.Eniştem bize geldi.Ben olayı anlattım.İnkar ediyo eniştem.Ben konuştu dedim, o konuşuyo anlamış diyo.Ara dedim çocuğu, aradı sesi hoparlöre aldı.çocuk diyo konuşuyo dedin, eniştem diyo konuştu dedin.Öyle havada kaldı.
Eniştem annesini aradı.X teyzeye böyle böyle demişsin doğru mu diye.Demedim der miyim diyo_O da öyle havada kaldı.
Çocukla konuştuğumu bilmedikleri için, ben de bunun bilinmesini istemediğim için tam dik duramadık karşılarında dolayısıyla suçluya suçunu itiraf ettiremedik.
Sonra dedik en azından babam öğrendi, artık ileri gidemezler, bize bu da yeter şimdilik.Olay böyle seyretti kızlar

Çocukla görüşüyosun madem söyle annesiyle konuşsun durum böyle böyleymiş, eniştenin annesiyle konuşmasınlar senin hakkında. Bu ne ya milletin dedikodusuna, iftirasına malzeme olmuşsun hergün.

Sen ablanın evliliğini düşünene kadar kendini düşün. Bırak yansın ortalık. İftira atılıyo sana farkında mısın? Bugün oğlumun yanıma gitmiş diyen kadının yarın oğlumla beraber olmuşlar demeyeceği ne malum? Aile muhafazakar diyosun bi şüphe düşer akıllarına bedelini sen ödersin.. bunca yaşanan olaya göre çok fazla sakinsin söyleyim..

Ay nolur bundan sonra ablamdı eniştemdi kayınvalidesiydi diye kimseyi karıştırmayın hiçbir şeyinize. Ne bu böyle vıcık vıcık aile ilişkileri. Ta en baştan ablanızın kayınvalidesinin ağzını kapatmak annenizle babanıza düşerdi. Çoğu ailede "eniştenin kardeşine evin genç kızını yapma" hikayesi vardır. Bizde de olmuştu ve benim babam bir daha duymayayım diye susturmuştu konuşanları. Ayrıca eniştem de tepkisini göstermişti. 3 saniye içinde konu kapandı. Uzatmaya gerek yok. En mantıklısını yapmış çocuk mesaj atarak, koca koca meslek sahibi insanlar kendiniz halletmeliydiniz bu olayı zaten. Bence çocuk tanımaya değer. Hakkınızda hayırlısı.

Ay nolur bundan sonra ablamdı eniştemdi kayınvalidesiydi diye kimseyi karıştırmayın hiçbir şeyinize. Ne bu böyle vıcık vıcık aile ilişkileri. Ta en baştan ablanızın kayınvalidesinin ağzını kapatmak annenizle babanıza düşerdi. Çoğu ailede "eniştenin kardeşine evin genç kızını yapma" hikayesi vardır. Bizde de olmuştu ve benim babam bir daha duymayayım diye susturmuştu konuşanları. Ayrıca eniştem de tepkisini göstermişti. 3 saniye içinde konu kapandı. Uzatmaya gerek yok. En mantıklısını yapmış çocuk mesaj atarak, koca koca meslek sahibi insanlar kendiniz halletmeliydiniz bu olayı zaten. Bence çocuk tanımaya değer. Hakkınızda hayırlısı.
Malesef annemle babam da eniştamle ablam da. zamanında çok ğztüme geldi eniştemin kardeşiyle evlenmem için.Çok şükür en sonunda farkettiler ne kadar istemediğimi.
Gerçi şuan tamam evlenelim desem annem de babam da eniştem de ablam da çok sevinir...
Of bu eniştemin kardeşi beni katil edecek

Eniştemin annesi geçen gün çocuğun annesine demiş ki 'Ellief benim oğlumla konuştu, yanına falan gitti' .
Konuştuğum doğru ama yanına gitmedim.Zaten çocuk diyor ki konuştu deseler sorun değildi benim için, konuşuyo demeleri sorun oldu.Konuşmuş olabilirsin, benim de kız arkadaşım oldu geçmişte ne var bunda diyo.
Her neyse Çocuk sinir küpü olmuş beni aradı, böyle bi şey var mı, saçma sapan imalarda bulunmuş x teyze diye? Yok dedim.Sinirden ölcem çünkü gitmedim hiç bi yere.
Sonra aldım babamı karşıma her şeyi anlattım.Babam eniştemi aradı bize gel diye.Eniştem ve ablam bize geldi.Ben olayı anlattım.İnkar ediyo eniştem.Ben konuştu dedim, o konuşuyo anlamış diyo.Ara dedim çocuğu, aradı sesi hoparlöre aldı.çocuk diyo konuşuyo dedin, eniştem diyo konuştu dedin.Öyle havada kaldı.
Eniştem annesini aradı.X teyzeye böyle böyle demişsin doğru mu diye.Demedim der miyim diyo.Eniştem ve ablam x teyzeye gittiler yüzyüze konuşalım diye.Konuştular geldiler, orda çocuğun annesini de aramışlar.
Bize tekrar geldiler, al istersen çocuğun annesini arayalım konuş, annem öyle bi şey dememiş dedi eniştem.Kadın kendi düşünmüş, bunlar konuştuysa yanına da gitmiştir diye dedi.Aradık öyle diyor dedi.Yüz göz olmayalım diye arartırmadım çocuğun annesini.Peki dedim, sorun yokmuş!
Sonra çocul beni aradı anlattım, seni yine oyuna getirmişler, annem söylemiş x yengeye 'kaç yaşında kadonsın yalan söyleme kız oğlumun yanına gitti' dedin demiş.
Off iyice karıştı, öyle havada kaldı
Çocukla konuştuğumu bilmedikleri için, ben de bunun bilinmesini istemediğim için tam dik duramadık karşılarında dolayısıyla suçluya suçunu itiraf ettiremedik.
Sonra dedik en azından babam öğrendi, artık ileri gidemezler, bize bu da yeter şimdilik.Olay böyle seyretti kızlar
Aşırı saçma ilişkiler yumağı. Neden karşı tarafın dertlisi gibi karıştırdınız işleri ?
Enisten ayarı verip sustursaydiniz annesine gitmişler gelmişler elin kadınını aramışlar falan. Çok çok saçma yani.

Aşırı saçma ilişkiler yumağı. Neden karşı tarafın dertlisi gibi karıştırdınız işleri ?
Enisten ayarı verip sustursaydiniz annesine gitmişler gelmişler elin kadınını aramışlar falan. Çok çok saçma yani.
İnkar ediyor kadın, karşı tarafı aramadan gerçeği nasıl öğrenebilirdik.Karşı tarafın dertlisi gibi davranmadık, olayın aslını öğrenmek için uğraştık.

İnkar ediyor kadın, karşı tarafı aramadan gerçeği nasıl öğrenebilirdik.Karşı tarafın dertlisi gibi davranmadık, olayın aslını öğrenmek için uğraştık.
Hayırlısı oksun sadece enistenin ailesiyle değil enisteylede resmi.davranmalı bildiginizi belli etmelisiniz. Buz kesin o ikiyüzlülere

Bunlardan kurtulayım diye karşıma ilk çıkanla yüzük takamam..Kızlar dua edin bana lütfen hayırlıysa şu çocukla olsun bi şeyler, hem onlardan kurtulayım hem mutlu olayım...
Tabiki sevdigin istedigin insanla yaşamalisin herseyi.ama belli ki çok takiklar ve susmuyorlar .sen artik bu konuda sessiz kal annen baban kapatsin çenelerini

Hayırlısı olsun diyeyim önce.
Tamam hoşlanmışsın beğenmişsin falan da daha sen çocuğu görmeden babanın numarasını almalar falan.. Görücü usulünü normal karşılayanlara hak vermiyorum ama saygı duyuyorum (bence çok saçma)
Neden kendinizi pazardaki karpuz muamelesi yapılmasına izin verirsiniz anlamam. Neden seçmek yerine seçilmeyi tercih edersiniz ki??
-Bu karpuz gúzelmiş
-Aa onu biz beğenmiştik ama
-O zaman ben yanındakini alayım

Malesef annemle babam da eniştamle ablam da. zamanında çok ğztüme geldi eniştemin kardeşiyle evlenmem için.Çok şükür en sonunda farkettiler ne kadar istemediğimi.
Gerçi şuan tamam evlenelim desem annem de babam da eniştem de ablam da çok sevinir...
Of bu eniştemin kardeşi beni katil edecek

Yani kusura bakma ama biraz sebebi sensin
Bu konuyu yeterince kestirip atamıyorsun.
Tepkini koyMıyorsun.
Kırılmasın diye bir düşüneyim demişsin dahası vR mı?

"kısmet etmisse mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. kismet etmemisse mevla; el goturur, yel goturur, sel goturur." demis mevlana. madem enistenin kardesinde gonlun yok mesafe koymalisin.

Back
X