- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
-
Terbiyesiz sana bunu söyleme cesaretini nerden buluyo yada ona bu fırsatı neden veriyosun en nefret ettiğim sözdür "kadın kuyruk sallamasa erkekler yapmazmış" ve bunu kadınlar söylüyo çevremdeb bi kaç kişiden bunu kadınlar söylerken duydum böyle düşünen kadınlar var çok yazık.Kadınları karalamak damgalmak çok kolay çünkü..
ya hakkaten çok kalasmış fatu bu adam
hadi denyosun öyle düşünüyorsun anladık, anlamadık da kabullendik diyelim
bir de pervasızca bunu gidip iş arkadaşın bir bayana rahatlıkla söylüyorsun
ne cesaret ne cürret
cesareti senden almış demek istemiyorum aman yanlış anlama, böyle adamlar bu kadar düşüncesiz işte
karşımdaki kırılır mı, zan altında bırakır mıyım haberleri yok, ne rahat konuşuyorlar ya
aptal bir erkek mantığı. lisede arkadaşlar da sık sık "ben laf yesem oturur ağlarım" derdi.
incilerim mi döküldü neden ağlayayım?
laf atan kendi edepsizliğine üzülsün. hiç umrumda olmaz
geçen okulda öğretmenler odasında oturuyoruz laf oradan oraya derken
kadınların lafla bakışla elle taciz edilmesne geldi
bir erkek öğretmen arkdaş
kadın cilve yapmazsa erkek laf atmaz dedi :1shok:
sonra sana laf atıldı mı dedi
başıma geldi dedim
demek ki cilve yapmışsın dedi
(tabi bu konuşmanın öncesi var ama en en son kısmına geçtim)
o kadar dellendim ki
su anda kişiliğim senin düzeyinde olsa çoktan okkalı bir tokadı yemiştinkötükedihüso
ama en üzücüsü ne biliyor musun?klava:
gençleri yetiştirmek görevine sahip olan senin bu kdadr bağnaz at gözlüğü takmış deve kuşu gibi başını kuma gönem birinin öğretmen olması
keşke elimde olsa da senin gibiler hiç bu meslekte olamasa
dedim...:mymeka:
beni uzun zamandır bu kadar snirlendren birşey hatırlamıyorum........
:enbuyukkk:[/QUOTE
Ben o arkadaşa "acaba 8/9 yaşlarında tacize uğrayan kız çocukarıdamı cilve yapıyor" diye sormak isterdim, bu tür adamları toplumdan ihraç etmeliyiz, küçük düşürmeliyiz öyleyi utanana kadar tabi utanma yetisini kaybetmedi ise..klava:
ben de okulda müdürden ban yemyeyim de sustum zaten....
şakkıdı
En kötüsüde nedir biliyormusunuz kizlar...bunu savunan erkeklerin yanisira bir o kadarda kadin var.
Okul müdürü size ne yapabilirki? Daha doğrusu bu durumda nasıl bir tepki verebilir size anlamadım :uhm:
Böyle bir zihniyet olabilirmi yaa cilve yapıyormuş. Ulan hadi gençleri geçtik yaşlı başlı analarımız küçücük çocuklardamı cilve yapıyor? Madem kadınlar cilve yapıyor onlarda adam olup şeylerine hakim olsunlar onu niye yapmıyorlar?? Gerçekten çok sinirlendim böyle bir eğitimci olabilirmi yaa... Demekki okulda bir taciz vakası olsa adam direk erkekleri savunacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?