Kadına laf atılıyor, taciz oluyorsa cilve yapmıştır. Yoksa hak etmezdi....

petecim ecinlinin işine geld bu iş bak gördün mü???
işin gerçeği
çok acı ve rahatsız edci bir durum bu....

bir arkadaşım bana dişi kedi kuyruk sallamazsa erkek kedi onun peşinden gitmez demişti.
ya da bu söz. ne kadar yanlış.daha bu sabah işe giderken yolda benden yaşça küçük çocuklar çok terbiyesiz bir şekilde laf attılar.
ben evliyim.kızım var. üstümde de normal kıyafetler.
açık saçık olsa hadi neyseeee. diyeceğim alışmış olamama rağmen.
anlayamadım .
nefret ediyorum şu laf atan erkeklerden.ne geçiyor ellerine zibidilerin.
çook rahatsız oluyorum ya. yok şarkı türkü söylerler.gözleriyle taciz ederler.
fısırı fısır konuşurlar. hepsini boğmak istiyorum. off neler yazardım da işte.

Yanlış düşünüyosunuz derken sizi kastetmiştim

canım beni tanıyanlar tanıyor.......bu yorumumda........neleri ima ettigimi........
nasıl bir düşünce yapısına sahip oldugumu........
bu tarz erkeklerin kadınlara bu tarz yaklaşımlarında
tepemin tasının attıgını bilirler .........
merak etme canım aynı şeyleri düşünüyoruz........
:lepi::lepi:

canım sanırsam duyguçıkmazı mecaz yapmış orada
tanıdığım kadarıyla bu şekilde düşünecek br arkdaş değildr

Kesinlikle degil...benim tanidigim duygu böyle düsünmez...Şeniz

beni tanıyan arkadaşlarım nasılda biliyorlar............
benim aslında neyi kasettigimi...........alkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
-------------------------
o laf atan erkelerin kendi anasına, bacısına laf atınca nasıl aslan kesildiklerinide unutmamak lazım..çünki diğer yabancı kadınlar hakeder ama kendi yakınına böğle bişi yapılsa kanlı bıçaklı olur namus meselesi yaparlar..

:roflol::roflol:

ßence adam mantıkLı konu$mu$...
AldatılmaLar ßundan kaynakLanıyor ya zaten. Kadın veya Erkek kuyruk saLLamasa herkes güLLük güListanLık ßi hayat sürerdi... Namus meseLesine geLince, adam aßazaysa tedaviLiktir zaten, öyLeLeri ya$ sınırı tanımaz çünkü.. ama değiLse dediğim gißidir...

laf atılması cok kötu bır davranış... normal yolda edebınle yuruyen hanıma da
laf atıyorlar edepsiz yuruyup saga sola satascak gıbı olana da.... kimseye atılmamalı işin aslı

öyle tacızı falan hakeden de olamaz, cok ayıp ve cahılce bu düşünce bana göre
ama sade ulkemızde olmadıgını filmlerden görüyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel cevap vermişsin..
keşke başka şeyler de sayabilsek ama yakışmaz..

ben mesela topuklu ayakkabı giyiyorum,
tayt giyerim,
kisa etek giyerim,
göğüs dekoltem olur,
yırtmacım derin olur,
kırmızı ruj sürerim,
sarı saçlıyım,
çok gülerim, insanlara sıcak davranırım,
artı insanların bu kadar pis bakabileceğini düşünmeden davranırım..
aa ben de tacizi hak ediyorum. lütfen yazın beni listeye..
böyle insanların içinde yaşamaktan utanıyorum.

kadin olmak zorrr sanirsin ki kadin incir yapragiyla dolasiyor tabi kadin ya bastan gunaha sokar adamiiiikötükedihüso

Sicak bir yaz günüydü...sene 1998...arkadasimla isten sonra bir cafeye gitmistik....ehh hali ile bende simdiki gülsüm degildim...fizik ve görüntü masallahim vardi yanee simdi gereksiz nezaket yapmayim-tatlicadiarzu-

Bir arkadas grubu alman erkekler oturdu karsi masaya...baktilar gülümsediler falan sonra biri yanizima buyurmazmisiniz dedi..biz kibarca red ettik..tamam dediler...kesinlikle laubali veya terbiyesiz bir davranislari olmadi...

Sonra 2 tane türk genci oturdu yan masaya...laf atmalar, agzinin suyu akar sekilde bakmalar, rahatsiz edici bir sekilde erotik fikra anlatmalar falan filan...biri geldi elinde bir kagit parcasi ..bunu sana vermek istiyorum güzelim telefon numaram yaziyor tanisalim ara beni dedi...CADIARZU
Ben söyle bir baktim...Allah Allah seni aramak istedigmide nerden cikardin..hem sen hangi hakla bizi böyle rahatsiz ediyorsun diye tersledigimde...bana...Deminden beri ic cekmekten öldüm bunun sorumlusu sensin anam sende bu kadar güzel olmasaydin dedi...benneyaptımki

Bu kadar yüzüzlüge benim gibi bir cadaloz bile diyecek birsey bulamamisti inanirmisiniz??:1shok:

Güzel ve alimli bir kadin bile erkegi laf atmaya tesvik ediyor...sakin bunu unutmayinmirmirmirmir

pes artık
kelimelerin kifayetsiz kaldığı yer işte
bu gibi odunlara ne desen boş zaten

peki acaba neden bizim erkelermz daha abartılı bu konuda
daha aktıksız sapık gibiler
tabi hepsi böyle değil ama
baksana gülsüm ablamın başına gelene???

pes artık
kelimelerin kifayetsiz kaldığı yer işte
bu gibi odunlara ne desen boş zaten

Iste diyorum ya füsfüsum...benim gibi cazgir bile buna söyleyecek laf bulamadiysa artik gerisini sen düsün...böylelerine dedigin gibi ne desen bos...kendinde her türlü terbiyesizlik yapma hakkini görür ve bunun sorumlusu olarakda seni gösterir...

peki acaba neden bizim erkelermz daha abartılı bu konuda
daha aktıksız sapık gibiler
tabi hepsi böyle değil ama
baksana gülsüm ablamın başına gelene???

Cünkü bizim toplumumuz tamamen erkeklerin yönlendirdigi bir toplum...bak alman erkekleride laf atar, asilir, fakat yinede altini cizerek söylüyorum 27 seneden beri almanyada yasayan biri olarak bir defa bile böyle türk erkeklerinle bu yüzden yasadigim terbiyesizliklerli alman erkeklerinde görmedim...

Onlara Nayn dedin mi olay bitmistir...üstelemezler..amanda naz yapiyor aslinda istiyor gibi sacma düsüncelerle tacize varan hareketler sözler inanki hic duymadim....genelleme yapmak istemem onlarin icindede vardir böyleleri...fakat bizim türk erkeklerine bakarsak cok cok azinlikta...

Ayrica sunada dikkat cekmek istiyorum...sadece erkekler suclu olsa hadi neyse...inaninki kizlar bu tacizi hak ediyorsun zihniyeti bircok kadindada var...ve bence en üzücü tarafda bu...

beyın fakiri ezik....
tamambelkıde adamın dediği gıbı kadınlarda var ama terazı de olmayanlar ağır basar..

yani öyle kötü erkekler varki öyle bakıyolarki başını önüne eğip yürüsen bile laf atan erkekler oluyor. hele pazarcılar :roflol: yani bu yüzden pazara gitmek istemıyorum:1closedeyes:

Bu öğretmen nerde okumuş ya..herhelde okuduğu yerde ya ışık yok ya mum yok resmen karanlık çağda yaşamış..Ben istanbulda hergün görüyorum..zaten açık giyinenlere öyle laflar söylüyolar ki zannedersiniz kadın başka bişi yapıyo..düzgün giyimli kişilerede mal gibi bakıyolar ya da arkadalarından laf atıyolar pişşst felan yok ne kadar güzelsin..bunları heryerde görüyoruz onları bi güzel dövmek lazım bu hocayıda onların yanında dövmek lazım..benim burdan anladığım bu hoca dışarda millete laf atıyo demek ki ona göre anlatıyo böyle şerefsiz pislik

burada millet tr gore yari ciplak yaz kis fark etmiyor ama yazin ayri podyum gibiyerimseniben bir taneside laf atmiyor sarhos degilse sadece arkasindan bakar o kadarini bayanlar bile yapiyor neyse birgun alisveris merkezinde 2 bey oturmus banka biseyler yiyo gozlerde resmen av pesinde dedim bunlar kesin turkkk..onlerinden minili bayanlar geciyor bunlarin gozleri ve kafalari ayni orantidaa donuyor bir saga bir solaaakaydirigubbakcemile3 sonuc mu evet turklerdi arkalarindan turkce yorum yapiyorlardişakkıdı simdi yine umarim irkcilik yapiyorum diye suclanmam..:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…