Aslında bu kovma isi 1 aydr var dogru soyluyorsun bebek icin katlanırım saniyo kendisi de biliyo hamile olmasam bi saniye bile dusunmicm.
Beni tek dusunduren hamile olmam ne kadar hata yaptığımın ben de farkindaym ama geri dönüşüm yok . Bebegi de aldıramam onu cok istiyorum tek derdim bu karaktersiz adamdan kurtulmak .
Ayrilsa napicak velayet kavgasi edeceklee. ailesi kabul etmeyecek. Babasi iki kere el kaldırmış daha yeni. Nolucak yani.Bende doguluyum vuruş bitsin ailemin yanına dönüp geri gelmicem senin hayatın yenilir yutulur değil oh adama bak ne ala memleket ne yapcan canım keşke hamile olmasaydın gitsen yapabilcenmi sığınma evinde ben gittim çok kalabalık sikiliyo insan hapishane gibi ha Allahim devletimizden razı olsun yanlış anlaşılmasın ama bir evde yaşamak zor dicem belki kizcan ne yapcan o adamdan çocuğu düşük riskin var üzülme herşeyin hayırlısı bence hemen ayril
Bebegimi kesinlikle aldiramamCocuk sperm bankasindan gelseydi, evet yeterdin tek basina. Ancak cogugun babasi var. Küfür dayak, hepsini yapan bir babasi. Mutsuzda bir annesi var. Madem isin var, 1 yildir kirayi ödüyordün, niye halen bu adam ile beraber kaldin? Bosansaydin?
O bebegin basinida yaktiniz ya, hep aile problemler ile geçim sorunlari ile bir hayat. Niye? Cunkü anne baba korunma yollurindan bir haber, umursamiyorlar bile. 8 haftalik hamilesin, halen zamanin var, acil kürtaj isteyebilirsin. Hem kendini, hem o embryonin hayatini kurtarmis olursun.
Ben olsam aldirirdim o adam adam olamamiski baba olsun tabi kendi secimiAyrilsa napicak velayet kavgasi edeceklee. ailesi kabul etmeyecek. Babasi iki kere el kaldırmış daha yeni. Nolucak yani.
Ailen ne yaptı da sen sevmediğin birine kaçtın ne bilim ne kadar kötü olursa olsun sevmediğin birine kaçacak kadar düşüncesiz hareket etmiş olmamalıydın bence hadi sevsen anlarım da sevmediğin birine neden?Sinirimden öldürcem kendimi nerdeyse üstelik 2 aylık hamileyim. 5 sene once ailemin yüzünden kaçarak hic sevmedigim biriyle evlendim zamanla alıstm yalan değil ama artık ona katlanamıyorum hayatimda bu kadar karaktersiz bi insan tanımadım. 3 sene once bi sure ayri kaldık evi herseyi biraktim gittm ablamdaydm her hafta sonu izmirden ankaraya gelip dünyann yeminini yalanini soyluyordu ablama okadar inanmamız gerektigii soylememe ragmen dene dedi sanırım beni istemiyordu buna alındm tekrar barstm eve döner donmez yine eski harekrtlerine dewam etti ustelik bu sefer kufur dayk hersey var ! Ailemle bu sure için de barıstm simdi bi abim var canımı veririm onun icn katlanmaya çalışıyorum simdi ona 1 bucuk senedr ben çalışıyorum o yatip geziyo corona yuzunden 2 3 aydr bostaym biraz birikimim vardı kafasina gore alıp harciyo cıldırcam aileme surekli yalan soyluyorun iyiyiz iyiyz diye calisiyo bana bakiyo diyorum onlara bile bu durumu anlatamıyorum suan kac gundur birbirmizi yiyoruz beni evden kovup duruyo evi de ben tuttm kirasini ben ödüyorum utanmadan o beni kovuyogit bu hamile halinle ananin evine diyo biz doguluyuz bizimkilere biraz ters ve ben kacarak evlendm babam hala küs benimle bu halimle bile 2 defa elini kaldrdı ilk gebeligm ustelik düsük riskim var zor zamanlarımı ailemde gecircekmism ve sonunda cocugu dogurup ona vercekmisim karaktersizlige bakarmısınız !
Lütfen bi akıl verinn ne yapcam tekrar ev tuttup bi sure gecincek param var ama buna ne o nede ailem izin verir hamile olmasam alırdim başımı giderdm bebegimi dusunmek zorundayım bi kadn sıgınma evine mi gitsem bi sure acaba oralarda nasıl bilmiyorum ki ne olur saglklı bise düşünemiyorum bi akıl verin
Kurtaj icin kocasının imzasi gerek. Imzayi da atmaz o.Ben olsam aldirirdim o adam adam olamamiski baba olsun tabi kendi secimi
Cahilikte vardi ailemin hatasida daha 20 yasindaydm kaçarak onlara bisey yapcağımi saniyordum asil kendi hayatimi bitirmism haberim yokmus ozamanlar.Ailen ne yaptı da sen sevmediğin birine kaçtın ne bilim ne kadar kötü olursa olsun sevmediğin birine kaçacak kadar düşüncesiz hareket etmiş olmamalıydın bence hadi sevsen anlarım da sevmediğin birine neden?
Bence bunun yaşla alakası yok yani bilmiyorum canım sen kaçarak kimseye zarar veremezsin insanlar iki gün öfke duyar yada üzülür sonra olan sana olur işte yaşıyorsun zaten keşke sevdigin olsaydı kaçtığın hiç aklına gelmedimi be gülüm ben sevmediğim adamla ne yaparım diye ailemde mutsuzdun bari sevdigin olsa onunla mutlu olurdun sen denize düşüp yılana sarılmışsın canım Allah yardımcın olsun ne diyim ama boyun egme kimseye kaçmış da olsan ne olursa olsun ezdirme kendini insan isterse her şekilde ayakta kalır 3 kuruş olsun kazanacagın bir işte olursun yavan ekmek yesen de mutlu olursun ama işte bebek var inşallah Bi çözümün olurCahilikte vardi ailemin hatasida daha 20 yasindaydm kaçarak onlara bisey yapcağımi saniyordum asil kendi hayatimi bitirmism haberim yokmus ozamanlar.
Ayrilmamak icin mi. Ailemin yanimda durcagini bilsem ve hamileliğimi de sorunsuz onların yaninda geçirebileceğimi bilsem bi saniye bile dusunmicem. Bana bu halimde el kaldrmasindan sonra onu resmen düşmanım gibi goruyorum. Icimde ona karşı en ufak iyi bi his yokBiz ne diyebiliriz sana ayrıl desek bin tane bahane sıralamışsın ayrılmamak icin e çek madem
Kesinlikle. Hislerime tercüman oldunuz.Allah yardımcınız olsun zor bir durum.
Benim şahsi fikrim kendi başıma gelmiş gibi düşündüğüm zaman , ne kadar anne olmak istesem de o genleri taşıyan bir adamdan çocuk isteyebilir miydin hic sanmiyorum .Çocuğunuz olsa dahi ayrilsaniz bile omur boyu çocuğunuz için görüşmek durumunda kalacaksınız maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?