• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadin siginma evi hakkinda Bilginize ihtiyacim var.

Konu sahibi eşin ne yapıyor aldatıyor mu böyle mi düşünüyorsun?
Eğer öyleyse bunu ispatlaman lazım gerekirse peşine birini tak takip ettir öğren ne haltlar yediğini en azından emin olursun.
Şimdi iki çocuk var aldattığı belgelenirse sana sağlam bi nafaka çıkar.
Duygusal davranma iki tane evladin var güçlü olmaya çalış.

Sevgi olmadan evlilik yürümez ancak şu şartlar da yürütmek zorundasın.
Ben senin yerinde olsam ne yapar eder bulurdum bi iş çocuklara annen bakamaz mi veya kv?
Evden iş falan da yapabilirsin el becerin varsa.
Bu arada liseyi de bitir mutlaka ve 3.cocuk olmasın diye de iyi korun derim.
Kocan sana para veriyorsa iki katını iste at köşeye birikim yapmaya çalış.
Malesef oyle birikim yapacak kadar vermiyo.surekli cocuklara harciyorum kendi ihtiyacii annemden aliyorum hatta.annem hasta bakamaz cocuklara.kv de yasli bakamaz oda.baksalarda esim calistirmaz malesef

Esim rehber ogretmeni ama psikiyatrist psikologlara sicak bakmiyo.insallah duzelirizde bosanmaya gerek kalmaz.cocugumun babasiz veya annesiz buyutmek istemiyorum.ama cok zorlaniyorum evliligi yurutmekte

Şimdilik sabredin derim. Kadın sığınma evi en son careniz olsun.
Evinizde çocuklarınızı büyütürken , birikim yapmaya çalışın , yapın.
Bu sırada da çocuklarınız kreşe başlar ve işe girersiniz.
Dediğim gibi dava açacaksaniz evinizde açın .

Nereye gidiyor gece yarısına kadar ?

Malesef oyle birikim yapacak kadar vermiyo.surekli cocuklara harciyorum kendi ihtiyacii annemden aliyorum hatta.annem hasta bakamaz cocuklara.kv de yasli bakamaz oda.baksalarda esim calistirmaz malesef

Çocuklara bir süre harcamayın. Ve hatta harciyorsaniz bile sözde ek masraflar çıkarın.

Esim rehber ogretmeni ama psikiyatrist psikologlara sicak bakmiyo.insallah duzelirizde bosanmaya gerek kalmaz.cocugumun babasiz veya annesiz buyutmek istemiyorum.ama cok zorlaniyorum evliligi yurutmekte
Rehber ogretmen mi ?
Ya bunun kendi ailesine hayrı yok çocuklara nasıl hayrı dokunacak ?
Vah ki vah mesleğini duyunca iki katı üzüldüm.
Sen de öğrencisi falan miydin yoksa aranızda yaş farkı var mı konu sahibi ?

Şimdilik sabredin derim. Kadın sığınma evi en son careniz olsun.
Evinizde çocuklarınızı büyütürken , birikim yapmaya çalışın , yapın.
Bu sırada da çocuklarınız kreşe başlar ve işe girersiniz.
Dediğim gibi dava açacaksaniz evinizde açın .

Nereye gidiyor gece yarısına kadar ?
Soruyorum arkadaslarla disardayiz.ama saat 2yi gecmese gelmez.ozluyorum onu.encokta ona kiziyorum.bu kadar ozledigimi onu sevdigimi goruyo bize hic zaman ayırmiyor

Rehber ogretmen mi ?
Ya bunun kendi ailesine hayrı yok çocuklara nasıl hayrı dokunacak ?
Vah ki vah mesleğini duyunca iki katı üzüldüm.
Sen de öğrencisi falan miydin yoksa aranızda yaş farkı var mı konu sahibi ?
Ogrencisiydim.. yeni atanmisti lisede.aramizda 7 yas var.cahillik

4yildir boyle.bilmiyorum soyleyince seviyorum yedigin onunde yemedigin arkanda diye bagiriyo.ama hissetmiyorum bana sevgisini
Anliyorum zor bir durum gercekten esinizle birdaha konusmayi deneseniz?bu sekilde devam ederse bitiriyorum diyon bakalim ne dicek belki degisir

Sevgili F Fatty5672 bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetlere gidip bir sosyal hizmet uzmanıyla görüşme gerçekleştirirseniz o uzman size gerekli tüm yönlendirmeleri yapacaktır. Tedirgin olacağınız hiçbir şey yok, bunların hepsi bir haktır lütuf değildir ve sosyal hizmetler tam da bunun için vardır. Ayrıca Mor Çatıda gönüllü olarak çalıştım bir süre, orası da gerçekten çok köklü ve profesyonel bir sivil toplum kuruluşudur. Orayla da görüşebilirsiniz ancak dediğim gibi önceliğiniz sosyal hizmetlerle görüşmek olsun.

Sevgili F Fatty5672 bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetlere gidip bir sosyal hizmet uzmanıyla görüşme gerçekleştirirseniz o uzman size gerekli tüm yönlendirmeleri yapacaktır. Tedirgin olacağınız hiçbir şey yok, bunların hepsi bir haktır lütuf değildir ve sosyal hizmetler tam da bunun için vardır. Ayrıca Mor Çatıda gönüllü olarak çalıştım bir süre, orası da gerçekten çok köklü ve profesyonel bir sivil toplum kuruluşudur. Orayla da görüşebilirsiniz ancak dediğim gibi önceliğiniz sosyal hizmetlerle görüşmek olsun.
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.peki mor cati kucuk cocuklar icin nasil bir yer bilgi verirnisiniz

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.peki mor cati kucuk cocuklar icin nasil bir yer bilgi verirnisiniz

Mor çatının sığınaklarında çocuklarıyla kalan birçok kadın var çocuklarınız konusunda tedirgin olacağınız bir şey yok ayrıca gizlilik konusuna çok önem verirler. Fakat önceliğiniz bir vatandaş olarak haklarınız doğrultusunda sosyal hizmetlerle görüşmek olsun.

Mor çatının sığınaklarında çocuklarıyla kalan birçok kadın var çocuklarınız konusunda tedirgin olacağınız bir şey yok ayrıca gizlilik konusuna çok önem verirler. Fakat önceliğiniz bir vatandaş olarak haklarınız doğrultusunda sosyal hizmetlerle görüşmek olsun.
Peki cok tesekkur ederim

Soruyorum arkadaslarla disardayiz.ama saat 2yi gecmese gelmez.ozluyorum onu.encokta ona kiziyorum.bu kadar ozledigimi onu sevdigimi goruyo bize hic zaman ayırmiyor

Peki umursamaz davranıp , bu süre zarfında kendinize hiç odaklandiniz mi ?
Sitem etmeden , ona ihtiyacınız olduğunu hissettirmeden , sosyal hayatınızı biraz canlandirsaniz ?

Biliyorum iki çocukla bu çok zor ama denenebilir.

Peki umursamaz davranıp , bu süre zarfında kendinize hiç odaklandiniz mi ?
Sitem etmeden , ona ihtiyacınız olduğunu hissettirmeden , sosyal hayatınızı biraz canlandirsaniz ?

Biliyorum iki çocukla bu çok zor ama denenebilir.
Yapamaya calisiyorum ama olmuyor.eve gelince sarilmak istiyorum ozluyorum cocuklarim deli gibi ozluyo.ama 5 dakka vakit geciremiyoruz.vuruyo kafasini uyuyo.ama hicbir sorun yokmus gibi davraniyo ama oturup konusmuyo bile

Yapamaya calisiyorum ama olmuyor.eve gelince sarilmak istiyorum ozluyorum cocuklarim deli gibi ozluyo.ama 5 dakka vakit geciremiyoruz.vuruyo kafasini uyuyo.ama hicbir sorun yokmus gibi davraniyo ama oturup konusmuyo bile

Işte bırakın o özlemeye başlasın..
Sizi kaybetmek üzere olduğunu kavrasın.

Bu da ancak sizin umursamaz , rahat tavirlarinizla anlaşılır.

Deger verdigini gordukce o daha cok bana muhtac birsey yapmaz gibisinden dusunuyor. Bu yuzden umursamiyor gibi davranin. O sizin degerinizi anlasin bu sekilde. Oturup konus anlamiyorsa sizin ve esinizin deger verdigi bir buyugunuzden yardim isteyin. Umarim hersey yoluna girer

Allah yardımcınız olsun. Bir arkadaşın dediği gibi bulunduğunuz ildeki şiddeti önleme ve aile içi şiddet sosyal hizmetler merkezine gidip yüzyüze anlatıyorsunuz. İstanbuldaki yeşilköyde mesela, çok tatlı insanlar çalışanlar hiç korkmayın, gizlilik çok önemli ve birçok kadın çocuklarıyla kalıyor. Hukuk ve psikolojik desteği de veriyorlar. İş konusunda da yardımları olabilir.

Sığınma evlerine kabul edilmek için fiziksel şiddet görmek zorunda değilsiniz bu arada, psikolojik şiddet de önemli neden.

Back
X