kadına belaltı espri yapan erkek?

O bu gerzeklikle daha cok yanliz kalir tatlim salla bunu bay bayan ayrimini yapamio daha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu kadar bel altına vuran birisinden ilerleyen günlerde daha cıvık kelimelerde gelmesi olası

20 yaşında ve bi bayanla nasıl konuşulacağını bilmiyor öyle mi? Terbiyesiz. Ailesi terbiye vermemiş demicem, 20 yaşında ve ne diyeceğini bilecek kadar kendini eğitmiş olması lazımdı. Kesinlikle 2. şansa falan inanmıyorum, konuşmayıver gitsin. İkinci sefer daha da abartır, söylemedi deme.

başka bi şey için kullanirdim da çok uzaktasin deseydin.

Patavatsızligin dibine vurmuş arkadaş! Öyle bi espiri bi kadına yapilacak sey değil. Sen de en dogruyu yapip kibarca kapatmasini soylemissin. Kendimi senin yerine koyunca o espirinin üzerine devam edemezdim gibi geliyor direkt bastırmaya çalıştığı kişiliği bi anda kkaçmış agzindan.

Bi sitden bahsetmissin ya nedense o da bana inci sozluk gibi geldi

yakın arkadaş bile olsanız-ki değilsiniz- böyle espiri yapılmaz.ayrıca size sizi sevdiğini söylemiş ama sakın ciddiye almayın.telefonla ne kadar görüşürseniz görüşün birkaç defa da yüzyüze görüşmediğiniz kimseyi ciddiye almayın.sonuçta insanlar kendilerini normalde olduklarından daha değişik tanıtabilirler ve bunu telefonda, internette falan yapmak daha kolaydır.ama yüzyüze görüştüğünüz birinin sizi kandırması falan daha zordur en azından bakışlarından, hareketlerinden falan anlayabilirsiniz.

kizlar çok haklısınız. ulaşabileceği heryerden engelledim onu. yaşımız 30 olmasa dahi, "uzun süreli" yalnızlık derken, uzun süre birinin ilgisine sahip olamamaktı kastettiğim. ki ben çoluk çocuk olduğumu da sanmıyorum, 20 yaşındayım, ortaokullu toy bir kız çocuğu değilim. elbette ki yalnız kalmakla ilgili sıkıntılarım olabilir; beni eleştirenler için söylüyorum bunu

Yok ben bütün bütün kullanmıyorum önce kıtır kıtır doğruyorum deseydin de şeti totosuna kaçsaydı.

Ne adamlar var yahu...
Daha iyileri terbiyelileri çıkar karşına üzme kendini en iyisini yapmışsın engellemekle. :)

Büyütmeye diyenlere aldırma sen sakın!!
Ne demek yetiştirdiklerimden sana vereyim terbiyesize bak yaa
Bak benden sana bi tavsiye böyle tiplerle konuşma asla benimde başımda vardı bi tane mesela bigün regl olmuştum. O ne demişti anlamaz o öyle şeylerden biraz kıttır bende bayanların özel dönemi dedim.ee ne oluyo dedi bende kanama olur dedim.Çok kanıyomu dedi bana ağzına ettim tabiki.Bu ne samimiyetsizlik yahu ayıp yaaa ya tamam ben de çok belaltı konuşurum ama espirisini yapmam.Mesela cinsel birliktelik ile ilgili konuları konuşurum utanmam ki utanılacak şeyler değil.Kimse saf değil herkes biliyo artık sonuçda cinselliği..Zaten üstünü kapatmak daha çok duyguları bastırıyo.Ama bu söylediklerim her durum için geçerli değil tabiki.Mesela kalkıp bi erkek arkadaşım sürekli birlikte oldğu kızları anlatsa sinir olabilirim.Ama salatalıklaımdan vereyim ne demek yaa...Sakın ha sakın konuşayım deme yarın bigün kalkar yanlızken başka şeyler yapmaya kalklar evine ağlaya ağlaya dönersin ona göre...Tecbüreyle sabittir

terbiyeden yoksun bir kişilik var karşında. kendince seni güldürmek,şaka yapmak istemiş.

ne kadar igrenc bir insanmis bu boyle terbiyesiz boyle espiriye tukureyim ben ! derhal kac derim

ya uyar bi daha demesin öyle şeyler yada arkana bakmadan kaç ya bu ne böyle gevşek rahat erkeklerden nefret ediyorum !

Cok samimi yada ergen degilse boyle bi saka yapması cok itici bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok cirkin bence. Yaslariniz kucuk oldugu icin dogal demis bircok insan ama bir kadina boyle bir espri yapilmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…