• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sığınma evine gitmek istiyorum

Eğer durumun iyiyse sığınma evine gitmeni tavsiye etmem bi yakınım mecburen bi kaç gün kaldı onun anlatımına göre it kopuk dolu korkunç yerlermiş. Zaten kaynım polis diyorsun o hemen bulur seni. Ailenin yanına kaç bence :(

off çok üzüldüm okuyunca allah yar ve yardımcınız olsun dua edeceğim sizin için güçlü olmaya çalışın lütfen sakinleşin ve sağ salim kafayla kendiniz için en doğru çözümü yine siz bulun

Çok Yoruldum ya iyiyken iyi sinirliyken küfretmeler tehtitler ya düzelirsin ya biter seneler sığınicak bi yerim olsa zerre durmiycam ama nerde ne bi çevrem oldu ne de bi işim kiz çocuğu okumaz kocasi bakar al bakar asil kiz çocuğu okur be şu düştüyüm duruma bak bu ay daha 20 yaşıma giricem ya hayattan söğüdün nesef alamaz oldum ne neşem kaldı ne sevincim yapayalnizim bu kara talihimde kızimida sürüklüyorum arkamdan.......

Cok kotu durumunuz Allah uardimciniz olsun. Gizliden gizliden bi isler yapip para kazanmaya ve biriktirmaya calisabilir misiniz acaba? Biraz sabrederek ve cabalayarak uzun vadeli planlar yapsaniz sanki daha garanti olur. El isi yapip satsaniz, yemek ya da hamur isi yapsaniz falan. Kimseye duyurmadan halledebilir misiniz? Para biriktirince basinizin caresine bakabilrisiniz belki. Bu arada kadin dernekleriyle irtibat kurmaya calisin.
Bilemiyorum baska ne diyecegimi, cok zor bir durum. Siginma evleri gvenli mi degil mi hicbir fikrim yok.

Allah yardimcin olsun cnm dahada cok kucukmussun yaaa ama bunlar sinavim rabbim sabrini ve dayanma gucunu verde bol bol dua et ayrica hicmi ailenden biri yok cnm abla abi kardes hala dayi falan kuzende olur nebilim aklima kim geldiyse saydim iste senin adina kortumda rabbim o kuzucunun yuzune baksin insallah gecenin serri sabaha hayir olsun insallah esin dgismis olsun aminnnnn bebegine saril ve temiz bir sabaha uyan insallah

Cok kotu durumunuz Allah uardimciniz olsun. Gizliden gizliden bi isler yapip para kazanmaya ve biriktirmaya calisabilir misiniz acaba? Biraz sabrederek ve cabalayarak uzun vadeli planlar yapsaniz sanki daha garanti olur. El isi yapip satsaniz, yemek ya da hamur isi yapsaniz falan. Kimseye duyurmadan halledebilir misiniz? Para biriktirince basinizin caresine bakabilrisiniz belki. Bu arada kadin dernekleriyle irtibat kurmaya calisin.
Bilemiyorum baska ne diyecegimi, cok zor bir durum. Siginma evleri gvenli mi degil mi hicbir fikrim yok.
Evde çalişamiyorum ki her şeye kıstlama şimdi telefonu da gizliden aldım

Erkeklik sanıyorlar çaresiz kadınları dövmeyi En Büyük KK
Lütfen sizde kendinize gelin ve ezdirmeyin kendinizi
Karakola gidin şikayet edin ve terk edin o evi !

Back
X