• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sığınma evi. Peki sonra....?

Eski postlariniza bakinca daha gecen gun boyle bir sey yazmissiniz. Anladigim kadari ile sorun esiniz degil. Ailenize gitme sansiniz yok yok mu?
Sorun esim aslinda . Ben su ana dek daima esime iyimser yaklasmaya calistim fakat obana hicbizaman bu sekikde yaklasmadi. Ustelik benim evliligim normal bi evlilik de değildi. Onun icin cok cok seye katlandim, fedakarlık yaptim gidecek yerimin olmamasjnin sebebi de ona güvenerek yola cikamamdi. Fakat anlatamadigim seyler ile birlikte o insan her tartsmada bosanmaktan ve beni aileme göndermekten bahsediyorsa daha ne yapabilir ki insan. Ustelik gidecek yerimin olmadiini bildigi halde. Benim onunla bu yola cikmamin sebebi bana verdigi sözlerdi ve hicbirini tutmadi acikcasi . Ustelik dahası..

Lutfen ara sira bize de nasil oldugun ile ilgili bilgi ver, merak ederz seni. En azindan bana ozelden de olsa mesaj atarsan cok mutlu olurum. Rabbim yardimcin olsun. Cok cok mutlu olmani dilerim. Hayat hep iyilerle karsilastirsin seni.
Bana o kadar samimi geliyorsun ki. Nasil oldugumu yazacagim insallah. Ve aminn Rabbim tüm böykle saf niyetli insanlarin yardımcısı olsun. Onlari kötülüklerden uzak tutsun. Çünkü olan hep iyi niyetli insanlara oluyor . Onlar hep kendi gibilerle karsilassin♥️

Sorun esim aslinda . Ben su ana dek daima esime iyimser yaklasmaya calistim fakat obana hicbizaman bu sekikde yaklasmadi. Ustelik benim evliligim normal bi evlilik de değildi. Onun icin cok cok seye katlandim, fedakarlık yaptim gidecek yerimin olmamasjnin sebebi de ona güvenerek yola cikamamdi. Fakat anlatamadigim seyler ile birlikte o insan her tartsmada bosanmaktan ve beni aileme göndermekten bahsediyorsa daha ne yapabilir ki insan. Ustelik gidecek yerimin olmadiini bildigi halde. Benim onunla bu yola cikmamin sebebi bana verdigi sözlerdi ve hicbirini tutmadi acikcasi . Ustelik dahası..

Ya gece gece durumunuza cok uzuldum acikcasi, ben de eski postlariniza bakinca sorun kayinvalide sanmistim :(

Cok dogru bir karar vermissiniz.

Ben oraya gidersem artık asla geri dönmeyeceğim insallah ki genel olarak da attigim adımlardan geri donen biri degilim ,bunun sebebi de iyice düşünüp kararlarini veren bi karaktere sahip olmam
Umarim oyle yaparsiniz. Yapan da var yapamayan da var,yapmamayi tercih eden de var cunku. 60 yasindaki teyzeler var o yasta sifirdan meslek sahibi olan. Ya da 20li yaslarda kocamdir dover de sever de deyip giden de cok,siginmadaki gorevlilere hakaret edip beni kocamdan ayirdiniz diyen deliler de var elbette. Her cesit insan goruyoruz. Herkese Allah layigini versin diyorum ben artik

Ben oraya adimimi attigim an , zaten yepyeni bi hayata baslama umudu ile atacagim o adimi. Cünkü bana baska care kalmadi. Bi gün buraya böyle bi konu açacağımı söyleseler asla inanmzdim, sacmalama derdim. Ama insanin gittigi her kapi yuzune kapaninca iyice düşünüp bi adim atmasi gerekiyormus
Canim benim cok cok uzuldum.Neler hatirlattin bana...Hic korkma kimsenin kapisina da gitme.Devlete sigin ve bol bol dua et,azimli,gozu pek ol.Inan hayat mucizelerle dolu oyle bir sey olur ki bos avuclarin ihtiyacin olanla dolar.Sen kendine ve Allah a guven arabesk takilma yeter ki.Sana sarilmak isterdim suan buna ihtiyacin var biliyorum.

Canim benim cok cok uzuldum.Neler hatirlattin bana...Hic korkma kimsenin kapisina da gitme.Devlete sigin ve bol bol dua et,azimli,gozu pek ol.Inan hayat mucizelerle dolu oyle bir sey olur ki bos avuclarin ihtiyacin olanla dolar.Sen kendine ve Allah a guven arabesk takilma yeter ki.Sana sarilmak isterdim suan buna ihtiyacin var biliyorum.
Bu dediklerinin bana ne kadar iyi geldigini anlatamam.. ve evet gercekten sizin gibi güzel yürekli insanlara sarilmaya ihtiyacim var♥️

Iyi geceler hanımlar, (öncelikle daha önce görenler icin, konuyu baska bi bölüme acip ve cvp alamadigim icin yeniden buraya actigimi belirteyim) bi sorum olacakti. Kadın sığınma evi gidebilecek uygun bi yeri olmayan madur kadinlarin yeri bilindigi gibi. Peki oraya gidildigi takdirde esinden bosanmak icin , ya sonra aile ısrar ederse dönsün diye ve kisi bunu istenmiyorsa gönderilme gibi bi durum olabilir mi. Yani merak ettigim su, oraya siginan bi kadın hicbisekilde ne olursa olsun madur edilmez isterse izi de kaybedilebilir mi? Yoksa aile veyahut este sartlar uygun görülürse geri gönderilebilir mi?
Yahu siz çocuk musunuz da eşiniz ısrar etti diye sizi eline verecekler? O sizin veliniz değil.

Allah yardimcin olsun canm insallah dogru kararlar atip mutlu olursn kac yasindasn bu arada

insallah her sey istedigin gibi olur
bize yaz meraklandirma
inaniyorumki cok cok iyi yerlere geleceksin.
daha yolun basindasin inandiktan sonra her seyi yapabilirsin

O ilk adım en zoru ama sonrası bir şekilde çorap söküğü gibi çözülüyor. İşte biraz cesaret lazım.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Gelişmelerden haberdar edin lütfen.
Su an icindr bulundugum duyguları o kadar güzel tarif etmissinizki. Bende buna inanmak istiyorum ve inaniyorumda devami zor yada kolay gelecek

Ben oraya adimimi attigim an , zaten yepyeni bi hayata baslama umudu ile atacagim o adimi. Cünkü bana baska care kalmadi. Bi gün buraya böyle bi konu açacağımı söyleseler asla inanmzdim, sacmalama derdim. Ama insanin gittigi her kapi yuzune kapaninca iyice düşünüp bi adim atmasi gerekiyormus
Allahım yardımcın olsun inşallah

Canımm, ne kadar küçüksün daha. Her şeyin başındasın. Kendine güven. Tertemiz bir hayat çizmek için önünde çook uzun bir yol var. Hayatını yeni baştan inşa edebilirsin.
Allah yardımcın olsun, çok mutlu ol inşallah.

Back
X