Kadın tartışma sırasında kocasına karsılık verrse Dayak yemesı normalmişşşş!!!!

dizzy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
27
1
1
İstanbul
Bnları duyunca şokk oldum kayınvalidecımmmm ve kayınpederim söyledi .Bundan yuz bulan eşimde her fırsatta sözlü ve fiziksel şiddete maruz kladım bunları yasıyacagım aklıma gelmezdı ama oldu.Sözde ikimizde eğitimli insnalarız ama evlilik işini beceremiyoruz.eşimde ailesinden yuz buldukça tepeme çıkıyor.saygımda bı kusurum bışı olmasada her işlerini yapsamda güleryuzumu eksık etmesmde eşmin ailesine kötü gelın oldum.Okada sinsilerki oğuklları çok güzel işliyorlar.Bu evliik nasıl toplanır toplamalıymım onu bıle bılmıyorum.Eşim ailesine aşırı düşkün benım ne dediğime inanır ne benı destekler .( 3 yıldır böyle gidiyor evliliğimiz hiç ilerleme kaydedemdık gıttıkce kötuleşiyor

Cahillere bak. Bazen ilkellik isanın ruhundadır eğitimli olması birşey değiştirmiyor. Peki eğitimli biri olarak siz bu konuda ne yapmayı düşüüyorsunuz?

tabii kadın aynı zamanda insan değil çünkü kavga esnasında sinirlenemez ve fikirleri olamaz...
arkadaşım sen bu adamın ve ailesinin bu düşünce yapısında olduğunu önceden anlayamadın mı? bi de eğitimli demişsin, kusura bakma ama eşin eğitim-öğretimin sadece öğretim kısmını anlayabilmiş, evliliğinizin yoluna girmesi için daha bayaa bi eğitime ihtiyacı var..

Siz de o sabır eşinizde de kapasite varsa bu zihniyetini değiştirmeye çalışın..Allah yardımcınız olsun..

3 yıldır cekiyosunuz... ne yapmak istediginize dair hiçmi bişey düşünmediniz?

Öyle birşey yok nedir bu erkeklerin kendilerini birşey sanmaları yaa.
Karşılık verilse de bunun çözümü dayak demek değildir.
Konu ne olursa olsun isterse kadın aldatsın vurma hakkı yok ayrılır boşanır olur biter.
Hiçbirşey şiddete neden olamaz!!

Son düzenleme:
konu benım aileme kadar tasındı boşanacaktık neredeyse son bı şans istedı eşim nasıl bu ızlenıme kapıldıysa aılemın arkamda olmayacağını duşundu sanırım aılemde duyunca tabıkı tepkı gösterip arkadam surdular eşim şimdi gerıadım attı ve son bı sans ıstedı tabı bu arada esımın aılenn gozude ben hala kotuyum neden aıleme duyurmuşum konuyu. son bı şansı hak etmese de aılem konuyu ywnı duyduğu için şans verdım ama eşimin ailesınn gözüm goresı yok iğreniyorum .bilmiyorum yaza kadar nolcak bı bakmak ıstedım turkıyede boşanmış kadın olmak zor.maaşım var muhtaç değilim ama sanırım şuan boşanmaya cesaretım yok.
sizce eşimi ailesinden etkılenmemsını saglayabılırmıyım

Dayak yemek daha mı az korkunç?

Size dayak atan biriyle koca diye nasıl devam edebileceksiniz? İnsan böyle biriyle aynı çatı altında bile nasıl durur bilmem.

Son cümlenize cevaben: Hayır bu kafada birinin ailesinden etkilenmemesini sağlayamazsınız.

çok zor bi süreçten geçiyorum allah kimseyi yuvasıyla sınamasın.
benım yuvamı böyle yapan sınsılerınde yuzu hiç gülmesin.
evlenmeden önce neşeli cıvıl cıvıldım.şimdi kahkaha atmak büyük bi lüks benım içn

önceden hiç fark etmedim çok modern görüşleri ve davranışlarıvardı.dışarıdan sorunsuz süper bi aile gibilerdi.tabı işin içine girince fark ettim.Ben herkesı kendım gibi zannettıgım için.Kayınvalidemin sinsi olduğunu anlamam 1.5 yıl surdu acayıp profesyonel hiç böylesini görmemiştim.kayınpederim olan adamda aynışmış onuda gecen yaz anladım.ama gel gör ki ne yaranabıldım ne başka bişi kötü gelin oldum.oğlunu kaybedeceğim diye kar ıçıldırdı kı neredeyse hergun onlardayız gitmessek eşim huysuzluk yapıyo.
şu gelınlerın aslında kötü olmadığını görseler oğullarını kaybetme dıye bırşeyolmadıgını anlasalar oğullarını bu haddeye getırmezlerdı.bu kadar yuz vermezlerdı.sen ne yapyosun olurmu böyle derlerdı.cahillik diz boyu okumak ve para ınsanları ınsan yapmadığını kötü bi tecrübe ile bir kez daha öğrenmiş oldum.

Ama siz de eğitimlisiniz, böyle bir şeye nasıl izin verebiliyorsunuz?

Eşin senin tarafında olmadıgı muddetce işin çok zor cocuğun varmı bilmiyorum ama yoksa iyice dusun derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamilelikten korun korun korun, korunmayı eşine bırakma ve çok ciddi biçimde korun. Yani eşinin aşkından ölsen neyse dicem, eşim bunlar dışında beni mutlu ediyor desen neyse dicem ama hem mutlu değilsin, yüzün gülmüyor, hem de aşkından ölüyor da görünmüyorsun. Nedir evliliği devam ettirmene sebep?

çocuk olayına gırmedık zaten bu konulardan dolayı.acaba duzelırmı acaba değişirmi diye bekliyorum nenden bekledıgımı bende bılmıyorum.

sizler böyle durumda olsanız napardınız??

çocuk olayına gırmedık zaten bu konulardan dolayı.acaba duzelırmı acaba değişirmi diye bekliyorum nenden bekledıgımı bende bılmıyorum.

Bence hayatını değiştirecek cesaretin yok ve kendine zerre kadar değer vermiyorsun. Sen kendine değer vermediğin halde karşındakinden sana değer vermesini bekliyosun. Ailece seni eziyolar ve sen buna müsaade ediyosun . Çocuk yoksa ve de çalışıyosan neden boşanmıyosun ki ? Burda nasıl bir çözüm arıyorsun ,çözüm belli. Kocan ve ailesi tarafından şiddete uğruyorsun ve burda çözüm bekliyorsun. Duymak istediğin ne ? Aman sabret düzelir - mi? Onu asla duymayacaksın ,çünkü düzelen tek bir kişi bile yok.
Biraz ağır oldu belki ama üzgünüm durum bu

Boşanırdım, hem de ilk dayakta. Sonuçta bir insanım, beni kim, ne hakla dövebilir ve ben buna izin verebilirim? Dövülmek kadar aşağılayıcı bir şey bilmiyorum.

Uzadıkça daha da yara alacağınızı düşünüyorum. Kendinizden daha önemli ne olabilir ki bu hayatta, mutsuz uyanmanızdan daha kötü ne olabilir ?? Konuşun diyeceğim ama bunun için geç kalınmış sanıyorum,dul olmak zor diyorsunuz anne ve babası ayrı biri olarak diyorum ki eğer size destek bir aileniz varsa hiç düşünmeyin bu zorlukları.İşinizde varmış kimseye muhtaç olmazsınız.

Burda bence geçmiş kafayla yaşayan kaynananın ne dediği değil,eşinin sana vurması problem.Oğullarının onları nasıl ilediği değil,kocanın ana baba lafıyla ilenmiş olması problem.Sen eşinin ailesinin her dediğin her işlerini yapmak zorunda,eşinin şiddetini kabullenip otrurmak zorunda değilsin.Böyle olduğu sürece de her işlerini yaptırır her hakareti de etme hakkını onlara vermeye devam etmiş olursun.

Canim cok uzuldum
Kac yillik evlisin esin neden hic arka cikmiyo sana
Çocuğun filan varmi

bosanma konusuna kesın karar veremıorsanız bence asla ama asla cocuk yapmayın bole bır evlılıge

Nerden buluyorlar bu saçma sapan düşünceleri, inanışları?
Nedir bu erkek baskısı?
Erkekler öyle bir gösteriliyor ki, ne yapsa yeridir. Kadın?
Kadın itaat etmek zorunda olan bir köle, kalk dersen kalkacak, yat dersen yatacak. Koşulsuz hizmet edecek.
Nefret ediyorum bu erkek egemen toplumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…