- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
Ben de hep hamilelere yaslilara fian yer verirdim minibuste bi gun o durumda bende kalcagim hem diyerek ama karnim burnumda hamileyken bile yer veren olmadgi gunler oldu ...Aman diyim arkadaşlar kimseden yer sıra falan istemeyin sadece kendi sırasını verenler olursa geçinben mesela markette sıramı çok veririm elimde 20 şey arkamda 1 tane alacağı olanı bekletmem bana kimse sıra vermiyor ama olsun
Sırbistan’da bir bankaya 100 euro’yu onların para birimine çevirmek için gittik. Bankaya girdik sıra aldık, birisi hemen eşime yer verdi kucağında çocuk var diye. Bir 5-10 dk bekledik birisi dedi ki siz öncelikli müşterisiniz çocuğunuz var sıranızı beklemeyin hemen işleminizi yaptırabilirsiniz dedi. Biz de direk gittik gişeye ne memur ne müşteriler hiç birşey demediler. Ben kendim de bankacıyım bizde öncelikli müşteri hesabında yüksekçe mevduatı olan, yüksek tutarlı kredisi olan müşterilerdir. Birisi ölse o kuyrukta önce geçemez. Bankacı işlemi önce yapmaya kalksa müşterilerden sesler, şikayetler gelir hatta kavga çıkar. Sizde olduğu gibi. Havaalanında da aynısı oldu kuyruğa girdik bize dediler ki siz öncelikli yolcusunuz, en öne geçin bunları bize yolcular diyor. Ve yabancı olduğumuzu biliyorlar.
Yok cidden kimse yer vermiyor. Bende hamileyim toplu taşımaya bindiğimde millet aa hamile diyor resmen duyuyorum ama yer vermiyor. Tamam verme eyvallah ama karnıma resmen bakıp 'aa hamile' deyip yer vermemek ne oluyor. Ve bu olay çok kez başıma geldi şaka gibiBen de hep hamilelere yaslilara fian yer verirdim minibuste bi gun o durumda bende kalcagim hem diyerek ama karnim burnumda hamileyken bile yer veren olmadgi gunler oldu ...
Yok inanilacak gbi degildi bi keresnde de.otobuste kucuk cocugum kucagmda bi elmle tutunuyorm o seklde bile vermediler ki hamile halmden dw zordu o an kadinin biri bana ver cocugu dedi iyilik yapcaksan kendin kalk gec otur de ne munasebet sana cocufumu vereym kucagna durmaz baskasnda dedim ki gercekten durmazdi . Boyle boyle seylerYok cidden kimse yer vermiyor. Bende hamileyim toplu taşımaya bindiğimde millet aa hamile diyor resmen duyuyorum ama yer vermiyor. Tamam verme eyvallah ama karnıma resmen bakıp 'aa hamile' deyip yer vermemek ne oluyor. Ve bu olay çok kez başıma geldi şaka gibi
Gerçekten o lafı bende hiç anlamam ne münasebet vercekmişim çocuğumu sana iyilik böyle mi olur insanlar çok tuhafYok inanilacak gbi degildi bi keresnde de.otobuste kucuk cocugum kucagmda bi elmle tutunuyorm o seklde bile vermediler ki hamile halmden dw zordu o an kadinin biri bana ver cocugu dedi iyilik yapcaksan kendin kalk gec otur de ne munasebet sana cocufumu vereym kucagna durmaz baskasnda dedim ki gercekten durmazdi . Boyle boyle seyler
Inanir misin bon bon bakip bakip durdular ama yer veremediler yaGerçekten o lafı bende hiç anlamam ne münasebet vercekmişim çocuğumu sana iyilik böyle mi olur insanlar çok tuhaf
Yapıştılar heralde yani umarım yapışmışlardırInanir misin bon bon bakip bakip durdular ama yer veremediler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?