Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar kadın sığınma evine gitmek istiyorum 3,buçuk yaşında oğlum var orda anneye çalışma imkanı taniyorlarmi kreş desteği varmı kendime ve oğluma sıfırdan bir hayat kurmam lazım nolur yardım edin
T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Resmi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
www.aile.gov.tr
Bu konularda buradan bilgi almak yerine aktif şekilde bakanlığın web sitesine bakmanız ve bilgi hattını aramanız daha iyi olur. Hatta direkt gidip görüşmeyi de deneyebilirsiniz. Bu konularda gerçekten harekete geçecek insanlar buralara sormak yerine bakanlıktan bilgi almalı. Üşenmeyip iletişim bilgilerini ve kadın konukevlerine ilişkin tüm bilgilerin olduğu sayfayı bulup attım. Vakit ayırıp okursanız burada sorduğunuz birçok konuda güvenilir bilgi edinmiş olursunuz. Çok geçmiş olsun, umarım hayatınızı istediğiniz gibi kurabilirsiniz.