- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
-
ya bizde kadın olarak çıkalım sokaklara erkeklere laf atalım.
hişt ,hepsi ,senin mi,
bunlar gerçek mi....
,ne güzel şeysin sen..pardon ne yakışıklı şeysin sen..
Allahım bu neeeeee...
sonrada kızanlara sende cilve yapıyorsun be gülüm,yine pardon böceğim,hak ediyorsun diye ekliyelim..,
.neler olur acaba...gamyoncuiremsu
Yanlış düşünüyosunuz derken sizi kastetmiştim
canım sanırsam duyguçıkmazı mecaz yapmış orada
tanıdığım kadarıyla bu şekilde düşünecek br arkdaş değildr
Kesinlikle degil...benim tanidigim duygu böyle düsünmez...Şeniz
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisya kızlar neden bu kadar tepki gösterdiniz.............
hep suç bizden biz bayanlardan..............
biz cilve yapmasak erkekler hiç laf atarmı .bizde istiyoruz.....akşam yataga yatınca kaç erkekten taciz aldık diye liste yapıyoruz..........
açık giyiyoruz... tabi nefisleride azıyor............suç bizim.kapansak problem yok......
hep erkeklerin önüne atlıyoruz ya taciz etsin yada nefisleri azsında fantazi kursunlar diye.............
anlamadın tepkiniz ne..........
erkekler kadar namuslu ....iyi kalpli.....niyetleri iyi.........akıllı.......akılları evde eşte.sevgilide.....
mükemmel yaratık yok........
biz bunları yapmasak onların hiç aklına gelmez taciz filan...........
o kadar masumlar.....herşeyin başı biziz.......biz kadınlar.....:mymeka::mymeka::mymeka:
geçen okulda öğretmenler odasında oturuyoruz laf oradan oraya derken
kadınların lafla bakışla elle taciz edilmesne geldi
bir erkek öğretmen arkdaş
kadın cilve yapmazsa erkek laf atmaz dedi :1shok:
sonra sana laf atıldı mı dedi
başıma geldi dedim
demek ki cilve yapmışsın dedi
(tabi bu konuşmanın öncesi var ama en en son kısmına geçtim)
o kadar dellendim ki
su anda kişiliğim senin düzeyinde olsa çoktan okkalı bir tokadı yemiştinkötükedihüso
ama en üzücüsü ne biliyor musun?klava:
gençleri yetiştirmek görevine sahip olan senin bu kdadr bağnaz at gözlüğü takmış deve kuşu gibi başını kuma gönem birinin öğretmen olması
keşke elimde olsa da senin gibiler hiç bu meslekte olamasa
dedim...:mymeka:
beni uzun zamandır bu kadar snirlendren birşey hatırlamıyorum........
:enbuyukkk:
pes artıkSicak bir yaz günüydü...sene 1998...arkadasimla isten sonra bir cafeye gitmistik....ehh hali ile bende simdiki gülsüm degildim...fizik ve görüntü masallahim vardi yanee simdi gereksiz nezaket yapmayim-tatlicadiarzu-
Bir arkadas grubu alman erkekler oturdu karsi masaya...baktilar gülümsediler falan sonra biri yanizima buyurmazmisiniz dedi..biz kibarca red ettik..tamam dediler...kesinlikle laubali veya terbiyesiz bir davranislari olmadi...
Sonra 2 tane türk genci oturdu yan masaya...laf atmalar, agzinin suyu akar sekilde bakmalar, rahatsiz edici bir sekilde erotik fikra anlatmalar falan filan...biri geldi elinde bir kagit parcasi ..bunu sana vermek istiyorum güzelim telefon numaram yaziyor tanisalim ara beni dedi...CADIARZU
Ben söyle bir baktim...Allah Allah seni aramak istedigmide nerden cikardin..hem sen hangi hakla bizi böyle rahatsiz ediyorsun diye tersledigimde...bana...Deminden beri ic cekmekten öldüm bunun sorumlusu sensin anam sende bu kadar güzel olmasaydin dedi...benneyaptımki
Bu kadar yüzüzlüge benim gibi bir cadaloz bile diyecek birsey bulamamisti inanirmisiniz??:1shok:
Güzel ve alimli bir kadin bile erkegi laf atmaya tesvik ediyor...sakin bunu unutmayinmirmirmirmir
pes artık
kelimelerin kifayetsiz kaldığı yer işte
bu gibi odunlara ne desen boş zaten
peki acaba neden bizim erkelermz daha abartılı bu konuda
daha aktıksız sapık gibiler
tabi hepsi böyle değil ama
baksana gülsüm ablamın başına gelene???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?