benim dolabımda vazgeçemediğim en önemli parça beyaz tişört. yazın haftanın 3 günü giyiyorum resmen. desenli tişört kullanmam. tek renk alırım.
siyah skinny pantolon ve mavi kot skinny pantolon kesinlikle olmalı. ben açık renk kot ya da renkli pantolon sevmiyorum. çok ciddiyetsiz geliyor.
gömlek tabi ki. ama dar kesim değil bol kesim. aşırı desenli, çiçek desenli vs gömlekler sevmiyorum. düz renk, çizgili, puantiyeli ya da çok küçük desenli parçalar seviyorum. ekose mühendis gömleklerinden de kesinlikle uzak duruyorum.
trençkot. sonbahar vazgeçilmezim. siyah, lacivert, bej ya da taba olmalı.
ceket. 2. el satan bir mağazada eski tip 40 beden bir ceket buldum. çok da kalındı. 36 beden olmama rağmen aldım, kışın mont niyetine giyiyorum. onun dışında da ceketlerim var. çok severim.
sigaret pantolonlar ve mom jeanlar hoşuma gidiyor. ama benim bacak tipime uymadığı için ikisini de giyemiyorum maalesef.
onun dışında en büyük tavsiyem ucuz almanız. yani ucuz mal alacak kadar zengin değilim derler ama ben kıyafet konusunda bu söze katılmıyorum. belki bana göre ekstra lüks olan zaradan pantolon alınca farkediyodur ama onun dışında koton ya da bershkadan alınan pantolon arasında bi fark yok bence. bildiğim markalardan ucuza giyinmeye çalışıyorum. özellikle kotonun kendi sitesindeki ve trendyoldaki indirimleri çok iyi oluyor.
Koton Cep Detayli Ceket yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
mesela şunu 90 liraya aldım geçenlerde.