- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
-
bu adamın dediklerini kaydedip şikayet etmek lazım, sürtünmek ne demek görsün pislik :mymeka:hiç belli olmaz
bayan öğretmenler bile bazen sürtünüyor işte diyor
ya kızlar neden bu kadar tepki gösterdiniz.............
hep suç bizden biz bayanlardan..............
biz cilve yapmasak erkekler hiç laf atarmı .bizde istiyoruz.....akşam yataga yatınca kaç erkekten taciz aldık diye liste yapıyoruz..........
açık giyiyoruz... tabi nefisleride azıyor............suç bizim.kapansak problem yok......
hep erkeklerin önüne atlıyoruz ya taciz etsin yada nefisleri azsında fantazi kursunlar diye.............
anlamadın tepkiniz ne..........
erkekler kadar namuslu ....iyi kalpli.....niyetleri iyi.........akıllı.......akılları evde eşte.sevgilide.....
mükemmel yaratık yok........
biz bunları yapmasak onların hiç aklına gelmez taciz filan...........
o kadar masumlar.....herşeyin başı biziz.......biz kadınlar.....:mymeka::mymeka::mymeka:
biz cilve yapmasak erkekler hiç laf atarmı .bizde istiyoruz.....akşam yataga yatınca kaç erkekten taciz aldık diye liste yapıyoruz..........
açık giyiyoruz... tabi nefisleride azıyor............suç bizim.kapansak problem yok......
hep erkeklerin önüne atlıyoruz ya taciz etsin yada nefisleri azsında fantazi kursunlar diye.............
erkekler kadar namuslu ....iyi kalpli.....niyetleri iyi.........akıllı.......akılları evde eşte.sevgilide.....
o kadar masumlar.....herşeyin başı biziz.......biz kadınlar.....:mymeka::mymeka::mymeka:
bu adamın dediklerini kaydedip şikayet etmek lazım, sürtünmek ne demek görsün pislik :mymeka:
giyinsek de soyunsak da onlar için valla, hep bizim yüzümüzden :dilcikar:
canım yanlış aktardım galiba
bu lafı bazı bayan öğretmenler kız öğrenciler için söylüyorkötükedihüso
kızlar erkeklerle konuşunca bunlar da görürse öyle adlandırıyorlar
tabi benim yanımda bu konular fazla açılmıyor....
tavrım belli olunca
kapalı açık farketmiyor ki erkekler için. ben kapandıktan sonra çok daha az taciz ediliyorum ama hala var kötü niyetliler. başım önde pür tesettür giderken "şeker gibisin maşallah" diyo adam arabadan. ne denir şimdi bu adama Allah ıslah etsin
bravo sana.cok güzel ağzının payını vermıssın adamın.resmen okumuş cahillerdenmiş kendileri.
benım de basıma boyle bısey gelmıstı.lısedeyken sınıftakı bı erkek arkadasımla tenefuste konusurken sakalasıyorduk.yanımızdan da okulun en gıcık hocası geçiyordu.hocam dedım bakın bana ne dıyor arkadasım.hocanın dedıgı aynen şuydu.
afedersınız ama kancık köpek kuyruk sallamadıkça erkek köpek hıç bısey yapmaz.
ay o anda yerın dıbıne gectım sandım.ve cok sınırlenmıstım.
boyle ınsanlar kendılerını bısey zannedıp esasında hıc bısey olanlardır.
kaydirigubbakcemile3
Bence yanlış düşünüyosunuz erkekler kapalı gezen bayanlara bile asılabiliyolar onun çıplaklıkla falan alakası yok. Zihniyet meselesi bu ayrıca akşam yatağımıza yatınca kim bugün bana asıldı diye liste falan yapmıyorum herkezinde yaptıgını sanmıyorum. Erkeklerin asılması için dişi olman yeterli hiçbişey yapmana gerek yok.
canım sanırsam duyguçıkmazı mecaz yapmış orada
tanıdığım kadarıyla bu şekilde düşünecek br arkdaş değildr
ya bizde kadın olarak çıkalım sokaklara erkeklere laf atalım.
hişt ,hepsi ,senin mi,
bunlar gerçek mi....
,ne güzel şeysin sen..pardon ne yakışıklı şeysin sen..
Allahım bu neeeeee...
sonrada kızanlara sende cilve yapıyorsun be gülüm,yine pardon böceğim,hak ediyorsun diye ekliyelim..,
.neler olur acaba...gamyoncuiremsu
ya bizde kadın olarak çıkalım sokaklara erkeklere laf atalım.
hişt ,hepsi ,senin mi,
bunlar gerçek mi....
,ne güzel şeysin sen..pardon ne yakışıklı şeysin sen..
Allahım bu neeeeee...
sonrada kızanlara sende cilve yapıyorsun be gülüm,yine pardon böceğim,hak ediyorsun diye ekliyelim..,
.neler olur acaba...gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?