Kadin siginma evi..

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
Meraba arkadaslar.
Bu konu benim icin deyil,bir arkadasim icin...

Arkadasim burada,almanyada evli ve iki cocuyu var. 2ve4 yaslarinda.

Esinden,esinin abisi ve annesi yani kayin valide sinden psikolojik ve fizik siddet gormekte. Hepsi ayni evin icinde yasiyor lar...

Bugun sabah kadin siginma evini aradik,bilgi aldik yarin kacip gidecek insallah...
Ama korkulari var.. Cocuklarini ondan ayirabilirlermi,sinir disi edilebilir mi... Oturumu sureli ve bu ay sonu bitecekmis,esi uzatmamis...

Bende emin olamiyorum
Daha kucuk cocuklari ,ama arkadas calismiyor,dil bilmiyor bir geliri yok

Esi normal bir maas calisiyor.

almanya ona turkıyeden daha guzel sahıp cıkar
dıl bılmemesı onemlı degıl t ercuman ayarlarlar, sıgınma evınden sonra kendısı gıbı ınsanlarla eve cıkar meslek edındırme kurslarına yollarlar korkcak bısey yok

almanya ona turkıyeden daha guzel sahıp cıkar
dıl bılmemesı onemlı degıl t ercuman ayarlarlar, sıgınma evınden sonra kendısı gıbı ınsanlarla eve cıkar meslek edındırme kurslarına yollarlar korkcak bısey yok
Ay birsuru seyler yazmayi unutmusum
Birde orasi nasildir acaba,evden kacacagi icin cok fazla elbise falan alamayacak orada karsiliyorlarmi cocuklarin herselerini. Bez mama vs . Malum domuz eti yemiyoruz orada buna saygi gosterilirmi acaba onun icin..

Aufenthalt alsin öyle yerlessin kadinlar singinma evine. Almanyada bir saniye dahil tutmazlar.
Kadinlar siginma evine, kadinlarin kizlari ve 14 yasina kadar oglan cocuklarina sahip cikiyorlar ve anneleriyle beraber bir odada kaliyorlar.

Ala bildigi kadar para alsin yanina, üst esya ne kadar sigiyorsa valize...Pasaport, Aufenthaltstitel, cocuklarin Dogum belgelerini alsin yanina, Mutterpass, asi defterini ve cocuklarin asi defterlerini, sigorta kagitlarini... apar topar evden cikmak zorunda kalirsa polisler zorla eve girip bu esyalari aliyor evden. fakat o güne kadar kendisine ödünc verilmi seylerle yasar...

iki sene daha oturum alirsa rahatca konsolosluga gidip ordan yardim istiye bilir. Kadin siginma evide yardimci olucaktir... ama ilk önce oturumunu alsin orda kalmak istiyorsa yani almanyada

Aufenthalt alsin öyle yerlessin kadinlar singinma evine. Almanyada bir saniye dahil tutmazlar.
Kadinlar siginma evine, kadinlarin kizlari ve 14 yasina kadar oglan cocuklarina sahip cikiyorlar ve anneleriyle beraber bir odada kaliyorlar.

Ala bildigi kadar para alsin yanina, üst esya ne kadar sigiyorsa valize...Pasaport, Aufenthaltstitel, cocuklarin Dogum belgelerini alsin yanina, Mutterpass, asi defterini ve cocuklarin asi defterlerini, sigorta kagitlarini... apar topar evden cikmak zorunda kalirsa polisler zorla eve girip bu esyalari aliyor evden. fakat o güne kadar kendisine ödünc verilmi seylerle yasar...

iki sene daha oturum alirsa rahatca konsolosluga gidip ordan yardim istiye bilir. Kadin siginma evide yardimci olucaktir... ama ilk önce oturumunu alsin orda kalmak istiyorsa yani almanyada
Esi tum pasaportlari almis,cocuklarin evraklarini hepsini almis,oturum uzatamiyoruz ki kahretsin...

Hangi kadin siginma evine yerlesicek? sayfalarinda FAQ Abschnitt vardir. Okuyup tercüme edebilirim
Dorsten gidecek,oraya kadar kendisi taksi ile gidecek. Oradan daha uzak biryere goturecekler. Pasaportlar kendisininde pasaportu dahil,hersey esinin kasasinda kilitli. Yarin sabah cocuklari kindergarten gotururken kacacak. Cocuklar alman vatandasi. Kendi türk,5yildir burada oturumunu orda uzatirlarmi yoksa bitince sinir disimi edilir.:KK43:

Dorsten gidecek,oraya kadar kendisi taksi ile gidecek. Oradan daha uzak biryere goturecekler. Pasaportlar kendisininde pasaportu dahil,hersey esinin kasasinda kilitli. Yarin sabah cocuklari kindergarten gotururken kacacak. Cocuklar alman vatandasi. Kendi türk,5yildir burada oturumunu orda uzatirlarmi yoksa bitince sinir disimi edilir.:KK43:

Cocuklar alman vatandasiysa tabiikide oturum verirler. Kadin siginma evinde yardimci olurlar. ama kesinlikle cocuklarini birakmasin .... geri almasi cok cok cok cok zor olur ... benden demesi

Cocuklar alman vatandasiysa tabiikide oturum verirler. Kadin siginma evinde yardimci olurlar. ama kesinlikle cocuklarini birakmasin .... geri almasi cok cok cok cok zor olur ... benden demesi
Yok birakirmi hic,onlarla birlikte gidecek. Hic bisey yapmazlar diyosunuz yani allah razi olsun zaman ayirdiginiz icin

Yok birakirmi hic,onlarla birlikte gidecek. Hic bisey yapmazlar diyosunuz yani allah razi olsun zaman ayirdiginiz icin

Cok sevindim arkadasim. Cocuklar alman oldugu icin hic biryere sürmezler.
Arkadasinizin hakkinda hayirlisini diliyorum ...
Yardim ede bildiysem ne mutlu bana keske elden daha fazla gelseydi ...

Cok sevindim arkadasim. Cocuklar alman oldugu icin hic biryere sürmezler.
Arkadasinizin hakkinda hayirlisini diliyorum ...
Yardim ede bildiysem ne mutlu bana keske elden daha fazla gelseydi ...
Bu bile yeter,kafa karisikligi okadar kotu biseykii,oylemi olur boylemi olur. Cok yardimci oldunuz mubarek gunde. Allah sizinde islerinizi kolaylastirsin insallah.

adam isteidigi kadar saklasin pasaportlari belgeleri tin, polis ayagina bile getirde bilir , en iyisini yapiyor arkadasin , kadin siginma evinde ona baya yardimci olurlar, 5 yil diyorsunuz vizesini alir, siginma evleri avukatlarla calisiyor bosanma davasinda yaninda olurlar, ev bulurlar mobilya dahil, dil kursu vs hic korkmasin arkadasin , gittigi yerde bir oda verirler , mutfak herkez bir kullaniyor, gece gündüz her daim görevli var , kocasi asla ögrenmez nerde oldugu ki genelde yasak konuluyor yanina yaklasamaz , cocuklari mahkeme bitene kadar göremez , ki genelde yüzde 99 anneye verilir nafakasinida alir , hatta ve hatta arkadasin talepde bulunnsun cocuklarimi sadece jugendamt da görevli dahilinde görebilir diye, baba issiz gösterirse kendini devlet verir ve adam devlete borclu olur vs vs simdi sira arkadasinda, güzel bir hayati olur insallah ....

adam isteidigi kadar saklasin pasaportlari belgeleri tin, polis ayagina bile getirde bilir , en iyisini yapiyor arkadasin , kadin siginma evinde ona baya yardimci olurlar, 5 yil diyorsunuz vizesini alir, siginma evleri avukatlarla calisiyor bosanma davasinda yaninda olurlar, ev bulurlar mobilya dahil, dil kursu vs hic korkmasin arkadasin , gittigi yerde bir oda verirler , mutfak herkez bir kullaniyor, gece gündüz her daim görevli var , kocasi asla ögrenmez nerde oldugu ki genelde yasak konuluyor yanina yaklasamaz , cocuklari mahkeme bitene kadar göremez , ki genelde yüzde 99 anneye verilir nafakasinida alir , hatta ve hatta arkadasin talepde bulunnsun cocuklarimi sadece jugendamt da görevli dahilinde görebilir diye, baba issiz gösterirse kendini devlet verir ve adam devlete borclu olur vs vs simdi sira arkadasinda, güzel bir hayati olur insallah ....
Icimize su serptiniz sag olun. Yarin buyuk gun...
Orada bebek icin bez mama onlar karsiliyorlarmi bilginiz varmi,yaninda goturmesi zor olacak evden fazla diikat ceken cantalarla cikamayacak malesef:KK43:

Icimize su serptiniz sag olun. Yarin buyuk gun...
Orada bebek icin bez mama onlar karsiliyorlarmi bilginiz varmi,yaninda goturmesi zor olacak evden fazla diikat ceken cantalarla cikamayacak malesef:KK43:

tabi tabi onlar hic sorun degil , olurmu öyle sey herseyiyle ilgileniirler, olan biten herseyi en ufak detayi bile anlatsin,

Cnm senin o kadina yardim ettigini bilmiyorlar degilmi !! Umarim oyledir.. Bu psikopatlar seninde basina bela acabilir.. hic korkmasin arkadasiniz pasaport olmasada olur... Cocuklarini kesinlikle birakmasin.. kacsin kurtulsun o pisliklerden.. yaziklar olsun boyle insanlara .. hatta oturmus oldugu yerden uzak bir kadin siginma evine gitsin.. izini kaybettirsin..ayrica elindeki butun delileri yanina alsin.. Allah yar ve yardimciniz olsun..

Dil bilmiyorsa once bir turkiye buyukelciligine gitsin varsa tabi tercuman ayarlasinlar. Sonra.polis. almanya sahip çıkar bu konuda cocuklarini da alacaklarini sanmiyorum

X