konu benım aileme kadar tasındı boşanacaktık neredeyse son bı şans istedı eşim nasıl bu ızlenıme kapıldıysa aılemın arkamda olmayacağını duşundu sanırım aılemde duyunca tabıkı tepkı gösterip arkadam surdular eşim şimdi gerıadım attı ve son bı sans ıstedı tabı bu arada esımın aılenn gozude ben hala kotuyum neden aıleme duyurmuşum konuyu. son bı şansı hak etmese de aılem konuyu ywnı duyduğu için şans verdım ama eşimin ailesınn gözüm goresı yok iğreniyorum .bilmiyorum yaza kadar nolcak bı bakmak ıstedım turkıyede boşanmış kadın olmak zor.maaşım var muhtaç değilim ama sanırım şuan boşanmaya cesaretım yok.
sizce eşimi ailesinden etkılenmemsını saglayabılırmıyım
önceden hiç fark etmedim çok modern görüşleri ve davranışlarıvardı.dışarıdan sorunsuz süper bi aile gibilerdi.tabı işin içine girince fark ettim.Ben herkesı kendım gibi zannettıgım için.Kayınvalidemin sinsi olduğunu anlamam 1.5 yıl surdu acayıp profesyonel hiç böylesini görmemiştim.kayınpederim olan adamda aynışmış onuda gecen yaz anladım.ama gel gör ki ne yaranabıldım ne başka bişi kötü gelin oldum.oğlunu kaybedeceğim diye kar ıçıldırdı kı neredeyse hergun onlardayız gitmessek eşim huysuzluk yapıyo.
şu gelınlerın aslında kötü olmadığını görseler oğullarını kaybetme dıye bırşeyolmadıgını anlasalar oğullarını bu haddeye getırmezlerdı.bu kadar yuz vermezlerdı.sen ne yapyosun olurmu böyle derlerdı.cahillik diz boyu okumak ve para ınsanları ınsan yapmadığını kötü bi tecrübe ile bir kez daha öğrenmiş oldum.
Bnları duyunca şokk oldum kayınvalidecımmmm ve kayınpederim söyledi .Bundan yuz bulan eşimde her fırsatta sözlü ve fiziksel şiddete maruz kladım bunları yasıyacagım aklıma gelmezdı ama oldu.Sözde ikimizde eğitimli insnalarız ama evlilik işini beceremiyoruz.eşimde ailesinden yuz buldukça tepeme çıkıyor.saygımda bı kusurum bışı olmasada her işlerini yapsamda güleryuzumu eksık etmesmde eşmin ailesine kötü gelın oldum.Okada sinsilerki oğuklları çok güzel işliyorlar.Bu evliik nasıl toplanır toplamalıymım onu bıle bılmıyorum.Eşim ailesine aşırı düşkün benım ne dediğime inanır ne benı destekler .( 3 yıldır böyle gidiyor evliliğimiz hiç ilerleme kaydedemdık gıttıkce kötuleşiyor
çocuk olayına gırmedık zaten bu konulardan dolayı.acaba duzelırmı acaba değişirmi diye bekliyorum nenden bekledıgımı bende bılmıyorum.
sizler böyle durumda olsanız napardınız??
çocuk olayına gırmedık zaten bu konulardan dolayı.acaba duzelırmı acaba değişirmi diye bekliyorum nenden bekledıgımı bende bılmıyorum.
Bnları duyunca şokk oldum kayınvalidecımmmm ve kayınpederim söyledi .Bundan yuz bulan eşimde her fırsatta sözlü ve fiziksel şiddete maruz kladım bunları yasıyacagım aklıma gelmezdı ama oldu.Sözde ikimizde eğitimli insnalarız ama evlilik işini beceremiyoruz.eşimde ailesinden yuz buldukça tepeme çıkıyor.saygımda bı kusurum bışı olmasada her işlerini yapsamda güleryuzumu eksık etmesmde eşmin ailesine kötü gelın oldum.Okada sinsilerki oğuklları çok güzel işliyorlar.Bu evliik nasıl toplanır toplamalıymım onu bıle bılmıyorum.Eşim ailesine aşırı düşkün benım ne dediğime inanır ne benı destekler .( 3 yıldır böyle gidiyor evliliğimiz hiç ilerleme kaydedemdık gıttıkce kötuleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?