• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın susmalı mi?

Kavga etme nedenleriniz nedir? ve işin sonu hakarete varıyor mu?

Kavga etme nedenleriniz nedir? ve işin sonu hakarete varıyor mu?
Kavga etme sebebimiz biraz bnm sakarliklarim ve unutkanlığım ama sakar Bi insanim napayim yanı Bi de kolum biraz rahatsız o yüzden birşey taşırken falan daha kolay düşürebiliyorum ya da cok unutkanim örneğin anahtarı nereye koyduğumu unuturum disari çıkarken cocugun suluğunu unuturum Işık'ları acık unuturum ama bunun icin bende kızıyorum kendime üzülüyorum ama yine unutuyorum eşimde diyor kı senin yaptığın herşeyin yüzde 90 i hatalı Bi de evde hergun is yaparim işten gelirim yemek pişiririm çamaşır varsa yıkar aşarım katlarım tuvalet banyo temizlerim ortalığı düzenlerim ama çocuk on dk içinde tekrar bozuyor her yeri eşim de biraz titiz ona kızıyor sadece ev süpürmüyorum onu eşim yapar cunku kolum rahatsız olduğu icin gücûm yetmiyor ondan sonrada her isi ben yaptım der kavga sebepleri hep bunlar hakaret dersen hic olmadı şimdiye kadar en fazla sus artık diye bağırıp diğer odaya gider yada git şurdan kavga edeceğiz bak der oyle yani

Adam yine git diyormuş sende çıkıver odadan o kavgalar olmaz zorla ölüyle oynamanın ne anlamı var

Anan da babana susuyor mu diye sorsaydin keske ? Ya da kardesin enistene ? Bu erkek tipi bir zmandan sonra insanin omrunu yiyor bir tane de benim basimda var susacaksin diyen susuyor muyum hayir susmayi denedim mi evet yani demem o ki sussan da biseyler degismiyor ütopyada yasiyor bu adamlar nerden duyup ogrendilerse kadin susar diye tutturmus gidiyorlar

Kavga etme sebebimiz biraz bnm sakarliklarim ve unutkanlığım ama sakar Bi insanim napayim yanı Bi de kolum biraz rahatsız o yüzden birşey taşırken falan daha kolay düşürebiliyorum ya da cok unutkanim örneğin anahtarı nereye koyduğumu unuturum disari çıkarken cocugun suluğunu unuturum Işık'ları acık unuturum ama bunun icin bende kızıyorum kendime üzülüyorum ama yine unutuyorum eşimde diyor kı senin yaptığın herşeyin yüzde 90 i hatalı Bi de evde hergun is yaparim işten gelirim yemek pişiririm çamaşır varsa yıkar aşarım katlarım tuvalet banyo temizlerim ortalığı düzenlerim ama çocuk on dk içinde tekrar bozuyor her yeri eşim de biraz titiz ona kızıyor sadece ev süpürmüyorum onu eşim yapar cunku kolum rahatsız olduğu icin gücûm yetmiyor ondan sonrada her isi ben yaptım der kavga sebepleri hep bunlar hakaret dersen hic olmadı şimdiye kadar en fazla sus artık diye bağırıp diğer odaya gider yada git şurdan kavga edeceğiz bak der oyle yani

Hakaret olmaması iyi ama bu davranışlarına kırıldığınızı sakince açıklamalısınız. Nereye kadar sürer böyle...

Mrb biz 3 senelik evliyiz eskiden kavga edince ben sinirden ağlardım eşim de dayanamayıp gelir özür falan dilerdi tabi arada haksız olduğumu düşündüğüm zaman ben de özür dilerdim ama gun geçtikçe kavgalardan sonra ben ağlasam da bağırsam da çağırsam da umursamıyor galiba ben de oyle cunku kavga etmekten bunaldim kafaya az takıyorum o yokmuş gibi davranıyorum falan onun yanıma gelmeme sebebi ise ben cok konuşuyormuşum o erkekmiş gururu varmis bnm biraz susmam gerekiyormuş zaten cevap vermesem o yanıma gelirmiş yanı sen gariban ol diyo resmen ama ben haklı olduğumu düşündüğüm icin yapamıyorum yapamam susamam sanki benim gururum yok ben kendimi ezdirmem kendimi ondan asagi görmüyorum benim tartıştığımızda nasıl davranmam gerekir hem kendimi ezdirmeyeyim hem de kavga alevlenmisin cunku kavga ettikçe soğuyoruz birbirimizden hakkaten yıpratıyor bizi bu durum
bağırıp çağırmadan söyleyeceğinizi söyleyin, ve kenara çekilin, tepkisiz kalın yani bir süre, sonra o size sizin istediğiniz şekilde gelecektir.

Hakaret olmaması iyi ama bu davranışlarına kırıldığınızı sakince açıklamalısınız. Nereye kadar sürer böyle...
sakince konuşmaya çalışıyorum ama yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyor kı Bi de daha fazla kavga etmeyelim diye şaka yapıyormuş konuşurken yanı o oyle diyor hic ciddi ciddi problemlerimizi konuşamıyoruz
Sa

Niye kadın susucak ..sus kız otur kır dizini diye diye yıllardır üzdüler bizi .susmam haklıysam uğrasamam hayata bir kere geldim ben .hak verilmez alınır bu kadar ..kimse erkek diye bizden üstün değil ..

He susalim sonra tepemize ciksinlar.. iki taraf icinde gecerli, biri ofkeliyken digeri susucak .. neden hep kadinlar susmali onuda anlamis degilim..

kadın şu bu erkek susacak diye bir kural yok. ilişkilerde her zaman bir taraf susmalı ama bu hep aynı kişi olmamalı. eşiniz bencillik yapıyor ama sizde yangına körükle gider gibi hiddetlenmeyin lütfen.

eşiniz bu şekilde baskı yapmaya devam ederse evliliğinizin süresi sizin sabrınızın süresi ile doğru orantılı olacaktır.

Back
X