- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
çocuk olayına gırmedık zaten bu konulardan dolayı.acaba duzelırmı acaba değişirmi diye bekliyorum nenden bekledıgımı bende bılmıyorum.
sizler böyle durumda olsanız napardınız??
Nerden buluyorlar bu saçma sapan düşünceleri, inanışları?
Nedir bu erkek baskısı?
Erkekler öyle bir gösteriliyor ki, ne yapsa yeridir. Kadın?
Kadın itaat etmek zorunda olan bir köle, kalk dersen kalkacak, yat dersen yatacak. Koşulsuz hizmet edecek.
Nefret ediyorum bu erkek egemen toplumdan.
Bunu diyen kaynanayı kayınpedere bir güzel dövdürücen bak bakalım bir daha aynı cümleyi kurabiliyor muÖyle saçmalık mı olur Allah aşkına
Bnları duyunca şokk oldum kayınvalidecımmmm ve kayınpederim söyledi .Bundan yuz bulan eşimde her fırsatta sözlü ve fiziksel şiddete maruz kladım bunları yasıyacagım aklıma gelmezdı ama oldu.Sözde ikimizde eğitimli insnalarız ama evlilik işini beceremiyoruz.eşimde ailesinden yuz buldukça tepeme çıkıyor.saygımda bı kusurum bışı olmasada her işlerini yapsamda güleryuzumu eksık etmesmde eşmin ailesine kötü gelın oldum.Okada sinsilerki oğuklları çok güzel işliyorlar.Bu evliik nasıl toplanır toplamalıymım onu bıle bılmıyorum.Eşim ailesine aşırı düşkün benım ne dediğime inanır ne benı destekler .( 3 yıldır böyle gidiyor evliliğimiz hiç ilerleme kaydedemdık gıttıkce kötuleşiyor
konu benım aileme kadar tasındı boşanacaktık neredeyse son bı şans istedı eşim nasıl bu ızlenıme kapıldıysa aılemın arkamda olmayacağını duşundu sanırım aılemde duyunca tabıkı tepkı gösterip arkadam surdular eşim şimdi gerıadım attı ve son bı sans ıstedı tabı bu arada esımın aılenn gozude ben hala kotuyum neden aıleme duyurmuşum konuyu. son bı şansı hak etmese de aılem konuyu ywnı duyduğu için şans verdım ama eşimin ailesınn gözüm goresı yok iğreniyorum .bilmiyorum yaza kadar nolcak bı bakmak ıstedım turkıyede boşanmış kadın olmak zor.maaşım var muhtaç değilim ama sanırım şuan boşanmaya cesaretım yok.
sizce eşimi ailesinden etkılenmemsını saglayabılırmıyım
konu benım aileme kadar tasındı boşanacaktık neredeyse son bı şans istedı eşim nasıl bu ızlenıme kapıldıysa aılemın arkamda olmayacağını duşundu sanırım aılemde duyunca tabıkı tepkı gösterip arkadam surdular eşim şimdi gerıadım attı ve son bı sans ıstedı tabı bu arada esımın aılenn gozude ben hala kotuyum neden aıleme duyurmuşum konuyu. son bı şansı hak etmese de aılem konuyu ywnı duyduğu için şans verdım ama eşimin ailesınn gözüm goresı yok iğreniyorum .bilmiyorum yaza kadar nolcak bı bakmak ıstedım turkıyede boşanmış kadın olmak zor.maaşım var muhtaç değilim ama sanırım şuan boşanmaya cesaretım yok.
sizce eşimi ailesinden etkılenmemsını saglayabılırmıyım
Bnları duyunca şokk oldum kayınvalidecımmmm ve kayınpederim söyledi .Bundan yuz bulan eşimde her fırsatta sözlü ve fiziksel şiddete maruz kladım bunları yasıyacagım aklıma gelmezdı ama oldu.Sözde ikimizde eğitimli insnalarız ama evlilik işini beceremiyoruz.eşimde ailesinden yuz buldukça tepeme çıkıyor.saygımda bı kusurum bışı olmasada her işlerini yapsamda güleryuzumu eksık etmesmde eşmin ailesine kötü gelın oldum.Okada sinsilerki oğuklları çok güzel işliyorlar.Bu evliik nasıl toplanır toplamalıymım onu bıle bılmıyorum.Eşim ailesine aşırı düşkün benım ne dediğime inanır ne benı destekler .( 3 yıldır böyle gidiyor evliliğimiz hiç ilerleme kaydedemdık gıttıkce kötuleşiyor
Boşanırdım, hem de ilk dayakta. Sonuçta bir insanım, beni kim, ne hakla dövebilir ve ben buna izin verebilirim? Dövülmek kadar aşağılayıcı bir şey bilmiyorum.
sizin yuvanızı bu hale getiren o sinsiler değil. size devamlı şiddet uygulatan eşinizdir.çok zor bi süreçten geçiyorum allah kimseyi yuvasıyla sınamasın.
benım yuvamı böyle yapan sınsılerınde yuzu hiç gülmesin.
evlenmeden önce neşeli cıvıl cıvıldım.şimdi kahkaha atmak büyük bi lüks benım içn
Nedir bu erkek baskısı mı??? Ben bu foruma üye olduğumdan beri hiç şaşırmıyorum neden böyle bir ülke olduğumuza. Konu sahibinin de durumunda görüldüğü gibi, kendi ayakları üzerinde duruyor olmasına rağmen dayağa boyun eğer durumda. Boşanmaktan ziyade halen daha bu evliliğin krtulacağına inanıyor.
Aldatılan ve kabul eden kadınlar, fiziksel ve ruhsal şiddeti kabul eden kadınlar, ayy aşkım beni çok sevdiği için kıskanıyor deyip eşinin-sevgilisinin tüm saçma sapan kıskançlıklarını, yasaklarını ve kısıtlamalarını kabullenen kadınlar, bakire olmadığı için bir kadını insafsızca yargılayan kadınlar, erkek çocuklarına "erkek değil mi yapar elinin kiri" diyen , "oğlum kızları gezdiriyor valla her gün bir tane" diyen anneler olduğu sürece kimse kusura bakmasın ama benim nazarımda erkeklerden daha çok kadınlar suçludur bu erkek egemen toplumun oluşmasında.
Konu sahibi belirtmiş işte, eşim kayınvalidemin ve kayınpederimin etkisinde kalıyor bu şekilde "kadın dayağı hak eder" diye onlar söylüyor diyor. Kayınvalide diye bahsettiği kişi bir anne, bir kadın ama yine en büyük kötülüğü kendi hemcinsine bir kadına yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?