Kadına laf atılıyor, taciz oluyorsa cilve yapmıştır. Yoksa hak etmezdi....

geyat tiksindirici...
tamam bazı kadınlar gercekten cilve yapıyor gülüyor iş atıyor felan ama bunu yapmayan hanım efendı gıbı dışarı cıkan namusuyla işini gören bayanlar neden diğerleriyle aynı kefeye konuluyor..
ayrıca neden bayanlarda dışarda gülmesın kı eğlenmesın kı ne var bunda cok buyuk dıkkat cekecek hareketler yapılmaıdkca sorun yok bence...
bıde bazıları (ya hakaret edesim var )kendılerını etrafa kanıtlamak için bunu yapıyor. kişiliksiz karakterı yerıne oturmamış işi gücü olmayan ınsan dıye karsına alıpta konuşmayacağın mahluklar oluyor bunlar... bu da bı hak meselesı bence ve ben böyle mahluklara hakkımı hiçte helal etmıycemmmm....
benım okuduğum yerde eve dönerken yolda motorsıkletle gelırlerdı yanından gecerken kafa arkada sana bakıyor ama yolun sonuna kadar hala kafa arkada ya nasıl kaza yapmıyolar anlamıyordum.enteresan ınsanlar var ya cidden

eğitimli olan insanlar bile bunları haklı görür kadınları suçlarsa....
daha kadınlar çok çile çeker

valla göster oğlum p...ni amcalara diye diye küçüklükten öğretiliyor hersey doğal geliyor artık erkek denen yaratıkların böyle düşünüp konusması ama öğretmen olmaları dahada uzucu

Halt etmiş o. Açık saçık kız gidior laf atan yok normal giyiniyorsun ah canim nasilda guzel diye laf atiyorlar. Ben pek onem vermiyorum laf atana. Onunda annesi kardesi vardir aynisini onada yapilir İnsallah diyorum rahatliorum.

terbiyesiz işte yaa.
bir arkadaşım 12 yaşındayken pazara gitmiş ve pazarcının biri ona laf atmış yaa düşün. arkadaşım da öyle cilveli milveli değildir. hadi diyelim ki cilveli lan hayvn herif 12 yaşındaki çocuğa nasıl salça olursun?
ay allahım öldürmek istiyorum bu insanları ciddiyim :S

Keşke bu meslekte olmasalar.Katılıyorum.Lise de tarih hocam geğirirdi,para isterdi herkezden sınıf ortasında kocaman adam.Saçma salak şeyler yapar.Kendisine kontör,sigara alan öğrencileri dersten iyi not vererek geçirirdi.Yine başka bir hocam da hoca demeye bin şahit lazım bana salça olurdu.Adam öğrencileriyle sevgili oluyormuş meğerse.Evli barklı utanmaz.Salakmışım Allah Allah bu adam bana neden yakın davranmaya çalışıyor manyak mı nedir derdim bizimkilere.Adamın mayası bozukmuş,anlayamamışım:S
Bunlar da öğretmen işte.Daha insanlığı öğrenememiş ama adları öğretmen.
Bu arada sallayacak kuyruğum da yok ki olsa erkek müsvettelerine sallamam...
Uzun lafın kısası KADIN olmak zor iş be azizim...
vereliniortak

Son düzenleme:
çok süper bir cevap vermişsiniz ama anlayana tabii.. .o kapasitede biri olsaydı zaten böyle düşünüyor olmazdı...

ne yazık ki erkekleri bu düşüncelerinde destekleyen, amacı belirsiz kadınlar olduğu sürece ( artık kendilerini namus abidesi gördüklerinden mi, yoksa içten içten rahat davranamamalarının yarattığı kıskançlık mı bilemiyorum), onlar da erkek çocuklarını bu şekilde yetiştirmeye devam ettikleri sürece, değişen hiçbir şey olmaz.

keşkeeeeeeee, ama bu keşke pek gerçek olamayacak gibi duruyor, aileden görgüsü yetiştirlme tarzı falan etkili burda malesef, okuduğu ünivestenin hiçbir etkisi olmamış, bişey katmamış ona o okul, o yüzden böyle öğretmenler hep olacak, kadınlı erkekli hemde
lisede bi kadın mat hocamız vardı o aklıma geldi, sınıftaki kızlara kendilerini potansiyel bilmem ne gibi hissettirirdi sağolsun
boshayallersmile

Son düzenleme:
Bunu bir öğretmen söylüyorsa, vahlar olsun halimize.
Gençlik, vatan kimlere emanetmiş bee !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…