kadına belaltı espri yapan erkek?

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
3 aydır görüştüğüm biri var ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık ama birebir hiç görüşmedik, şimdilik sadece telefondan konuşuyoruz ya da mesajlaşıyoruz. o 2 yıldır yalnızmış ve ben de 2 yıldır yalnızım. onu tanımaya çalıştığım sürede sanal ortamda kullandığını bildiğim ismini arattım internetten. bir sitede üyelere fikir danışmış bu asosyalliğimi nasıl yoketmeliyim diye sormuş. başka bir sorusunda da peltek konuştuğu için olan sıkıntılarını dile getirmiş. ve biz tanışmadan bir ay önce de artık bir sevgili edinmek istediğini söylemiş. anladığım kadarıyla sevgili edinme konusunu çok dert etmiş. benden önce 2 sevgilisi olmuş, benim de öyle. bu arada koç burcu. bense kova. belki burçlar hakkında bilgisi olanınız vardır.
iyi kötü tüm özelliklerini yazıyım öncelikle buraya,
bilimle ilgili bilgiler edinmeyi seviyor ve bana da öğrendiklerini aktarıyor. en güçlü ortak noktamız sinema. iyi bir sinema izleyicisi ve bu alanda bilgi sahibi. botanikle ilgileniyor. çeşitli bitliler, meyveler sebzeler ekiyor.(en çok bu özelliğini sevmiştim) kimi zaman aynı şeyleri aynı anda söyleyebiliyoruz. ruh eşim olduğunu söyleyemem ama çok verimli sohbetlerimiz oluyor. akıllı biri olduğunu bildiğinden, bazen bilgiçlik taslıyor ama ben dert etmiyorum alay ediyorum onunla bu yüzden gülüşüyoruz falan.
bilemiyorum. uzun bir süre yalnız kaldım, bundan önce platonik bir aşk yaşadım ve bu yüzden özgüvenimi yitirdim ama ona hiçbir zaman bunu belli etmedim. son dönemlerde benden hoşlandığını söyledi iki gün önce de beni sevdiğini söyledi, bense ona ilgi duyduğumu söylememeyi tercih ettim. artık görüşmemizde bi sakınca olmadığına inandığımda bikaç gün sonra görüşme kararı aldık.
dün gece sinirlerime hakim olamadım. şimdiye kadar komik muhabbetler ediyorduk, en belaltı şakası, söylediğim bi kelimeyi bi küfüre benzetmesi falandı.
salatalığı çok sevdiğimi söylemiştim. "öyleyse yetiştirdiklerimden sana veririm" dedi. teşekkür ettim. "ama onlar yemek için, başka bişiy için kullanma" dedi güldü. ilkönce anlayamadım. ne gibi? dedim. hiçbişiy demedi güldü. sordum yeniden, bu sefer konuyu değiştirdi ve o zaman jeton düştü aklıma. telefonu kapatmasını söyledim, birşeyler geveledi daha sonra yüzüne kapadım. özür falan diliyor hala, çok yalnız kaldığım için çok değiştim falan filan dedi. pek inandırıcı gelmedi. aslında kararımı verdim ama önemsiz birşey mi aslında bilemiyorum. ne yapmam doğru olur?

20 miiiii? 2 yıldır yalnızsın ve öncesinde 2 sevgilin oldu vay bee.
Bırak kızım sosyopat, sapık, densiz daha ne olsun. Biri olsun deme hayrılı doğru düzgün biri olsun de.

çok kötü
ne cesaret

kararımı verdim derken görüşmek mi görüşmemek mi?

Seviye olarak biraza değişik bir Kültür'de büyümüş olabilir. Ama linç etmeyin hemen cocugu. Bakın daha genc bir erkek ne yapacagını bilmeden konuşmuş belli ki. Doğal olacagim derken biraz abartmış.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nabiz yoklamasi yapmis aklinca :) salatalik maskesi yapcam deseydin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence de çok büyütülecek bi şey değil aslında. Ama temkinli olmanızda yarar ver. Bu tarz şakalar artarsa sorun olabilir.

Vay davar vay. Karaktersiz kişilik bozukluğuna yakalanmış. Ben de ona patlıcan yollayayım ama uyar da başka bir şey için kullanmasın.

büyük bir gaf yapmış ya yaşı gereği büyütülcek bişey yok , bu seferlik affedilebilir tekrarlanırsa görüşmeyi kesin bence.

Yasiniz kucukmus .
Hem asosyal , hem yilisik , hemde sapik ruhlu . Bosverin gitsin .

Uç ay sadece mesajlastigi telefonda gorustugu birine bunu söylemesi ayıp gerçekten ama bence düşünmeden söyleniş sonuçta tel de konusuyomussunuz mesajda onu söylemeye cesaret edemezdi bence. Bi de bunu soyleyebiliyosa sizi kendine çok yakin hissediyo demekki. Ama ayıp etmiş gerçekten. Bence sırf bu yüzden ayrilalim demek olmaz bi görüş bakalım nasıl biri eğer begenmezsen hareketlerini falan o zaman sen napicagini bilirsin

Bunun neresi kucuk bisey ya aile terbiyesi, kalite baska bi'sey ben 18 yasindayken bile boyle seyler duymadim konustugum kisilerden. Def et gitsin salataligini da alsin uzaklassin.

Konunuzu okuyunca heralde yaşları 30 a dayanmış kişiler olduğunuzu düşündüm açıkçası .
İki yıldır sevgilimiz yok , yalnızlıktan bıktık tarzı şeyler yazınca normaldir böyle düşünmem sanırım.
Şuan en güzel yaşlarınız , bence hayata sadece aşk , sevgili bulmak olarak bakmamak lazım .
Zaten bu kişi de henüz 'çocuk' ve aile terbiyesi almamış bi çocuk ne yazık ki..
Daha neler çıkar karşınıza , acele etmeyin.

terbiyesiz :18: yaşı küçük mü Allah aşkına 20 yaşına gelmiş ki kimle nasıl konuşulacağını bilebileceği yaşta.çok seviyesiz açıkcası ben olsam hemen mesafemi koyarım.

Daha ne kadar tanisiyorsunuzda boyle bir saka yapmayi kabul goruyor?garip geldi bana fazlasiyla
yaslarinizda 20ymis.sandim 40 falan evde kalmis gibi yazmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…