normalde asla sira istemem ve kasitli birsey degil bebekle sıra istemem oan bebek durmadi ve benimde acil bir isim oldugu icin mecbur kaldim hayir veremem dese kabulüm ama bianda bagirarak cıkısmasi ve olayin buralara gelmesi hala soktayim..Kucaga cocugu alip sonrada gelip sira isteyene ben de sinir olurum ama bu kadar cikisacak bisey yok vermezsin olur biter.
Suan insanlara laf soylenmiyor valla.
dogum yaptiktan sora bile pttde ayakta zor duruyoken sıra istemedim ama bugün bela cagırdı resmen.. ama bundan sora tövbe ilk ve son oldu..Aman diyim arkadaşlar kimseden yer sıra falan istemeyin sadece kendi sırasını verenler olursa geçinben mesela markette sıramı çok veririm elimde 20 şey arkamda 1 tane alacağı olanı bekletmem bana kimse sıra vermiyor ama olsun
İsteğiniz gayet normalde toplumca çok tahamülzüşleştikmesele sıra verip vermemeleri deil o an bebek durmayinca bitane bayandan rica etim olay bu adama noluyoki ordan kendini atiyo benim hic onla diyalogum bile yok ki kaliki ben sirasini aldimda onüne gecdim sanki.
ne halt etimde gitim o pttye olay nerelere geldi vay arkadas yok yerden neler cıktı esim bilse dısarı internet hersey yasaklar o cocuk kucaginda sen ne olaylara bulasmissin diye
zaten bir erkegin bayana bagırmasi okadar normallesdiki karsısında erkek varmıscasına konusuyorlar bugün o adam eminimki orda banada vuracak derecedeydi araya girenler olmasa kucagımda cocuk falan dinlemiyecek türdendi..Yakın zamanda yaşadığımız olayı anlatayım.
Markette tam sıraya gireceğim önümde bir bayan var arkamda da yaşlı bir amca. Baktım amcanın elinde bir tane ürün var , tek parça almış diye dedim amca sen geç bekleme benim araba dolu. Yok kızım acelem yok sağol dedi tam o sırada önümdeki kadın ürünlerini kasiyer geçirirken kasa önüne yakın sakızlar çikolatalar oluyor ya ordan bir sakız baktı alıp almamak için düşündü , toplasan üç saniye sürmüştür arkamda olan yaşlı amcanın biranda gözü döndü . Kadına bağırmaya başladı hadisene bu kadar insanı bekletmeye ne hakkın var da mübarek günde oruçluyuz da falan. Ben şoka girdim çünkü ben sıramı verecekken acelem yok dedi ama kadının üç saniye sakız eklemesine tahammül edemedi. Neyse amcayı sakinlestirdik , kadın da bozuldu bir iki kem küm etti. Sonra ben alışverişimi tamamladım dışarı bir çıktım o amca iki üç tane daha arkadaşıyla kapıda kahkahalarla muhabbet ediyor ayaküstü.
O kadının mübarek günde kalbini kırdı , marketi birbirine kattı. Ama sonra hiçbir şey olmamış gibi stresini atıp hayatına devam etti. Sorsan sevaba girdi orucunu tuttu o gün, kul hakkı kalp kırmak kimin umrunda.
Şimdi ben bunu anlattım çünkü o gün tüm gün bu olay kafamın içinde dönüp durmuştu ve tıpkı sizin gibi nasıl bir toplum olduk diye düşünmüştüm. Konunuzu okuyunca aklıma geldi bu olay tekrar. İnsanlarımız sabırsız ve tahammülsüz iyice.
mesele sıra verip vermemeleri deil o an bebek durmayinca bitane bayandan rica etim olay bu adama noluyoki ordan kendini atiyo benim hic onla diyalogum bile yok ki kaliki ben sirasini aldimda onüne gecdim sanki.
ne halt etimde gitim o pttye olay nerelere geldi vay arkadas yok yerden neler cıktı esim bilse dısarı internet hersey yasaklar o cocuk kucaginda sen ne olaylara bulasmissin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?