• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sığınma evine gitmek istiyorum

Türkiye'nin kanayan yaralarından biridir şiddet. Yakından, yakınlarımdan şahit olmadım ama televizyondan ve internetten 3 5 saniyelik görüntüleri izlediğimde bile ürperiyorum. Eşine şiddet uygulayanı Allah affetmez umarım. Nolur direnmeyin bu duruma. Sizin bedeninize siz izin vermedikçe kimse dokunamaz. Hem yasalara hem de ahlaka aykırı.

HifaNursima Hanim, durumlar nedir iyi misiniz? Dunden beri birsey yazmamissiniz. Meraklandim!..
Yok bana hiç birşey yapmadı daha önce dövmüşlügude yok ama o.laf o kadar agir geldiği yüreğime çat kapi gelmeseydi gidiyordum da zaten geldi kavga ettik baya sonra ne ben onunla konuştum ne o gidemedim evi terkede medim param yok gidicek yerim yok cesaretim hiç yok.. Bugün çat pat konuşuyoruz. Kaç gndr ne yemek hazirladim ne ilgilendim baya burnunu sürttü ama o lafların telafisi yok

Yok bana hiç birşey yapmadı daha önce dövmüşlügude yok ama o.laf o kadar agir geldiği yüreğime çat kapi gelmeseydi gidiyordum da zaten geldi kavga ettik baya sonra ne ben onunla konuştum ne o gidemedim evi terkede medim param yok gidicek yerim yok cesaretim hiç yok.. Bugün çat pat konuşuyoruz. Kaç gndr ne yemek hazirladim ne ilgilendim baya burnunu sürttü ama o lafların telafisi yok
Nasilsiniz? Duzeldi mi durum biraz?

Back
X