• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sığınma evine gitmek istiyorum

Arayip bayiltana kadar dovucem ne demek ya? Abiniz babaniz amcaniz yok mu cagirin evde onu beklesin asil bayilana kadar o dayak yesin.
Yok babam sorunlarimizi bikiyo ben bu evdeyken gelemez diyor nasıl bi babaysa bi annem var anne telefonda çirkef demiş kiziyo diye bende nasıl dersin diyince de iyice köpürdü

İnternetten kadın sığınma evlerinin telefonunu bulun, onlara durumu anlatıp öyle gidin. Maalesef karakola şikayetten sonra eşler iyice azıtıyor çünkü gereken önlem alınmıyor.

Canım en yakın karakola git. Şikayetçi olup olmamak senin elinde, karakol seni yerleştirecektir. İnternette numara falan olmaz gizliliği korumak için. Eşyalarını al ve terk et biran önce.

Cabuk evden cikin bir arkadasiniza,akrabaniza,komsunuza gidin yarin gunduz bakarsiniz ama hemen gidin evden guvenliginiz yok

Karakola gidin, eğer uzaksa ALO 183 ü arayın. Ben kke çalıştım, hemen yardımcı olacaklar size. Cevap yazmayışınız beni umutlandırdı, umarım sığınmışsınızdır, telefonu kapattırmışlardır..

Karakola gidemedim eve geldi babasini çagirdi konştuk telefonumu elimden aldi şimdi gizliden yaziyorum karakola gitsem ne olurki kaynim polis beni hemen bulurlar zaten hep kaynim ve eltim yüznden bu kadar sorunlar çiktişimdi o bir odada ben bir odadayim hiç birşey olmamis gibi konuşmaya çalisiyor ne yemek verdim ona nede konuştum babamda aramis sen seviyomusun diyor bunun sevgisi mi kalmış sanki

Beni eve mi hapsediceksin diyorum.bu terbiyesizce annem tartışmiş anneme edilmeyecek laflar etmiş bende bunu kuzenimden öğrendim bana kuzeninle görüşmiyceksin diyor telefonu alyo kendini ne Sanyo kadim siginma evlerinde sürekli kalinmiyoki bir çocukla ne yapicam çok çaresizimm

Karakola gidemedim eve geldi babasini çagirdi konştuk telefonumu elimden aldi şimdi gizliden yaziyorum karakola gitsem ne olurki kaynim polis beni hemen bulurlar zaten hep kaynim ve eltim yüznden bu kadar sorunlar çiktişimdi o bir odada ben bir odadayim hiç birşey olmamis gibi konuşmaya çalisiyor ne yemek verdim ona nede konuştum babamda aramis sen seviyomusun diyor bunun sevgisi mi kalmış sanki

Offf Allah kahretsin.

Siginma evi adres/telefon googleladiniz mi? Polise gitmeden direk gitme sansiniz var mi?

Beni eve mi hapsediceksin diyorum.bu terbiyesizce annem tartışmiş anneme edilmeyecek laflar etmiş bende bunu kuzenimden öğrendim bana kuzeninle görüşmiyceksin diyor telefonu alyo kendini ne Sanyo kadim siginma evlerinde sürekli kalinmiyoki bir çocukla ne yapicam çok çaresizimm

Ilk etapta kalirsiniz, biraz kafanizi toplarsiniz.

Sonra is bulmaniza yardimci olurlar, iyi kotu gecinirsiniz.

Cikip gitmeyi basarsaniz, gerisi bence kolay gelecek.

Back
X