Kadın sıgınma evlerini biraz arastırdım ama hic ic acıcı degil. Ablam var her zaman yanimda olur ama onu da bilmiyorum suan herseyi anlatsam zaten biraz birikimm var 1 senede kalsam ona hic yuk olmamm maddi konuda enistem iyidir ama hamile halimle kabul edermi bilmiyorum zamannda o bile cok dedi sana koca olmaz diye kal burda ise basla istedğin kadar kal diyordu acaba onlar bana yardm edermi
Siz bebeği istiyorsunuz ama acaba o böyle bir hayata gelmek istiyor mu? Bence yüzeysel düşünmeyin. Bunun lohusa depresyonu var, uykusuzluğu var, bakıcı kreş derdi var, kime emanet etsem güvende olur derdi var. Varda var. Yalnız başınıza ve destekçi bir aile olmadan çok zor.Aslında bu kovma isi 1 aydr var dogru soyluyorsun bebek icin katlanırım saniyo kendisi de biliyo hamile olmasam bi saniye bile dusunmicm.
Beni tek dusunduren hamile olmam ne kadar hata yaptığımın ben de farkindaym ama geri dönüşüm yok . Bebegi de aldıramam onu cok istiyorum tek derdim bu karaktersiz adamdan kurtulmak .
Anladım canım bazı özel hastaneler yapiyo diye duymuştum hakkında hayırlısı olsun zaten istemiyo arkadaşKurtaj icin kocasının imzasi gerek. Imzayi da atmaz o.
Bebegimi kesinlikle aldiramam
E ne yapcan çek o zaman. Zaten cekeceksinAyrilmamak icin mi. Ailemin yanimda durcagini bilsem ve hamileliğimi de sorunsuz onların yaninda geçirebileceğimi bilsem bi saniye bile dusunmicem. Bana bu halimde el kaldrmasindan sonra onu resmen düşmanım gibi goruyorum. Icimde ona karşı en ufak iyi bi his yok
Gideceksin polise uzaklaştırma alacaksın bu kadar basitIstiyerek kalmadım ki ilk sene cok istiyordum olmuyordu senelerdir de olmuyordu olmaz diye düşünüyordum zaten bi anda hamile kaldıgımı ogrendim bebeğimi kesinlikle aldırmak istemiyorum. Ona ben yeterim ama bu adamdan nasil kurtulcam bilmiyorum
Onunla uqrasamam bu hallimle abim gelcek bakalm zaten o kendisi birakmaz burda giderim onda kalirrm en azndan doğurana kadar sonra basimin caresine bakarm artk onun gibi degilim ki çocukluğumdan beri çalışıyorum. Calismadgm zamanlarda ailemle kalirken bile onlara yuk oluyorum saniyordum küçücük cocukken simdi kadn parasi yemeye utanmayan asalak biriyle evliyim keske hamile kalmadan bu karari verebilseydm. Hamile halimle elini kaldırmasi aklımı tamamen basima getirdi. Bundan kesinlikle adam olmayacağını anladm gorsen oyle bi dillli var ki bazen hakli oldugumu bildigim halde ya acaba ben mi yanlışım diye düşünmeye başlıyorum aptal gibi hep inandm yazklar olsn bana.Öncelikle burda seni yargılayan yorumları boş ver. Savcılığa şikayette bulun, dilekçende her şeyi belirt. Uzaklaştırma kararın çıkar. Polisler her gün uğrayıp seni denetler imza alırlar. Uzaklaşma cezası varken seni rahatsız etmeye devam ederse direk hapse girer. Polisle güvenliğin sağlanmasına rağmen ailene veya kocana güvenmiyorsan sığınma evine gir çocuğun doğana kadar düzenini kurarsın ki zaten kendi ayaklarının üstünde duran biriymişsin.
Boldladığım kısımdaki duygudan çıkın lütfen, yakışacak kardeş olamamak da nedir? Sevmediğiniz bir adamla evlenerek hata yapmışsınız ama sanırım çok gençsiniz, genç birinin böyle bir hataya düşmesi ailesine abisine layık olmadığı anlamına gelmez, ailenizle ergenlik döneminde bazı sorunlar yaşadınız sanırım, o yüzden de evliliği kurtuluş olarak gördünüz ama istemiyorsanız bu evliliği ölene kadar sürdürmek zorunda değilsiniz, abinize yakışmadığınızı düşünerek kendinizi bu evlilikle cezalandırmayın, Allah tamına erdirsin siz de anne olacaksınız, kızınız veya oğlunuz büyüdüğünde anlayacaksınız ki evlat candır, onlar ne yaparsa yapsın aile hep onlar iyi olsun diye çabalar, sizin tırnağınıza zarar gelse ailenizin canı yanar.Cok sagoln hepiniz evet en mantıklısı zaten aileydi ne kadar kotude olsalar bu adamdan bin kat iyidiler abime imesaj attım uzun anlattm sonunda ya bana sahip cıkın ya da ben polisi arıyıp sahipsz gibi kadın sığınmaya gitcem bu halimle yazdm. Telfon açtı sacmalama geliyorum dedi gelcek bakalm n e olcak insallah bi guzel döver bu karaktersizi.
Abimm her zaman yanimdaydi zaten ama ben ona yaakiscak bi kardeş olamadm hc
Çok sevindim abiniz destek ne güzel bırakmayın abinizin eliniCok sagoln hepiniz evet en mantıklısı zaten aileydi ne kadar kotude olsalar bu adamdan bin kat iyidiler abime imesaj attım uzun anlattm sonunda ya bana sahip cıkın ya da ben polisi arıyıp sahipsz gibi kadın sığınmaya gitcem bu halimle yazdm. Telfon açtı sacmalama geliyorum dedi gelcek bakalm n e olcak insallah bi guzel döver bu karaktersizi.
Abimm her zaman yanimdaydi zaten ama ben ona yaakiscak bi kardeş olamadm hc
Ben karınca görsem zarar vermemek için üzerine titriyorum burda ne kadar kolay atan kalbi sonlandırmak için öneriler veriliyor cidden hayretle okuyorum. 5 haftalık bir ceninin kalp atışları dinlenebiliyor. Yasa tüm gebelik boyunca bebeğin yaşamı sonlandırılabir derse onu da mı önereceksiniz?
Tamam aldırmayacaksınız.Bebegimi kesinlikle aldiramam
Evet çok dogru soyluyorsun zaten kesinlikle onunla bi dakka bile gecirmeye niyetim yok abimle konustugumu bilmiyo yapamam sandı yaptm giderim de umruumda bile değil göstercm ona bana bu halimle el kaldrmanın ne demek oldugunu !Boldladığım kısımdaki duygudan çıkın lütfen, yakışacak kardeş olamamak da nedir? Sevmediğiniz bir adamla evlenerek hata yapmışsınız ama sanırım çok gençsiniz, genç birinin böyle bir hataya düşmesi ailesine abisine layık olmadığı anlamına gelmez, ailenizle ergenlik döneminde bazı sorunlar yaşadınız sanırım, o yüzden de evliliği kurtuluş olarak gördünüz ama istemiyorsanız bu evliliği ölene kadar sürdürmek zorunda değilsiniz, abinize yakışmadığınızı düşünerek kendinizi bu evlilikle cezalandırmayın, Allah tamına erdirsin siz de anne olacaksınız, kızınız veya oğlunuz büyüdüğünde anlayacaksınız ki evlat candır, onlar ne yaparsa yapsın aile hep onlar iyi olsun diye çabalar, sizin tırnağınıza zarar gelse ailenizin canı yanar.
Çalışan eli ekmek tutan gencecik kadınsınız, ayrılmak istiyorsanız ayrılın, bebeğiniz doğup da ele avuca gelince yine çalışır hem kendinize hem bebeğinize yetersiniz, lütfen çalışarak dimdik ayakta durmayı başaran bir kadın olarak şu ruh halinden de kurtulup kendinize gelin.
Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun inşaallahEvet çok dogru soyluyorsun zaten kesinlikle onunla bi dakka bile gecirmeye niyetim yok abimle konustugumu bilmiyo yapamam sandı yaptm giderim de umruumda bile değil göstercm ona bana bu halimle el kaldrmanın ne demek oldugunu !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?