- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun.ya iste paylasamiyorum.bagirip cagiriyo abartiyosun diye.yine kiriliyorum ve yone agliyorum.sonra gelip gonlumu almaya calisiyo ama yedigin onunde yemedigin arkanda abartma diyerek.sevgi olmadan evlilik yurur muYaşın çok küçük o yüzden duygusal davraniyorsun.
Hayat o kadar kolay değil.Adımlarını yanlış atarsan çıkmaz sokaklara sürüklenirsin.
Ben çok mutsuzum sen yokken hep ağliyorum de. Duygularini paylaş.Madem özünde iyi biriymiş belki seni üzmemek için değişebilir.Umarım...
Allah seni doğru yoldan ayirmasin.
Ailem cocuklara bakmaz.bi sekilde esime verir.emininAilenizin yanına gidin. Eşiniz anlattığınız gibi ihmalkar biriyse çocukların velayetini isteyeceğini düşünmüyorum
Evet evin icinde birbirlerine soruyolar baba nerde babagittii diye.balkona cikip babanerde diye bagiriyolar.kolumdan tutup babaya gidelim diyolar.bunu ona soyleyimce.sizi terkmi etmisom abartma herkeste boyle diye bagiriyoUzuldum o yasta babaya cok duskun olurlar zaten.
cok Tesekkur ederim cevabiniz icinCocuklariniz krese gider siz calisirsiniz. Mesleginiz yoksa meslek edindirme kurslarina yollanirsiniz ve hayatinizi idame ettirmek icin cabalarsiniz. Tum siginma evlerinde durum bu sekildedir.
Seni o kadar iyi anliyorum kizim iki yasinda esim vardiyali calisiyor yemege geldi gitti aksam arkasindan epey bir agladi simdi de her gecen araba sesine baba geldii diyo sabah kalkinca evde babasini ariyor ama babamiz gece iste de olsa kizini gunduz uyurken asla cevirmez ilgilenir oynar.tartismalar bizde de oluyor ama esinizin gec gelmesi biraz sorun kahvede mi peki o zaman cozumlenebilir aslindaEvet evin icinde birbirlerine soruyolar baba nerde babagittii diye.balkona cikip babanerde diye bagiriyolar.kolumdan tutup babaya gidelim diyolar.bunu ona soyleyimce.sizi terkmi etmisom abartma herkeste boyle diye bagiriyo
Disarda geziyorum diyo ama artk inanmiyorum.her gece mi gezer arkadaslariyla.bilmiyorum cok zor vallahiSeni o kadar iyi anliyorum kizim iki yasinda esim vardiyali calisiyor yemege geldi gitti aksam arkasindan epey bir agladi simdi de her gecen araba sesine baba geldii diyo sabah kalkinca evde babasini ariyor ama babamiz gece iste de olsa kizini gunduz uyurken asla cevirmez ilgilenir oynar.tartismalar bizde de oluyor ama esinizin gec gelmesi biraz sorun kahvede mi peki o zaman cozumlenebilir aslinda
Şartları okudum da, oraya sığınan bi kadının ruh sağlığı nasıl yerinde olabilir ki? Hastaysa mesela alınmıyor mu?Kadın Sığınma Evine Müracaat İçin Gerekli Belgeler
*Dilekçe
*Nüfus Cüzdanı,Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
* Kadının bulaşıcı ve sürekli tıbbi bakım isteyen bir hastalığı bulunmadığı,ruh sağlığının yerinde olduğu,alkolik ve uyuşturucu madde bağımlısı olmadığına dair sağlık raporu
*Kadın,çocuklarıyla müracaatta bulunduysa çocukların nüfus cüzdanı
*Kadın evliyse evlenme cüzdanı, boşandıysa boşanma belgeleri
* Kadın herhangi bir şiddete maruz kaldıysa polis tutanağı
Belirtilen kötü koşullara maruz kalmış kadınlar, varsa çocuklarıyla birlikte, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne şahsen müracat edebilmektedir.
Zor olmazmi canim.esin ne yapiyor bir emin olmak lazim bi arkadasimin da esi 12 den once gelmiyor hergun ama onunki kahvede aliskanlik.her gun olmaz tabi epey bir gec saatteDisarda geziyorum diyo ama artk inanmiyorum.her gece mi gezer arkadaslariyla.bilmiyorum cok zor vallahi
Esim rehber ogretmeni ama psikiyatrist psikologlara sicak bakmiyo.insallah duzelirizde bosanmaya gerek kalmaz.cocugumun babasiz veya annesiz buyutmek istemiyorum.ama cok zorlaniyorum evliligi yurutmekteHaklısınız , başınızı alıp gitmek istiyorsunuz ancak , bu şartlarda kadın sığınma evi sizin için uygun olmaz.
Kaçış yolu için iki çocuğunuzla orada çok zorlanirsiniz.
Eger bir gün boşanmaya karar verirseniz evinizde davanizi açar, tedbir nafakasi talep edersiniz dava sonuclanana kadar.
2.5 yaşındaki çocukların velayeti her şekilde annede kalır zaten.
..
Ancak , lütfen sabredin . Evliliginizde , şiddet , aldatma , kumar, alkol yoksa kurtarma yoluna gitmelisiniz.
En azından bir eş terapisi alabilirsiniz. Eşinize , aklınızda boşanma olduğunu söyleyebilirsiniz v.s
Bu süre zarfında da birikim yapmaya çalışın. Elinizden geldiğince bir köşeye para atın.
Allah razi olsun yok onlar zorlamadi.biz severek evlendik.hatta ailem karsi cikti ama liseyi biraktim ve illa olsun dedim.cahillik.bu yuzden cocklarimi kabul etmicekler.biliyorumKonu sahibi; 17 yaşında neden evlendin ailen mi zorladı seni?
Eğer onlar zorladıysa neden seni kabul etmicekler ki??
Bence önce eşinle ciddiyetle konuş. Yine olmadıysa ailene sor çocuklarla seni kabul etmezlerse son çaren bu olsun.
Allah yardımcın olsun
Ya ben 13ye raziyim benimki ikiden once gelmiyo kahveler bile 12de kapaniyo icim hic rahat olmuyo bu yuzdenZor olmazmi canim.esin ne yapiyor bir emin olmak lazim bi arkadasimin da esi 12 den once gelmiyor hergun ama onunki kahvede aliskanlik.her gun olmaz tabi epey bir gec saatte
Olsun yine de dene bi şansını. Onlar anne baba, çocuğunun sığınma evlerinde dolaşmasına göz yummayacaklardır diye düşünüyorum canım.Allah razi olsun yok onlar zorlamadi.biz severek evlendik.hatta ailem karsi cikti ama liseyi biraktim ve illa olsun dedim.cahillik.bu yuzden cocklarimi kabul etmicekler.biliyorum
Denerim ama umudum yokOlsun yine de dene bi şansını. Onlar anne baba, çocuğunun sığınma evlerinde dolaşmasına göz yummayacaklardır diye düşünüyorum canım.
4yildir boyle.bilmiyorum soyleyince seviyorum yedigin onunde yemedigin arkanda diye bagiriyo.ama hissetmiyorum bana sevgisiniAllah yardimcin olsun esiniz hep mi boyleydi .Neden bu sekilde davraniyor sevgisi mi yok?
Allah yeni kapılar açar sana umarım canım. Çokta küçüksün ailen öylece ortada bırakmaz seni.8
Denerim ama umudum yok