Kadın tartışma sırasında kocasına karsılık verrse Dayak yemesı normalmişşşş!!!!

Bunu eğitimle değil, ADAM OLMAKLA ilgisi var.Benim eşim lise mezunu ama bırak bana el kaldırmayı,ben bağırıyorsam o susar.sakinleşirim öyle devam eder konuşmaya.seninkinin ailesi zaten normal değilmiş oğullarını tepelerine çıkarmışlar.aman çocuğun var mı bilmiyorum da yoksa yapma Allah kolaylık versin çok zor :26:

Son düzenleme:
kusura bakma ama demeden edemicem canım: senin sabrından iyi niyetinden, onu her haliyle kabul etmenden yüz bulmuş öküz...

Bu cahillere siddet cok normal geliyo lafa bak ya ne demek karsilik verse dayak yer bunlarin toptan tedavi olmasi lagzim !!! acayip sinir oldum ayrica esin ailesine duskun gercekten bu cok zor bir durum bunu ancak yasayan bilir vallahi iyi sabrediyorsun ben olsam 3 yil dayanamazdim surekli beni ezdiren surekli ailesinin lafina gidip tepeme cikan bir adamla omur geciremezdim bunlari bizzatta yasadigim icin soyluyorum en sonunda esimi biraktim cok bikmistim cunku ailesinin insan olmayisindan fitneliginden fesatligindan cahilliginden kotulugunden o degilde benim esimde cahil cikti bildigin anne kuzusu anne ne derse o anne yonetici modunda bildigin 5 yasindaki cocuktu kendisi !!! Allah yardimcin olsun belliki ne ailesi nede esin sana gereken degeri veriyo isin cok zor ayril diyemem o senin bilecegin bisi ama evliligin sonunuda getiremiyosan yapacak bisi yok insanlar 7 sinde neyse 70sindede o maalesef helede boylesi geri zekalilarla gecinmek cok zor omrunden omur gidiyo vallahi !!!! artik kadinlarada anlam veremiyorum bayan oldugum halde bazi kadinlarimiz allahin gunun siddette gorselerde eslerine halen yuz vermeye devam ediyorlar anlamis degilim .... ezdirmeyin kendinizi zaten basimiza ne geliyosa iyi niyetimizden saygimizdan gelio boylesi insanlara sayginin S sini bile gostermek fazla !!!!!

Son düzenleme:

canım asıl eşte bitiyor kocan seni tutmaz çocuk gibi dolduruşa gelirse bu böyle gider malesef beni kv de akıllı kadın dayak yemez erkeğin karşısında konuşmaz derdi erkek durduk yere el kaldırmazmışta kadın kaşınırmış nası bi saçmalıksa

kimseyi içine girmeden aynı evi paylaşmadan tam anlamıyla tanıyamıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…